• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolgu için istanbul (avrupa)' da hekim önerisi olan var mı?

werty00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
55
5
86
Merhaba arkadaşlar benim 6 yıllık dolgum var yemek yerken sert bir şey geldi oraya ve küçük bir kısmın çıktığını gördüm. Sonra su içsem bile sızlama oldu. Bir devlet hastanesinde diş hekimine gittim. Dolgun sağlam sızlama 1 haftaya kadar geçmezse gel dedi kullandı aletlerle de kırılan yeri biraz daha büyütü. Yani dolguda problem olmasa niye sızlasın ki pek mantıklı gelmedi bana açıkcası o yüzden iyi bir diş hekimi arıyorum memnun kalan varsa yardımcı olabilir mi?

devlete bir kere gittim pişman oldum .özelde bahcelievler tarafnda diş problemi çektıgımızde gıttıgımız bir dişci var istersen önerebilirim.dolgu sanırım 70 mıydı tam da hatrlamıyorm 100 de olablır fıyatı

Sızlama olduğuna göre, büyük ihtimal kanal tedavisi olacaksınız.
Bana da benzer bir durum olmuştu ama benim doktorum Kadıköy'de..

Devlet has mi Allah düşürmesin beni .Sorunlu dişlerin hep yillarca devlete gittim daha beter ettiler.Gulemez hale getirdiler. Simdi bakirkoyde dentadent e gidiyorum pahalı bir yer ama ücretsiz muane isterseniz randevu alıp bi fiyat alabilirsiniz. Benim de dolguluk dislerim yine var önümüzdeki ay gidicem

Back
X