- 5 Haziran 2016
- 160
- 69
merhaba, maalsefe instagram hesabınızı bulamadımMerhabalar, 12 gun oldu ve hala uygulaya bilecegimiz bir tedavi turu bulamadik. Istanbuldan Kursat Yalvac hocama ulastim, case onun da ilgisini cekti belgelerimizi Londradaki arkadaslarina iletmis, kendisine ilgisinden ve yardimindan dolayi ne kadar tesekkur etsem az burdan da belirtmek istedim cunki boyle vicdanli doktorlar milyonda bir karsimiza cikiyor. Benim durumumda bir degisiklik yok cildim her gecen gun daha da inceliyor yuzum tamamen kemik ve deriden ibaret. Ellerim ve gozlerim de ayni sekilde ozellikle daha cok enzim yapilan tarafimda digerine gore daha cok doku yasadigim icin su anda biri digerinden daha ince ve kucuk. Fakat benimle ayni durumu yasayan yuzlerce insanin daha olmasi hem yalniz olmadigimi hissetmek acisindan hem de FDA gibi buyuk kuruluslarin ilgisini cektiginden ve gerceklerin eninde sonunda ortaya cikacagindan icimi rahatlatiyor. Bir de biraz bilgilendirici ve biraz komikli bir instagram sayfasi actim (dolgu_hyaluronidaz_gercekleri) ara ara girip aramizdaki arkadaslarin fotolarini hikayelerini de paylasacagim, goz atarsaniz sevinirim. Saglikla kalin