Memur olursan kirayı bir şekilde ödersin ancak ilk olarak ailenden çevrenden ayrılmak isteyip istemediğine bakmalıydın.Bolu'da ailemle yaşıyorum. İki tane evimiz var. 3+1 olanı yeni aldık
Sizce daha yüksek maaş için kira vermeye değermi? Şehir dısı memurluk tercihi verip, kpss ile
İstemiyorum galiba, aynen öyle para zaten her türlü ödenir önemli olan degisiklige yabancı şehre ayak uydurabilmekMemur olursan kirayı bir şekilde ödersin ancak ilk olarak ailenden çevrenden ayrılmak isteyip istemediğine bakmalıydın.
90 100 bin hava limanı memurluguDolgun maastan kastınız nedir
O maas ile istanbulda yasabilirsiniz tek basiniza90 100 bin hava limanı memurlugu
Teşekkürler İstanbul'da ama kiralar ucuz değildir daha uygun Bolu'ya yakın olan havalimanı olan şehir düşünüyorumO maas ile istanbulda yasabilirsiniz tek basiniza
Hangi kurumun hangi kadrosuymus o yaz da kpssye giren diger insanlar da bilsin.90 100 bin hava limanı memurlugu
Devlet hava meydanları işletmesi aim uzmanlıgıHangi kurumun hangi kadrosuymus o yaz da kpssye giren diger insanlar da bilsin.
Hadi bakalim kolay gelsin o zaman. 95 -100 bandinda aliyordu en son.Devlet hava meydanları işletmesi aim uzmanlıgı
Hayatımda ilk defa ailemin 2 evi var atanmak çalışmak istemiyorum diyen birine denk geldim. Ailenizin evi ve sizin çalışmanız arasında nasıl bir bağlantı olabilir? Sonsuza kadar ailede kalmıyorsun. Ayrıca aim 95 üstü alıyor o kadar puan Var mıDevlet hava meydanları işletmesi aim uzmanlıgı
Daha yüksek maaş diyor, şu anda işi var kısaca. Çalışıyor zaten.Hayatımda ilk defa ailemin 2 evi var atanmak çalışmak istemiyorum diyen birine denk geldim. Ailenizin evi ve sizin çalışmanız arasında nasıl bir bağlantı olabilir? Sonsuza kadar ailede kalmıyorsun. Ayrıca aim 95 üstü alıyor o kadar puan Var mı
Atanıp çalışmak dedim zaten. Yoksa çalışıyorum dediğini okudum.Daha yüksek maaş diyor, şu anda işi var kısaca. Çalışıyor zaten.
Her şey memur olmak değildir ki belki de özel sektörde daha güzel bir işi vardır paraya ihtiyacı yoktur ve sırf maaşı yükselecek diye sevdiklerinden uzağa gitmek istemiyordur ?Atanıp çalışmak dedim zaten. Yoksa çalışıyorum dediğini okudum.
Boluluyum Bolu'da böyle bir iş olmadığını biliyorum müdür pozisyonunda olan tanıdıklarım memur maaşı almadıklarını söylüyor. Tabii ki her şey memurluk değil. kendim de atanma tecrübesinden geçtim aim memurluğu kazanacak puanı olup insan tercih etmezse yazık eder. Ayrıca ailenin evi ne alaka hala bunu düşünüyorum.Her şey memur olmak değildir ki belki de özel sektörde daha güzel bir işi vardır paraya ihtiyacı yoktur ve sırf maaşı yükselecek diye sevdiklerinden uzağa gitmek istemiyordur ?
Bence bu arkadaş hayallerinden bahsediyor konularına bakarsanızBoluluyum Bolu'da böyle bir iş olmadığını biliyorum müdür pozisyonunda olan tanıdıklarım memur maaşı almadıklarını söylüyor. Tabii ki her şey memurluk değil. kendim de atanma tecrübesinden geçtim aim memurluğu kazanacak puanı olup insan tercih etmezse yazık eder. Ayrıca ailenin evi ne alaka hala bunu düşünüyorum.
Naptin aldin mi 95?Devlet hava meydanları işletmesi aim uzmanlıgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?