Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen naptın bacım yolundun mu tirrrtimiz oldun mu
ben de dün yaptım. bu 3. yapışım. git gide daha iyi oluyor. yalnız ağdayla daha da etkili sonuç alınıyor zannımca. geçen ay deneme amaçlı bir bacağımı ağdayla bir bacağımı makineyle almıştım. ağdayla aldığım bacağım daha az çıktı bu ay.
Yolunmam mı tatlım ohh bitti kurtuldum
evet makine çoğu zaman kırıyor sıhhatler olsun bu arada bacım
eveet :))
ama bikini bolgesi cok garip bolge bolge hic yok, bolge bolge yeni cikmis, bi kisim da alms basini gitmis ne yapsam bilemedim
ben diyordum ya koltuk altima bioder ise yaramadi diye, limon tuz denedim o nasil bir yakmadir insallah ise yarar, 2 gun daha yapmam gerek degil mi :26:
sende çıkanları al bulmuşta bunuyor ne yapsam bilemedimmiş yol gitsin
ben aldım mı hepsini alıp kaymak olmak isterim öyle yarım iş mi olurmuş
diğer cıkmayayazanları alamam ki pööööf
slm kızlar bende yeni katıldım aranıza bende bugün yapcam epilasyon yarın da iş var çok zor geliyor. önceki tarihler de yapmaya çalıştım fakat adet tarihime yakın oluyordu yada ben kaçırıyordum. artık şimdi adet olup olmama gibi bişi olmayacak doğuma kadar bir bitse şu tüy sorunu
eneeeeee 9 ay boyunca rahatsın desene
bu ay adetime denk geldi, gelecek ay da adetime denk gelecek büyük ihtimalle. kötü oldu ya14 kasım gibi olacak bacım
evet canım inş bakalım ya hamilelikte makine kullanmak zararlı mı ki? bacak ve koltukaltında kullanıyorum gerçi.
evet bende tertemizim
yarın da doktor kontrolüm var
bu ay adetime denk geldi, gelecek ay da adetime denk gelecek büyük ihtimalle. kötü oldu ya
bugün adetim bitti çok şükür bugun kurtulacam tüylerimden korkuyordum dolanayı kaçıracam diye ....2 defadır adet sonrasına denk geliyor bu üçüncü oldu ve gerçekten etkisini görüyorum kılken tüy oldular bir kökten iki tane cıkarken tek olarak cıkmışlar ve ara ara boşluklar var...ayrıca da geç cıkıyor...inş ilerleyen zamanlarda da hep böyle olurda kurtulurum şu tüylerden...ay perisi sana tekrar tsk ederim böyle bir konu açtığın için...