- 7 Kasım 2013
- 13.435
- 31.575
Arkadaslar Biz Almanyadan Siparis üzeri Dolgu ve Kirisik ampulleri getirioruz hazir igne!
Evde yapilmaz ya bi Dr hemisere uygulamasi sart!!!!!!Bunları evde uygulamak zararlı değil mi ?
uygulatıyorsunuz pekiArkadaslar Biz Almanyadan Siparis üzeri Dolgu ve Kirisik ampulleri getirioruz hazir igne!
Kime
uygulatıyorsunuz peki
Canım, Dr. beyi tanımıyorum, ama Ankarada Dr. Onurkan bey var. Ben dolgumu ona yaptırdım. Çok titiz bir doktor. İnanılmaz memnun kaldım. Kullandığı dolgu maddesi hakkında da bilgi verdi. Diğerlerinden daha uzun süre kullanabileceğim. Fiyatı da çok makul. İsterseniz adres ve telefonunu verebilirim.arkadaşlar yüzüme dolgu yaptırmak istiyorum yaptıran varsa bana bilgi verirseniz sevinirim dr konusundada kararsızım dr fevzi yavaşa dolgu yaptıran varmı tşkler
Merhaba ozelden marka fiyat yazarsaniz sevinirimSiparis vermek isteyenler toplu Halde verirse bi ya sonra antalyada olacagiz !!!
iyi bi yer bulabildiniz mi dolgu ve botox için :)Ooof bende anadoluda istiyorum dolgu, botox... Bilen varmi, tavsiye edeceginiz bir dr?
botox için kampanya fiyatı aldım ist da ,, yüz de 3 bölge için 350 tl .. yalnız ben dolgu araştırıyorumMerhaba ozelden marka fiyat yazarsaniz sevinirim
merhaba, Dr. Kubilay beyden memnun kaldınız mı? dudak dolgusu için soruyorum.bir sorun yaşadınız mı? birde fiyatlar ne civardaydı? teşekkürlerantalya da Kubilay Yücel e botoks ve dolgu yaptırdım dudak ve gülme çizgilerime dolgu ,alnıma ve göz çevresine botoks.dogal duruyolar şimdilik oldukca memnunum.Dha 10 gün odu ama,bakalım ne kadar sürede yenilemem gerekecek
botox için kampanya fiyatı aldım ist da ,, yüz de 3 bölge için 350 tl .. yalnız ben dolgu araştırıyorum
Eğer arayışınız hala devam ediyorsa size bir yer önerebilirim. 0545 720 05 12 Alize Hanım var. Sizi yönlendirebilir.iyi bi yer bulabildiniz mi dolgu ve botox için :)