- 20 Şubat 2012
- 355
- 13
ben kaş arama yaptırdım cok cekiniyodum, doktorum ikna etti meğer korkulacak bişey değilmiş, gayet etkilioldu, 1 sene etkisini koruyacagını soyledi bana
canım kıme kaça yapttırdın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kaş arama yaptırdım cok cekiniyodum, doktorum ikna etti meğer korkulacak bişey değilmiş, gayet etkilioldu, 1 sene etkisini koruyacagını soyledi bana
Yaslaniyoruz zemcem, kabullen bunu Saka bi yana bende o cizgiler 20 yasimdan beri var ve iki defa dolgu yaptirdim cok memnun kaldim, bian 5 yas kuculuyorsun. Aninda etki, super birsey.
Slm dolgularinizi kime yaptirdiniz birde fiyat ne ksdar odediniz. Vs vs ayrintili bilgi verirmisin. Dolgu msddesinin markasi falan
doktorun ismini verebilir misiniz ? 1 yılsa çok iyiymiş
Selam arkadaşlar,Antalya 'da kime botox yaptırmalıyım var mı yardımcı olabilecek biri?Birde dudağımın üstünde sigara içnekten dolayı olan çizgiler içinde botox yaptırabiliyor muyuz?Yardımcı olursanız sevinirim
merhaba. Sigara içmekten oluşan çizgiler için botoks ideal bir çözümdür. Kimi durumlarda dolgu yapılabilir ancak , zamanla vücut tarafından emilen hyaluronik asit, dudak üstünde simetrik olmayan görüntülere neden olabileceği için önerilmez. Siz tercihinizi botokstan yana kullanın derim ben.
çok teşekkür ederim dün ilk botoxmu yaptırdım,alnımda biraz şişlik var ama sanırım normal. Dudak üstüne de yaptırdım,bakalım 1 hafta sonra etkisini göreceğim inşallah istediğim gibi olur
canım fıyat dr adı verırmısın
Selam kızlar...İzmirde botox ve dolgu icin onerebileceginiz gercekten başarılı bi Dr var mı?
Selam Siberella, ben İzmirde Fahri Mola ile gorustum ancak henuz yaptırmaya cesaret edemiyorum, hergun forum takibindeyim, iyice emin olduktan sonra sanırım Fahri beye yaptırıcam:)
Selam kızlar...İzmirde botox ve dolgu icin onerebileceginiz gercekten başarılı bi Dr var mı?
Selam Siberella, ben İzmirde Fahri Mola ile gorustum ancak henuz yaptırmaya cesaret edemiyorum, hergun forum takibindeyim, iyice emin olduktan sonra sanırım Fahri beye yaptırıcam:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam,Fahri Mola dan fiyat konusunda bilgi aldınız mı??Bu arada ben daha önce Ulvi Guner'e yaptırdım..Dolgumu çok başarılı yapmıştı..2.kez tekrarladığımda aynı başarılı sonucu yakalayamadı..ve çok paraciSöyle gercekten iyi birini arıyorum..Tesekkurler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selamlar, 450tl tumyuz nakit fiyatı 7mayısa randevum var ama hala gidip gitmeme konusunda kararsızım, 500tlkredi kartı fiyatı, enerjisi cok guzel yaklasımı cok arkadasca ama tam olarak emin olamadım belli olmaz ani bir kararla iptal ettirmem belki:) yazarım burdan goruslerimi yaptırırsam