kaçmayımı düşünüyosun 16-17 yaşındaki cahil kızlar kaçar senin artık aklın başında sakın böyle bişey yapma ailesi istemediği sürece mutlu olcağınızmı sanıyosun

evet pericik, kaçmak da ne demek. şu anda daha kavak yelleri esiyor başında. yaşın 28-30 olduğunda ailenin de öneminin büyük olduğunu anlayacaksın. öyle anlar geliyor ki onların desteğiyle ayakta duruyorsun. bir de aile rızası alınmazsa başında, sonundan da hayır geleceğini zannetmiyorum. sana tavsiyem olmasını bekle. zamanla fikirlerin de oturaklaşır. ne demişler: "olduğunda da vardır bir hayır, olmadığında da."

ooof of bu devirde bile evliliğe engel koyuyorlar

kaçmayımı düşünüyosun 16-17 yaşındaki cahil kızlar kaçar senin artık aklın başında sakın böyle bişey yapma ailesi istemediği sürece mutlu olcağınızmı sanıyosun

ama başkasına zorla vermeyi düşünüyorlar :26: kaçmak son çare, aklıma bile getirmiyorum ama böyle giderse mecbur kızlar yoğurduma dedim, aileni ikna et gelsinler. vermezlerse son çare yoksa kaçmam ben dedim hem isteyipte verseler bile ilerde bir sorun olduğunda bizimkiler destek olmaz, sen istedin diye. aynı ablama yaptıkları gibi. kaçsam da farkeden bişey olmayacak. dediğim gibi kaçmak son çare. aklıma bile getirmek istemiyorum :26:

Son düzenleme:
tamam işte kendin söylüyorsun ablama destek çıkmıyorlar diye. üstelik senin iki taraf da istemiyor. hayat hep gülistan devam etmiyor. ileride bir sorununuz olduğunda iki taraf da elini ayağını çekecek.

ay periciğim kasımda sadece 17-18 mi var? tek tarih mi

Amin bacım sağolasın

Allah analı babalı büyütsün canım

bence o çareyi aklına bile getirme canım ezilirsin gittiğin yerde.

ah pericim yaa, böyle işlerle uğraşanların kendi başına dolaşsın yaptığı kötülükler. sen zaten inançlı bir kızsın oku bol bol. Allah sevdiğine kavuştursun canım ama hayırlı olacak, mutlu olacak isen. elbette ki sorunsuz evlilik yok ama büyük sıkıntılar dertler gelecek, seni çok üzecekse de olmasın.daha çok gençsin ve çok talibin var. tekrar aşık olabilirsin. yinede inşallah yoğurdun ailesini ikna eder, önceliğimiz bu..

kızlar bana dua edin nolur çok çıkmazlardayım , bir yanda ailem diğer yanda yoğurdum

kızlar bana dua edin nolur çok çıkmazlardayım , bir yanda ailem diğer yanda yoğurdum

ay perisi merhaba herşeyin çzümü İsmi azam dualarında var ve de esmail hüsna isimlerinde
el Vedud c.c. İsmini zikir etmek sevmek ve sevilmek için zikredilebilirmiş
ve 100 defa cek ve ardından kesınlıkle kabul olunacagını dusunerek kımın senı sevmesını ıstıyorsan onu adını duada an
Allah'ın izni ile hayırlısı olsun, hayırlara ugrasyıp sana da öyle nasip olur İnşAllah sende bizler için dua et

İnşallah canım, dua edeceğim dualarımdasınız. haydi bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…