- 12 Mayıs 2014
- 1
- 1
Merhaba;
Bende hem alnıma botox hemde göz altıma teosyal ışık dolgusu yaptırdım. Doktorum Fatih Dagdelen. Çok çok memnunum. İhtiyacınızdan fazlasını siz ısrar etseniz bile yapmıyor. Üstelik eli çok hafif uyusturma olmadıgı halde hiç acımadı. Kesinlikle tavsiye ederim.
Merhaba;
Bende hem alnıma botox hemde göz altıma teosyal ışık dolgusu yaptırdım. Doktorum Fatih Dagdelen. Çok çok memnunum. İhtiyacınızdan fazlasını siz ısrar etseniz bile yapmıyor. Üstelik eli çok hafif uyusturma olmadıgı halde hiç acımadı. Kesinlikle tavsiye ederim.
botoksla kaş kaldıran hiç oldumu aranızda
canim isik dolgusu ile alakali bilgi toplamaya calisiyordum ben de:)
ucreti ne kadar ve memnun musun?
isik dlgusu nemlendirmeyi arttirdigi icin parlaklik da veriyrmus, dogru mu?
Alnına botox dudak üstü dolgu canımBenim alnimda cok ince iki cizgi var.
Dudak cevresinede yaptirmayi dusunuyorum.
Botox mu yoksa dolgu mu yaptirmak lazim ? Fiyatlari ne kadar bilen varmi ?
Sadece nasolabial dolgu yaptıran var mı çok belli oluyor mu
Alnına botox dudak üstü dolgu canım
Tesekkurler cevabiniz icin. Dudak ustu degil cevresi hani su burun ile dudak arasindakini kasteditiyorum.
Cok bilgim yok bu konuyla ilgili ama hosuma gitmedigi icin ufakta olsa tibbi bir mudahale istiyorum.
Fiyatlari biliyormusunuz boyle mudahalelerle ilgili ?[/QUOTE nasobial bölge sanırım kastettıgın yer 1000 liraya yaptırdım ben drum necdet ucar memnunum guzel oldu
bende 40 yaşındayım ve iki yıldan uzun süredir botox-dolgu yaptırıyorum.Aldığım sonuçlardan , görünüşümden ve görüntüm ile ilgili çevremden aldığım çok hoş ,olumlu tepkilerden dolayı çok mutluyum :)))
Çok araştırdım ve sonunda tavsiyeleride değerlendirerek Dr.Kerem Baykal 'da karar kıldım , iyikide öyle yapmışım doktorumdan çok memnunum . Dr.Kerem beyi tavsiye ederim , internetteki web sayfasındaki iletişim bilgilerinden ve Life Med - Çiftehavuzlar adresinden kendisine ulaşabilirsiniz.
Siz kerem baykala mi dolgu yaptirdiniz hala memnunmusunuzmerhaba, yurt dışından yeni döndüm ve burda olmadığım süre içinde mesajınızı göremedim bundan dolayı geç yanıt veriyorum kusura bakmayın.İstediğiniz uygulamanın fiyatı konusunda bir fikrim yok açıkçası ama dr.kerem beye internet web sayfasındaki numaralarından (444 54 33 veya 0544 443 46 81) ulaşabilirsiniz.Kendisi yada asistanı fiyat veya varsa aklınıza takılan çekinceleriniz konusunda yanıt verecektir.
Kerem bey saç tedavileri başta olmak üzere tüm ameliyatsız güzellik tedavi/uygulamalarında tartışmasız harikalar yaratan bir doktor eminim sizde benim ve diğer tüm hastalarının olduğu kadar memnun kalacaksınız.