canım bu kiloyla alakalı ne kadar kilo alırsan yanakların o kadar dolgunlaşır
ama şunu söyliyim yanaklar gergin olmayınca dolgun olması hoş olmuyo
mesela bazılarında görüyorum gergin gergin elmacık kemikleri falan belirgin ben de öyle istiyorum ama olmuyo
ama şu şekilde yapabiliriz diye düşünüyorum hatta bi yerde okudum bunu hatırlamıyorum şimdi
kilo aldığımızda yüzümüzde dolgunlaşıyor tabi haliyle ee o zaman biraz kilo almaya bakıp yüzümüzün dolgunlaşmasını sağladıktan sonra bölgesel zayıflayabilirmişiz yani vücudumuzu çalıştırarak kilo aldığımız yerleri forma sokabilirmişiz ve böylece yüzümüzde dolgun kalırmış.. ama nasıl sabredilir onuda bilmiorum spor falan sürekli yapmak bana biraz zor geliyor artık yüz için bir çare bulamazsam bu yöntemi denerim heralde kendimi sıkıp..
canım bir ara ani kilo vermem nedeniyle yüzüm mahvolmuştu yanaklarım içine geçmişti resmen gözlreim de çekik balık surat diyolardı sempatiksalakcinni
daha sonra 5 kilo aldım yüzüm tam istediğim gibi şimdi de senin dediğin gibi alt kısımları eritmeye çalışıyorum ama bir taraftan da yüzüme dikkat ediyorum tabi
yağları kullanma bence yağ bezesi yapar hiç kurtulamazsınn
ben ne zaman kilo alsam daha da dolgunlaşır,biraz dolgun çünkü normal halim..kilolu değilsen kilo almayı deneyebilirsin,bi de botoks ta duymuştum...boşver yaa çok makas alıyolar o yanaklardan..:)).dolgun olmaması daha güzel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?