- 12 Kasım 2014
- 193
- 99
- 35
Ne zaman erittirdin canim gozaltini ve neden gerek duydunBende göz altı dahil bir kaç dolgu erittirdim.olumsuz bir sonuçla karşılaşmadım ve de duymadım.nedir ki olumsuz sonuçlar bizim de aklımızda bulunsun?
Arkadaşlar bu foruma girip dolgu eritme hakkında yazılanları görünce gerçekten ciddi depresyona girdim . Sevmediğim alışamadıgım bir dolgum vardı 3 ay sırf burda yazılanlar yüzünden yaptırmaya korktum. Ama doktoruma güvendim ve erittim kendi Halime döndüm cok şükür . Bunca ay yaşadığım sıkıntıya değmezmiş
Ben de bunu yaşıyorum şu an cuma günü göz Altı Işık dolgusunu eritmek için doktora gideceğim. Senin gibi demek istiyorum. Bana dua edin.Arkadaşlar bu foruma girip dolgu eritme hakkında yazılanları görünce gerçekten ciddi depresyona girdim . Sevmediğim alışamadıgım bir dolgum vardı 3 ay sırf burda yazılanlar yüzünden yaptırmaya korktum. Ama doktoruma güvendim ve erittim kendi Halime döndüm cok şükür . Bunca ay yaşadığım sıkıntıya değmezmis
Konu üzerinden çok geçmiş ama inşallah okursunuz.Ben de Revok gençlik aşısı oldum fakat göz altlarım çok şişti.Eritme işlemi yaptırmak istiyorum.Siz eritme işleminden sonra düzeldi mi ve sorun yaşadınız mıBen de bunu yaşıyorum şu an cuma günü göz Altı Işık dolgusunu eritmek için doktora gideceğim. Senin gibi demek istiyorum. Bana dua edin.
Merhaba nerde erittiniz. Bende istiyorum ama korkuyorum cok kötu oldu diyenler varDamar çıktı iki göz altında o yüzden.şişlik ve morluk damar şeklinde
Merhaba nerde erittiniz lütfen bende eritmek istiyorumArkadaşlar bu foruma girip dolgu eritme hakkında yazılanları görünce gerçekten ciddi depresyona girdim . Sevmediğim alışamadıgım bir dolgum vardı 3 ay sırf burda yazılanlar yüzünden yaptırmaya korktum. Ama doktoruma güvendim ve erittim kendi Halime döndüm cok şükür . Bunca ay yaşadığım sıkıntıya değmezmis
Merhaba öğrenebildinizmi dokturumerhaba öncelikle işlemlerinizin sorunsuz bitebilmesine çok sevindim, rica etsem doktor isimlerini özelden benimle paylaşabilir misiniz ? Çok dua alacaksınız, şimdiden çok teşekkür ederim size