Ben yaptım adetime 5 gün kala negatif cıktı sizce böyle olan varmıMerhabalar kizlar test yapan varmi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Döllenmeden sonra belirtileriniz neler
- Konu Sahibi quenn123
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben yaptım adetime 5 gün kala negatif cıktı sizce böyle olan varmı
Normal gebelik testi yarın 4 gün kalıyor yarın sabah erken gebelik testimi yapsam sizceBen henüz yapmadım bazen öyle olabiliyo erken gebelik testiyse varsa çıkardı heralde
Belirtin var mo bende sıfırNormal gebelik testi yarın 4 gün kalıyor yarın sabah erken gebelik testimi yapsam sizce
- 19 Temmuz 2020
- 250
- 788
- 18
- 34
Slm aranıza yeni katıldım bende 28zünde klomen kullandım13cünde hastaneye gittim solda yumurtam 22mm oldu dr cok güzel dedi ovitrelle catlama ignesi vuruldum karından 5gün sonra test yaotım acilde 7cıktı gebelik şüphesi var dedi dün hastaneye drma gittim yumurtama baktı sagda caklamış cok güzel dedi aşıdan sonra beyaz akıntım oldu ve dünden beri karnımın altı gurulduyor ve sancı varkasıklarım agrıyor ara ara midem bulanıyor adet olcakmışım gibi sancı var ama ben gecen ay 29zunda regl gördüm daha regl günüme var karnımda hala sancı var sizce yardımcı olurmusunuz dr gebelige hazırsın regl günün gectükten 4gün sonra gel gebelik testi yapalım dedi
- 21 Kasım 2020
- 161
- 37
- 13
- 24
- 5 Ekim 2020
- 1.604
- 394
- 73
Benimde dun sabah yogun ve fazka sekilde kremsi beyaz akinti geldi gogus ucu hassasiyetim basladi 2gundur aciyo bata 7gun var bugun test yaptim negatif sanirim erken yaptim yada biseyim yok bazi belirtilerim var sanirim yaniliyorumBende krem gibi beyaz akıntı dediğin kasık ağrıları adet sancıları bel ağrısı ama hafifti
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve isteyen herkese inşallah
- 5 Ekim 2020
- 1.604
- 394
- 73
Bende yaptim sabah nrgatif cikti bata 7gun var sanirim erken yaptik yada yokBen yaptım adetime 5 gün kala negatif cıktı sizce böyle olan varmı
Erken daha test için en erken yumurtlamadan sonra 12. Gün çıkar canımBenimde dun sabah yogun ve fazka sekilde kremsi beyaz akinti geldi gogus ucu hassasiyetim basladi 2gundur aciyo bata 7gun var bugun test yaptim negatif sanirim erken yaptim yada biseyim yok bazi belirtilerim var sanirim yaniliyorum
- 5 Ekim 2020
- 1.604
- 394
- 73
Bugun 10.gun biraz daaha bekliyim ozamanErken daha test için en erken yumurtlamadan sonra 12. Gün çıkar canım
Bekle canım hakkında hayırlısı olsun sağlıklı bir minik haberiyle gelirsin inşallahBugun 10.gun biraz daaha bekliyim ozaman
- 5 Ekim 2020
- 1.604
- 394
- 73
Insallahh canm sende gel:)Bekle canım hakkında hayırlısı olsun sağlıklı bir minik haberiyle gelirsin inşallah
İ
İnşallahhhhhhInsallahh canm sende gel:)
- 19 Kasım 2020
- 142
- 38
- 48
- 34
Ben
Ben yaptım adetime 5 gün kala negatif cıktı sizce böyle olan varmı
- 27 Mart 2020
- 479
- 465
- 53
- 26
Ben yarın erken gebelik yeterdi yapmayı düşünüyorum eğer kendimi tutabilirsem suan 5 günüm varMerhabalar kizlar test yapan varmi