- 27 Mayıs 2011
- 175
- 0
- Konu Sahibi womanofdarkdesirez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
l'oreal volumnious x5 (carbon black)
max factor 2000 calorie
Bugün Sephorada benefitin Badgal lash rimelini denedim adını yanlış hatırlamıyorsa.Oldukça güzeldi.Dolgunlaştırmasını sevdim.Senin aradığın özellkleri kasrşılayabilcek gibiydi.Ben bir daha gidip denemeyi düşünüyorum.
l'oreal volumnious x5 (carbon black)
max factor 2000 calorie
L'oreal volume X5'tir kesinlikle tavsiyem.
yıllarca senin aradığın özelliklerde bir rimel aradım. kirpiklerim çok uzun ama maalesef seyrek. Clinique ve Dior'un bir çok rimelini denedim. Özellikle dior berbat!
loreal rimel konusunda çok ama çok başarılı.
şimdilerde fiyatı 40 tl civarı, ama daha da uygun bir şey arıyorum dersen maybelline'i de çok beğenenler var. Volume express'i...
onun dışında Innova da beklentiyi karşılayan bir rimel. tam adını hatırlamıyorum ama innova satan bir parfümeriye gidip, dolgunlaştırıcı rimeli dersen verirler. oldukça yoğun bir yapısı var.
ayrıca Alix Avien'in mor ambalajlı rimelini de tavsiye ederim. fırça yapısından dolayı kirpiklere hem hacim veriyor, hem de tek tek tek tek ayırıyor.
eğer bütçe ayırdıysan bu rimel sevdasına, loreal volume x5 üstüne bir de alix avien sürersen dehşet kirpiklerin olabilir. :)