Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar dolgun dudak ısteyenlere bıtkısel bır önerım var test ettım onaylıyorum
Tarcın yagını aktardan alıyorsunuz gece yatarken dudaklara suruyorsunuz tek yapmanız gereken bu
Biraz uyusma gıbı karıncalanma gıbı bır hıs verıyor tedırgın olmayın hergece yatarken deneyın etkılı gercekten
bırde bal surmekte etkılı dıyorlar ama ben pek etkısını goremedım sızde deneyın ıstersenız
bende kullandım tarçın yağını ama hemen sönüyo geçici yani biraz ayakıyo kzarıyo 10 dkk foss sönüyo evde duruyo şimdi öle yani ızlar boşuna heveslenmyn bnm gibi...:enbuyukkk:
Arkadaşlar dolgun dudak ısteyenlere bıtkısel bır önerım var test ettım onaylıyorum
Tarcın yagını aktardan alıyorsunuz gece yatarken dudaklara suruyorsunuz tek yapmanız gereken bu
Biraz uyusma gıbı karıncalanma gıbı bır hıs verıyor tedırgın olmayın hergece yatarken deneyın etkılı gercekten
bırde bal surmekte etkılı dıyorlar ama ben pek etkısını goremedım sızde deneyın ıstersenız
6 damla tarçın yaprağı yağı
6 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet E vitamin kapsülü
Malzemeleri karıştırarak uygun bir şişeye boşaltın. Bu karışım özellikle kuru ve ince dudaklarda mucizeler yaratır. Daha dolgun ve seksi dudaklara kavuşmanızı sağlar.:teytey:
kaynakembeayna.com
cnm öncelikle tarif için çok saol bu karışım kaç saat işe yaradı ?a.s.ben de yeni bir buluş yaptım....şimdi tarifini veriyorum
1 birim karanfil yağı 2 birim tarçın yağı 1 birim zencefil yağı 2 birim badem yağı..malzemeler arasındaki oran bu olsun ne kadar isterseniz o kadar yapın.dudaklarınızı iyice fırçalayın fırçaladıktan sonra dudak koruyucunuzu sürün ve üzerine de bu karışımı.badem yağı tahrişatı engellerken dier malzemeler dudaklarınızı dolgunlaştıracaktır.ben de işe yaradı.umarm sizde de yarar.
dudaklarını fırçalarsan ya dasert bi havlu ile iyice silersen daha uzun süreli kullanılıyor...dayanma süresi bi 15-20 dk oldu ben de ama gece yatarken sürünce birz daha dolgn duruyor...umarm sende de işe yarar...:Saruboceq::teytey:cnm öncelikle tarif için çok saol bu karışım kaç saat işe yaradı ?a.s.