• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ben aranıza yeni katıldım herkese merhaba :) ya benim size sorum olacaktı ekim ayında başka saç kesim tarihi yok mu :/ yoksa kasım ayındaki ne zaman?

bunu kaç zamandır denicem denicem kısmet olmadı. geçmişe dndüm ama tarih bulamadım. bana söyleseniz tekrar

kızlar ben aranıza yeni katıldım herkese merhaba :) ya benim size sorum olacaktı ekim ayında başka saç kesim tarihi yok mu :/ yoksa kasım ayındaki ne zaman?

ekim de başka saç kesim tarihi yok canım, kasımda da tek tarih var. o da 14 kasımda olacak :54: bu arada hoşgeldin bacıııııııııııım :52:

Son düzenleme:
Ben de bugünü sabırsızlıkla bekleyip saçını kestirenlerdenim.Umarım hızlı ve sağlıklı uzar dediğiniz gibi.Çok teşekkür ederim bilgi için :)

bal kaymak oldun mu bacım :23:

eveet :)) :21:
ama bikini bolgesi cok garip bolge bolge hic yok, bolge bolge yeni cikmis, bi kisim da alms basini gitmis ne yapsam bilemedim:53:
ben diyordum ya koltuk altima bioder ise yaramadi diye, limon tuz denedim o nasil bir yakmadir :30: insallah ise yarar, 2 gun daha yapmam gerek degil mi :26:

Back