kızlar epılasyonu bu döneme getırdım bakalım dolunayın lazer epılasyona etkısını göreceğiz aynı sekılde lazere dolunay donemıne getıren varmı?
kızlar ya ben bugüne erteledin alma işini hemde biraz çıksın diye.Ama makinayla almayı denedim.çok kötü oluyor kökten alıyor ama yarısından çoğunuda kırıyor yarıya kadar aldım bacaklarımı ama çok kötü oldu kırıldı hep.evde de ağda yok.bir sonraki tarihi mi beklesem acaba?
git marketten ağda al, yoksa kuaföre git bacım erteleme . ne kadar çok uygularsan o kadar çabuk biter tüylerin, geciktirme
gidip alayım bari makinayla olmuyor.acaba soğuk ağda iyi midir hiç denemedim de.
Ben de sir aldım mikrodalgada ısıtıp yapcam şimdi çıkmadı tam ama çıkanları ya da kırılanları falan alcam:)
ay hamilelik ne güzel bir süreçtir yaayengeminde 1 aydan az kaldı doğum yapmasına
mikrodalgada oluyor mu hiç duymamıştım.kabı erimiyor mu ki öyle hani plastik ya.ya ben sıcak ağdaları beceremiyorum.ya çok sıcak oluyor yanıyorum ya da çok soğuk oluyor bir türlü beceremiyorum.acaba ne alsam bilemedim.agda makinası var rol on mu alsam.ya da hazır ağda bandı.
mikrodalgada oluyor mu hiç duymamıştım.kabı erimiyor mu ki öyle hani plastik ya.ya ben sıcak ağdaları beceremiyorum.ya çok sıcak oluyor yanıyorum ya da çok soğuk oluyor bir türlü beceremiyorum.acaba ne alsam bilemedim.agda makinası var rol on mu alsam.ya da hazır ağda bandı.
bende roll on var ve tabiki makinasi da.. bacak ve koltul altini hallediyorum kendim, tertemiz sicakligi da iyi oluyor
ama bikini bolgesini kendim evde sir alsam denicem de kuafor kolayima geliyor
bende roll on var ve tabiki makinasi da.. bacak ve koltul altini hallediyorum kendim, tertemiz sicakligi da iyi oluyor
ama bikini bolgesini kendim evde sir alsam denicem de kuafor kolayima geliyor
Canım oluyor kabına hiçbir şey olmadı yaptım ağdamı az önce
Ama ben de makine alıcam şu rollon olanlar için makine rahat oluyor hem de sıcak tutuyor
ya bu kadar olur gittim ağda almaya.hiç mi birşey kalmaz.turuncu ılık ağda vardı ben onu sevmiyorum yapış yapış uzuyor.soğuk ağda alacaktım kalmamış rol on alacaktım kalmamış.sinir oldum.bir tek el ağdası kalmış o zaten bende var.makinaya talim oldum anlayacağınız.
Canım ben de açmaya utanıyorum hiç gitmedim kuaföre ağdaya
Bir sir ağda çeşidi varmış sıcaktan sürüp soğumasını bekleyip soyuyormuşsun böyle tertemiz oluyormuş onlardan nerdebulurum acaba bikini bölgesine iyi olur, evde bikini bölgesine sir zor oluyor ben el ağdası yapıyordum soğuk ağda bugün bikiniye de sir denedim tertemiz oldu ama zor oldu :26:
ya bu kadar olur gittim ağda almaya.hiç mi birşey kalmaz.turuncu ılık ağda vardı ben onu sevmiyorum yapış yapış uzuyor.soğuk ağda alacaktım kalmamış rol on alacaktım kalmamış.sinir oldum.bir tek el ağdası kalmış o zaten bende var.makinaya talim oldum anlayacağınız.
cidden oluyor mu bikinye soğuk ağda hepsini alıyor mu :26: o dediğini hiç bilmiyorum ama hiç canım
canım keşke el agdasyıla alsan iyiydi makina kırmıştır
Valla tertemiz oluyor ben bir de 3 4 ay kadar nasılsa lazere gidicem diye jilet kullandım sonra vazgeçtim lazerden şimdi sağlamlığına yanıyorum
kötü olmuştur canım köklenmişlerdir iyice
ben de 29 ekımde deniyim olmadı biknimi bıraktım bu tarihte adam akıllı çıkmamışlardı zaten
Ben de bidahakine eldiven kullanıcam merak ettim nasıl olacak acaba
El ağdasıyla yapsan canım, kırılmaz en azından kökten alınır :44:
Ben de bidahakine eldiven kullanıcam merak ettim nasıl olacak acaba
o çok fena bişidir diye düşünüyorum ama peri yapıyor öyle memnun olduğunu da söylÜyor, ama alt kısmları yarım bıraktıgını da bılıyorum cesaret işi yapanlara helal olsun valla canım ne diyim
kızlar biraz el ağdası biraz makina ortaya karışık yaptımbakalım ne olacak ama makina kırdı tabi bu arada eldiven manyak alıyor ben önceden bacaklarımı öyle alırdım.
Kesin deneyeceğim o zaman
dene dene bak memnun kalırsın ama şu önemli tırnakların kısa olsun yoksa çekilmiyor tüyler hemde parmakların acır zorlanırsın.küçük tüyleri bile alıyordu bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?