Cosmos321 gozaltina isik dolgusu yaptirmis ama uzun sure erimemis bir de sizlama agri ates yapmis. Eritmek isteyince de enjekte edilen enzim vucudunda baska bir reaksiyona neden olmus ve tum dokularina saldirmis. Yani vucudunda dolgu yok. Yazdiklarindan boyle anladim en azindan. Nasil caresiz hissetti demek kiArkadaşlar bu yavrucağa çok üzüldüm. Mesajlarına baktım. 25 yaşında gencecik bir fidan. Benim dikkatimi çeken vücudundaki ağrılar. Bu kız sadece göz altına mi dolgu yaptırdı. Vücudunda hangi dolgu vardı ? Vücuda los delin ya da benzeri Aquafilling dolgu yapılıyor. Acaba kalıcı dolgu mu vardı. G gulizo bana detay yazar mısın ? Kalıcı dolguysa dr a gidip aldırmak istediniz mi ? İsim ikinizinde yabancı gelmiyor. Acaba özelden bana yazdınız mi dr ismi için? Kullanıcı adım farklıydı .Özel mesajlarımı hep sildiğim için bulamadım.
Ben doktor ismi sormamistim buradan ama kalici dolgu degil. Teosyal marka hyoluronik asit dolgusu. Cok da tebrubeli unlu bir plastik cerraha yaptirdim. Ana sanirim bir cesit sinir tahribati oldu. Bu noktada hem eritmeye korkuyorum hem de eritmek cozum mu bilemiyorum. Doktor da dolgu 4 ay sonra boyle bir etki yapmaz diyor.