Amin canım insallah rabbim isteyen herkese versinAnladum canım bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım insallah rabbim isteyen herkese versinAnladum canım bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
AminAmin canım insallah rabbim isteyen herkese versin
Canım kan ver bence ne kadar sürede silik çıktı
Canım gebelik belirtisi adet gecikince başlar ama adetten öncede yaşayan var mesela bnefe adetime 8 gün kala belirti gördüm şuan 20 gün gecikti 6.günü test yaptım negatif bekleyemem diyorsan biraz daha kan ver yada erken gebelşk testi yap ama şuan çok erken biraz daha bekleMerhaba iyi akşamlar, benim de sağ kasığım ağrıyor yumurtlama gününden beri,bel ağrısı bu akşam çok oldu kasık ağrısı ile birlikte. 5 ocakta adet olmam gerekiyor. Bunlar hamilelik belirtileri olabilir mi?
Evet biraz daha bekleyeyim. Teşekkür ederim.Canım gebelik belirtisi adet gecikince başlar ama adetten öncede yaşayan var mesela bnefe adetime 8 gün kala belirti gördüm şuan 20 gün gecikti 6.günü test yaptım negatif bekleyemem diyorsan biraz daha kan ver yada erken gebelşk testi yap ama şuan çok erken biraz
Yani adetten 8 gün önce felan silik çıktı dün yaptigimda negatif cıktı Suanda Gögüs ucumun tam alt kısımları agrıyor ikisindede gece başladı komplesi degil sadece gögüs ucunun alt kısımları agrıyorCanım kan ver bence ne kadar sürede silik çıktı
??Yani adetten 8 gün önce felan silik çıktı dün yaptigimda negatif cıktı Suanda Gögüs ucumun tam alt kısımları agrıyor ikisindede gece başladı komplesi degil sadece gögüs ucunun alt kısımları agrıyor
İnşallah bebeğindir canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah,Yani adetten 8 gün önce felan silik çıktı dün yaptigimda negatif cıktı Suanda Gögüs ucumun tam alt kısımları agrıyor ikisindede gece başladı komplesi degil sadece gögüs ucunun alt kısımları agrıyor
Benm de bat'a 8-9 gün kaldı. İDrarımda garip bir koku var. Enfeksiyonmu yoksa belirtimi anlamadım yaa. Su içseniz bile o koku varmı?Benim bata 8 gün var. Bugüne kadar kasıklarımda belirgin bi ağrı basınç vardı, artık azaldı, sık idrara çıkıyorum ve keskin, kimyasal gibi kokusu var,
daha çok erken belki hamilelik olmuş olsada ama içten içe hafif bulantım var yoğun olmasa da, bel ağrım yok, göğüslerimde sert değil,hamilelik belirtisi sayılır mı bu belirtiler?
Benimde var o koku ve az suda içsem rengi hep suya yakın saydam, sarı falan değil.Benm de bat'a 8-9 gün kaldı. İDrarımda garip bir koku var. Enfeksiyonmu yoksa belirtimi anlamadım yaa. Su içseniz bile o koku varmı?
Ben de gece sabah öğlen vardı su içince gitti şimdiBenimde var o koku ve az suda içsem rengi hep suya yakın saydam, sarı falan değil.
Bende gitmesi, az su içince de saydam açık mı rengi?Ben de gece sabah öğlen vardı su içince gitti şimdi
İnsaAllah isteyen Herkese versin Allahımİnşallah bebeğindir canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah,
Ben dayanamadım 8 gün önce yaptım hayalet sekilde silik gözüktü, dün yine yaptım 2 tane negatif adetime 6 gün felan varBen yaptım adetime 5 gün kala negatif cıktı sizce böyle olan varmı
Enfeksiyon vardır diye 3 bardak su içtim bugun.ondan rengi hep açık sarıydı. Su içmesem kasıklarım ağrıyor daha siddetlenir diye korktumBende gitmesi, az su içince de saydam açık mı rengi?
Batı bekleyeceğiz hayırlısı olur inş.Enfeksiyon vardır diye 3 bardak su içtim bugun.ondan rengi hep açık sarıydı. Su içmesem kasıklarım ağrıyor daha siddetlenir diye korktum
Aminn inşallah evet baska çaremiz yokBatı bekleyeceğiz hayırlısı olur inş.
Arkadaşlar yerleşme kanaması yaşayanlar nı bakabilir mi mesajıma?Aminn inşallah evet baska çaremiz yok
Canım ben yaşamadım dış gebelik olmustu ama yaşayanlardan duyduklarım pembe ve açık renk olduğu ve miktarının az olduğu. Kimisinde azar azar 2-3 gün boyunca geliyormus kişiden kişiye değişiyor sanıırm. Ayrıca yumurtlama tarhini net biliyorsan yerlesme kanaması olabilirArkadaşlar yerleşme kanaması yaşayanlar nı bakabilir mi mesajıma?
Battan 5 gün önce regl oldun gibi, bakalım devamı gelecek mi, bu yerleşme kanaması olabilir mi erkenden gelir mi ki bat tan, daha önce yaşamadım fikrim yok.
Canım geçmiş olsun bir daha Rabbim sağlıkla versin yavrunuzu inş.Canım ben yaşamadım dış gebelik olmustu ama yaşayanlardan duyduklarım pembe ve açık renk olduğu ve miktarının az olduğu. Kimisinde azar azar 2-3 gün boyunca geliyormus kişiden kişiye değişiyor sanıırm. Ayrıca yumurtlama tarhini net biliyorsan yerlesme kanaması olabilir