Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya hala bu devirde boyle seylerle ugrasanlar var mı, yazıklar olsun...sen icini ferah tut.. ne demis buyukler bir olume care yok hersey zamanı gelince hayırlısıyla hallolur..
daha 23 yasındaymıssın bence evlılık icin de erken..bir iki yıl daha sultanlıgını yasa derim sekercigim :))
kaçmayımı düşünüyosun 16-17 yaşındaki cahil kızlar kaçar senin artık aklın başında sakın böyle bişey yapma ailesi istemediği sürece mutlu olcağınızmı sanıyosun
evet pericik, kaçmak da ne demek. şu anda daha kavak yelleri esiyor başında. yaşın 28-30 olduğunda ailenin de öneminin büyük olduğunu anlayacaksın. öyle anlar geliyor ki onların desteğiyle ayakta duruyorsun. bir de aile rızası alınmazsa başında, sonundan da hayır geleceğini zannetmiyorum. sana tavsiyem olmasını bekle. zamanla fikirlerin de oturaklaşır. ne demişler: "olduğunda da vardır bir hayır, olmadığında da."
tamam işte kendin söylüyorsun ablama destek çıkmıyorlar diye. üstelik senin iki taraf da istemiyor. hayat hep gülistan devam etmiyor. ileride bir sorununuz olduğunda iki taraf da elini ayağını çekecek.
ay periciğim kasımda sadece 17-18 mi var? tek tarih mi
epilasyon tarihi olarak mı :44:
Amin bacım sağolasın
Babamın arkadaşı beni oğluna istiyor, abilerim ablalarım yengelerim annem babam kabul etmem için baskı yapıyorlar Ama ben yoğurdu seviyorum İşin kötü tarafı yoğurdun ailesi gelse de vermeyiz artık diyorlar. Napacağım çok şaşırdım :26: Ben yoğurdumdan vazgeçmem, ama beni zorla verecekler öyle görünüyor. Olmazsa tek çarem kalıyor dolunay epilasyonu sırrını sizlere vermiştim, ben olmazsam tarihleri kendiniz bulabilirsiniz
evet kılları yolma zamanları
Allah analı babalı büyütsün canım
bence o çareyi aklına bile getirme canım ezilirsin gittiğin yerde.
ah pericim yaa, böyle işlerle uğraşanların kendi başına dolaşsın yaptığı kötülükler. sen zaten inançlı bir kızsın oku bol bol. Allah sevdiğine kavuştursun canım ama hayırlı olacak, mutlu olacak isen. elbette ki sorunsuz evlilik yok ama büyük sıkıntılar dertler gelecek, seni çok üzecekse de olmasın.daha çok gençsin ve çok talibin var. tekrar aşık olabilirsin. yinede inşallah yoğurdun ailesini ikna eder, önceliğimiz bu..
kızlar bana dua edin nolur çok çıkmazlardayım , bir yanda ailem diğer yanda yoğurdum
ay perisi merhaba herşeyin çzümü İsmi azam dualarında var ve de esmail hüsna isimlerinde
el Vedud c.c. İsmini zikir etmek sevmek ve sevilmek için zikredilebilirmiş
ve 100 defa cek ve ardından kesınlıkle kabul olunacagını dusunerek kımın senı sevmesını ıstıyorsan onu adını duada an
Allah'ın izni ile hayırlısı olsun, hayırlara ugrasyıp sana da öyle nasip olur İnşAllah sende bizler için dua et
canım kasım başında tarih var mı, kasım 10 a dadar falan...
kısmetse 12sınde doğumum olacak...
epilasyon günü gelmiiişş