Doktorunuzun söylediği gibi 2 yıllık dolgular hidroksiapatit içerikli dolgulardır. Bu dolguların cilt içinde veya altında kalıcılığı 2-5 yıl arasında değişir. Dolguların en sıkıntılı olan konusundan şikayetçisiniz. Yani memnun kalmayıp erimesini istiyor olmanızın tedavisi biraz zor. Öncelikle muayene olsanız daha fazla bilgi verebilirim. Ama yinede öncelikli seçeneğiniz o bölgeye masaj yapmanızdır. Bu masajı gün içinde nekadar çok yaparsanız o bölgedeki dolguda o kadar kısa sürede eriyecektir. Masaj dolgu üzerine ovalama ve bastırma şeklinde yapılabilir. Bir diğer seçenekte cerrahidir ancak sizi görmeden böyle bir seçenekten bahsetmek çok da anlamlı değildir.
Op.Dr.Orhan Murat Özdemir
Cevabınız için çok teşekkürler.Peki boyun bölgesinde alternatif olarak ne önerebilirsiniz ? Cerrahi müdahale gerektirecek bir sorundan bahsetmiyorum .Sadece daha genç görüntülü , enine çizgilerin daha az olduğu bir boyundan söz ediyorum .Boyun çizgilerine kozmetik müdahale yapılıyor mu ? Teşekkürler....new-fıll polilaktik asitten elde edilen bir üründür ve dolgu maddesi değildir. Uygulanan bölgenin gerilmesini sağlamak için kullanılıyordu. Hem üründen kaynaklanan ciddi yan etkileri olması, hem de daha güvenli ve etkili alternatifler üretildiği için artık bir çok plastik cerrah kullanmıyor. yurt dışı dahil.
Op.Dr.Orhan Murat Özdemir
dr.bey benim derdim bacaklarım.çok ince ve şekilsizler.bunun içinde kalıcı dolgu kullanılabilinir mi acaba
sayın murat bey, yarı kalıcı dolgular arasında yer alan beautical 2 ve 5 hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? bu madde dudaklarda kullanılabilir mi ve sonuçlar nasıl olur? bir sorum da, dolgu uygulamalarını estetik cerrahlarla beraber dermatologlar da uyguluyor, bu doğru mudur, şimdiden teşekkürler.
Dr.Murat Bey ben Radyo Frekans yaptırmaya kesin karar verdim.Bunun için kaç seansa gerek var.Benim yaptırdığım dolgu gereğinden fazla yapıldığı için burun kenarlarım ve dudak kenarlarım daha kabarık yüzüme göre.Daha öncedende söylemiştim yaptırdığım dolgular iki yıllık diye.O kabarıklığın gitmesini istiyorum.
doktor bey beautical 2 maddesini dudal dolgunlaştırma uygulamalarınızda kullanıyor musunuz?
doktor bey,acaba göz çukurlarının çöküklüğü de dolgu maddesiyle tedavi edilebilirmi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?