• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Döllenmenin olduğu ilk 3-4 hafta hamilelik belirtisi görülür mü ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Walla benim kusma mide bulantısı vs hiç birşey olmadı, olmuyorda..
10-13mayıs arası idi sanırım döllenme yumurtlama vs.. suan da 6 haftalık hamileyim hala bir şey yok şükür.
bence hamilelik kişiden kişiye değişiyor..

10-13mayıs arası idi sanırım döllenme yumurtlama vs.. suan da 6 haftalık hamileyim hala bir şey yok şükür.

Klomenle falan mi plananlanan gbelikti

Cpk dogru dediniz surekli.bir belirti.arasyisi icerisindeyiz .

Cpk dogru dediniz surekli.bir belirti.arasyisi icerisindeyiz .
Kesinlikle.. Ben şuana kadar hamile gibi hiç hissetmedim kendimi hiç bir sorun yok ama şükür..
bende nden midem bulanmıyor neden aşermiyorum neden acıkmıyorum neden istifra etmiyorum diyordum ama.. saçmalıyormuşum :) çünkü herkesin bünyesi bir değil ki...

Kesinlikle.. Ben şuana kadar hamile gibi hiç hissetmedim kendimi hiç bir sorun yok ama şükür..
bende nden midem bulanmıyor neden aşermiyorum neden acıkmıyorum neden istifra etmiyorum diyordum ama.. saçmalıyormuşum :) çünkü herkesin bünyesi bir değil ki...

Dogru diyorsun belki ilerleyen donemlerde baslar seninkide . Biz de gebelik ustedigimizfrn su rekli belirti ariyoruz. Halbuki belirtiler adet donemi gibi de olabiliyormus. 😆😍bizlere de dua et insllh sende sag salim kavursun bebgine

Dogru diyorsun belki ilerleyen donemlerde baslar seninkide . Biz de gebelik ustedigimizfrn su rekli belirti ariyoruz. Halbuki belirtiler adet donemi gibi de olabiliyormus. 😆😍bizlere de dua et insllh sende sag salim kavursun bebgine
Rabbim tez zamanda versin inşallah.. isteyen herkese nasip etsin, aratmasın inşallah canımm.. hakkınızda hayırlısı olsun :nazar::emir_bebek::dua::KK200:

Valla benim hamile kaldığımdan 3 gun sonra bulantim başladı hatta ay ne çabuk demiştim çok iyi hatırlıyorum ilk ayaklarım çok ağırdı öyle böyle değil

Back