Çok üzüldüm gerçekten. Aynı şeyleri ben de yaşadım çok pişman oldum eritmeye karar verdiğime. Daha önce çok defa yaptırdım kendi kendine eridi , keşke bekleseydim eriseydi dedim. Başka doktora gitseydim dedim , aklımdan bin tane düşünce geçiyordu. Lütfen siz de böyle düşünmeyin .Moralinizi yüksek tutun çok gençsiniz , maşallah sağlığınız yerinde sporla uğraşıyorsunuz. Kendinize biraz zaman tanıyın. Vücudunuz kendini zamanla onaracak ben buna inanıyorum kendimde de gördüm bunu mutlaka bir şeyler farketti. Moral en önemli şey.Bakicam hepsine ilk basta vitamin aldim d,e,c,b omega ama hic faydasini gormedim. Sonra herturlu kimyasaldan uzak durma karari aldim, kim bilir onlarin icinde neler var. FDA ile de iletisime gectim kafalarina gore urun onayliyorlar bakmiyorlar bile. Ustelik ne isik dolgusunu ne de eritme islemini onaylamamislar doktorlarin bu kadar vicdansiz oldugunu hala aklim almiyor. Sizin lokal kalmis semptomlariniz anladgm kadariyla, benim eklemlerim, gozlerim vucudumun heryeri agriyor tamamen deforme oldum tum vucudumdankas kaybi yasiyorum. Oysa o kdr saglikli ve dinctim ki hayatimi mahvetti bu enzim durduramiyorum da. Tum cildim ekte koydugum fotolarda gibi yastiktan bile iz kaliyor elimi yuzume hafif bastirdigimda bile bu sekilde cokuyor altta hic doku kalmamis sanki. Kaybettigim yag degil bag dokusu malesef o yuzden kilo alinca da duzelmiyor. Bir de tum vucudumun derisi bu sekilde uzuyor. Belki gorenler olur uzak dursunlar diye fotolari da ekliyorum.
ben dolgu eritmenin bu kadar riskli olduğunu bilmiyordum. Doktorun maddeyi yanlış yere sıktığını zannediyordum. Eğer birinin dolgu eritme gibi bir fikrini duyarsam mutlaka ben de onları uyaracağım. Bilgilendirdiğiniz için çok sağolun. Acil şifalar diliyorum Dediğim gibi kendinize iyi bakın mutlaka her şey düzelecek inşallah