• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Döllenme olmuyor, artık yoruldum

Merhaba Aret Kamar dan memnun kaldınız mı? Onun tane tane toplama meselesi benim aklıma yatıyor; ancak laboratuardan emin olamıyorum orada. Sizin nasıl geçti süreciniz?
Merhaba kiz arkadasimla yurtdisindan geldik aret beyde denemek icin arkadasimda embrio
Hic olmuyordu 3 tane oldu benim folikuler
Bos cikdi… gecen ay tekrar gitim busefer bir yumurta cikdi ve bir yumurta dolendi sukurler
Olsun simdi bu ay haftaya tekrar gdiicem
Bakalim

Merhaba kiz arkadasimla yurtdisindan geldik aret beyde denemek icin arkadasimda embrio
Hic olmuyordu 3 tane oldu benim folikuler
Bos cikdi… gecen ay tekrar gitim busefer bir yumurta cikdi ve bir yumurta dolendi sukurler
Olsun simdi bu ay haftaya tekrar gdiicem
Bakalim
Tesekkur ederim cevap için. Sizin ve arkadasinizin da döllenme problemi vardi degil mi?

Gecen sene bahcecide dolenme
Olmadi ben arkadasimdada ocak ayinda olmadi simdi ikimizede nasip
Oldu sukur

Canım benim bir arkadaşımdan 15 yumurta toplandı hiç döllenme olmadı. Teknoloji okadar çok geliştiki bundan 3 ay sonra bidaha gidiyorlar ve doktor demiş ki döllenmeyen yumurta olsa dahi minik minik elektrik verip o yumurtayı dölleyebiliyorlarmış. Şuan kendisi eşinin sperm kalitesi için tedavi görüyor. Rabbim çaresi olan dertler versin sen bebek yapmak için yaşamıyorsun ki bazen bazı şeyler ozaman olmuyorsa daha iyisi daha güzeli senin için hayırlı olanı sonra olacağındandır. Hiç bir şey sebebsiz değildir. Sonuçta bak kendiliğinden hamile bile kalmışsın her şeyin çözümü var ölüm hariç. Kendini toparla hayatı bebek sahibi olmak için kendine zindan etme bu süreç maddi manevi zor ama şöyle düşün sana bir şey olursa ne bebek yapmaya sağlığın yeter nede evlatlık bebeğe bakmaya.. güzel günler görürsün inşallah her şeyin çözümü var unutma 🙏🏻❤️
Merhaba sperm kalitesi için nasıl bir tedavi görüyor biliyor musunuz

Back
X