• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolgu yaptıracağım korkuyorum

Arkadaş bahsetmiş yukarıda, sanırım çürük derinliğine, sinire olan yakınlığına bağlı.. Çok hatırlamıyorum şimdi ama ha acıdı ha acıyacak diye tedirgin oldum sürekli arada acı da duydum sıktım kendimi bir şekilde, ama sonuncular daha derindi heralde ki fazla hissettiğimden iğne istedim artık, kendimi sıkmaktan yorulmuş da olabilirim biraz : )
Geçmiş olsun :)
Komple bakımdan geçmiş senin dişler cnm hehe.peki igneye gerek yok dediğinde korkuyorum siz yinede uyusturun desen kabul eder miydi doktorunuz. :KK56:

Komple bakımdan geçmiş senin dişler cnm hehe.peki igneye gerek yok dediğinde korkuyorum siz yinede uyusturun desen kabul eder miydi doktorunuz. :KK56:

Aynen :)) Yanlış hatırlamıyorsam dayanamadığın zaman yaparız demişti ama istediğim taktirde yapardı diye tahmin ediyorum :)

Evettt dolgumu yaptırıp gelmiş bulunuyorum.Gerçektende abarttığım kadar korkmaya gerek yokmuş ama iğne yaparken fena cnm yandı o bir gerçek .Üst dişlerimde 2 dolgu daha lazımmış :KK61:

yuzeysel çürükler derıne ınmedıyse yapılıyor canım tecrube ıle sabıt bend kuyrugu kıstırıp ılkkez hadı bı gıdeyım dedım-kı o gune kadar ödum kopuyordu... hekım şöyle bı baktı arkasını dondu ,bwn recete yazıcak sandım bı dondu eveeetttt baslıyoruz dedı =) amanın ben korkarım dedım,korktugunuz yerde durucam ses verın dedı.. ben normalde tırnaklarımı duvara fılan surtunce ıcı gıden bırısıyım-kı o seslı alet surtundukce ıcın tuhaf olsada dayandım hemencecık bıttı,acı agr yok sadece surtunme benı huylandırdı,bende anestezı ıgnesınden korkuyorum,yakında tedavıye baslycam kanal kök operasyou dolgular fılan.. ödüm kopuyor... su an apse agrısından kırandıgım ıcın cesaret geldı hemen e-randevu aldım...baalım hayırlısı...

yuzeysel çürükler derıne ınmedıyse yapılıyor canım tecrube ıle sabıt bend kuyrugu kıstırıp ılkkez hadı bı gıdeyım dedım-kı o gune kadar ödum kopuyordu... hekım şöyle bı baktı arkasını dondu ,bwn recete yazıcak sandım bı dondu eveeetttt baslıyoruz dedı =) amanın ben korkarım dedım,korktugunuz yerde durucam ses verın dedı.. ben normalde tırnaklarımı duvara fılan surtunce ıcı gıden bırısıyım-kı o seslı alet surtundukce ıcın tuhaf olsada dayandım hemencecık bıttı,acı agr yok sadece surtunme benı huylandırdı,bende anestezı ıgnesınden korkuyorum,yakında tedavıye baslycam kanal kök operasyou dolgular fılan.. ödüm kopuyor... su an apse agrısından kırandıgım ıcın cesaret geldı hemen e-randevu aldım...baalım hayırlısı...

korkunca ses verin demişte ses veremiyoruz ki ağzımız sonuna kadar açık yandan tükürük emen hortum girmiş ağzımıza nasıl ses verecez.Şahsen ben bir ara hissetmeye başladım çürüğün dibine inince ses çıkartamadım.Allahtan kanallık olmadan kurtardım dişimi .Kanalda ağrı acı hissetmiyorsun diyorlar ama tedavisi uzun sürüyormuş.benimde üst çenemde çürük varmış kanal gerekebilir hazırlıklı ol dedi doktor :stop: Dolguyu bile korkudan ölecek gibi yaptırdım kanal tedavisini duymak çok ağır geldi ondan o_O

bizim iletişim çok komikti canım,o hırrhırrhırr hortum zaten iğrenç... ben azcık hıssedınce gozlerımı acıyorum fal tası gıbı adamda bana karsılık gozlerını acıyor fal tası gıbı gulmemek ıcın zr tutuyorum derken bıttı=))

acaba su an zonkummmm zonkummmm zonklayan dişime kanal baslarlarmı dersın canım? 20 lıkonundekı azı dısımden geberıyorum desem yerı tırnaklarımı takıp yırtarak kaşıyasım var oyle bı hıs... cene ucuna dogru hafıf bı dolgnluk var barız apse ypıyor.. heen antıbıyotıge basladım,özeller nasıl olduysa bana en erken 1 hafta sonraya gun verıyor,ktü zaten 30 ocak oncesı full... allah yardımcım olsun..şu yangılı dönemi bir geçirsem...
iğnedende korkuyorum =(

bizim iletişim çok komikti canım,o hırrhırrhırr hortum zaten iğrenç... ben azcık hıssedınce gozlerımı acıyorum fal tası gıbı adamda bana karsılık gozlerını acıyor fal tası gıbı gulmemek ıcın zr tutuyorum derken bıttı=))
hahaha süpermiş :rolleyes: öyle mecburen gözlerle konuşmaya çalışıyor insan

acaba su an zonkummmm zonkummmm zonklayan dişime kanal baslarlarmı dersın canım? 20 lıkonundekı azı dısımden geberıyorum desem yerı tırnaklarımı takıp yırtarak kaşıyasım var oyle bı hıs... cene ucuna dogru hafıf bı dolgnluk var barız apse ypıyor.. heen antıbıyotıge basladım,özeller nasıl olduysa bana en erken 1 hafta sonraya gun verıyor,ktü zaten 30 ocak oncesı full... allah yardımcım olsun..şu yangılı dönemi bir geçirsem...
iğnedende korkuyorum =(
iğneyi hiç dert etme kalçadan yapılanın acısı nasılsa bununkide aynıydı.eğer iltihap varsa o geçmeden kanal tedavisine başlamıyorlar cnm.en kısa sürede yaptırman lazım yoksa kanal tedavisi çok uzuyor defalarca geçici doldu yapıp söküyorlar.ne kadar erken kurtarsan dişi o kadar iyi :KK66:

Diş tedavisinde doktorun anlayışı çok önemli... En azindan bir güler yüz bir samimiyet lazım... Yoksa niye diş hekimi korkusu olsun ki bizde...

bugün bir dişimi daha dolgu yaptırdım çok şükür geriye kaldı 1 adet daha dolguluk diş.Ama üst dişe dolgu kesinlikle alta göre daha zor.beynim sallandı resmen çürük temizlenirken. :KK57:

ve son dolgumu da yaptırdım çok şükür.artık korku falan kalmadı 3 kez yaptırdıktan sonra dolgu bağımlısı oldum hehe :rolleyes::rolleyes:

Back