gözaltı morluklarından bende muzdaribim sıkıldım artık kapatıcılardan kesin biçözüm lütfen
slm kıvırcık,
naci beye sen ne dedin ki yaptırma dedi...göz altına yag enjeksiyonunu mu yazdın...bir arkadasım gözünün altına yag enjekte ettirdi...iyi diyor...ama kendi vucudundan bacak veya karın bölgesinden alınan yag...naci bey lazer konusunda bir sey dedi mi...yanı sen ne sordun o ne cevap verdi yzarsan yardımcı olabilirim belki....birde bu cumartesi gidip bizi aydınlatacağım...bakalım şu napaj falan neymis...doldu yarıyormuymus:)))
slm kıvırcık,
naci beye sen ne dedin ki yaptırma dedi...göz altına yag enjeksiyonunu mu yazdın...bir arkadasım gözünün altına yag enjekte ettirdi...iyi diyor...ama kendi vucudundan bacak veya karın bölgesinden alınan yag...naci bey lazer konusunda bir sey dedi mi...yanı sen ne sordun o ne cevap verdi yzarsan yardımcı olabilirim belki....birde bu cumartesi gidip bizi aydınlatacağım...bakalım şu napaj falan neymis...doldu yarıyormuymus:)))
slm kıvırcık,
hastalandım evde uyudum gidemedim insallah bu hafta gidip sorucam:)
merhaba... dudak kalınlastrmak ameliyat olmadan mümkün mü? ve en saglıklısı hangisidir?tesekkürler
Bioalcamid dolgu maddesi çok tavsiye ediliyor hocam kalıcı ve çok doğal görünüyormuş siz ne dersiniz?
merhaba... dudak kalınlastrmak ameliyat olmadan mümkün mü? ve en saglıklısı hangisidir?tesekkürler
Doktorunuzun söylediği gibi 2 yıllık dolgular hidroksiapatit içerikli dolgulardır. Bu dolguların cilt içinde veya altında kalıcılığı 2-5 yıl arasında değişir. Dolguların en sıkıntılı olan konusundan şikayetçisiniz. Yani memnun kalmayıp erimesini istiyor olmanızın tedavisi biraz zor. Öncelikle muayene olsanız daha fazla bilgi verebilirim. Ama yinede öncelikli seçeneğiniz o bölgeye masaj yapmanızdır. Bu masajı gün içinde nekadar çok yaparsanız o bölgedeki dolguda o kadar kısa sürede eriyecektir. Masaj dolgu üzerine ovalama ve bastırma şeklinde yapılabilir. Bir diğer seçenekte cerrahidir ancak sizi görmeden böyle bir seçenekten bahsetmek çok da anlamlı değildir.
Op.Dr.Orhan Murat Özdemir
Merhaba baya uzun zaman olmus ama umarim yardimci olursunuz... bende yuzume aquafilling yaptirdim ve memnun degilim... siz yuzunuze hangi marka yapmiştiniz ve radyofrekans işe yaradimi lutfen yardimci olun banaDr.Bey internetten araştırdığım kadarıyla radyo frekans uygulaması dolguyu eritiyomuş.Bu doğrumudur?
Benim dolgum 2 yıllıktı.Radyo frekansın gerçekten etkisi olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?