Eriyen zararlı solüsyon nereye gidiyor peki? Bu önemli. Geri çekiyorlar mi igneyleBirsey yapmiyor bur enjekte ignesi var icinde yakici madde.normalde nasil dolguyu yapiyorsa yine ayni sekilde enjekte ediyor icine verdigi madde icindeki dolguyu eritiyor.benim dudaklarima oyle yapti.seninki daha kolay burun ucu yani.benim dudak.damar dolu. Bi kayip yasamadim
Merhaba acaba doktorunuz kim?Birsey yapmiyor bur enjekte ignesi var icinde yakici madde.normalde nasil dolguyu yapiyorsa yine ayni sekilde enjekte ediyor icine verdigi madde icindeki dolguyu eritiyor.benim dudaklarima oyle yapti.seninki daha kolay burun ucu yani.benim dudak.damar dolu. Bi kayip yasamadim
Bende sizinle aynı sıkıntıdayım.. eritme işlemi yaptırabildiniz mi?Merhaba acaba doktorunuzun ismini ogrene bilir mym? Ben de 2bucuk senedir isik dolgumun erimesini bekliyorum ve sanirim yapan doktor cok yuzeyse yaptigi icin erimiyor bir turlu kurtulamiyorumbu konuda tecrubeli birini ariyorum o yuzden
Merhaba dolgunuzu ertirdinizmi ettirdiğiseniz sıkıntı oldumu lütfen cvp yazinBen de bir ara kalici dolgu yaptirmayi dusunuyordum . Sonra pisman olurum diye vazgectim.Vucut zaten kendisi zamanla eritecektir. Disaridan mudahale edilmezse belki verecegi hasar daha az olur.
Merhaba dolgunuzu ertirdinizmi ettirip sıkıntı yasadinizmimerhabalar
dolgu eritme işlemi yaptıran var mı? hyaluronik asit bazlı 1 -2 yıl kalıcı dolgumu eritmek için hyaluronidase enzimi enjekte edilerek kısa sürede eriyebilecegini öğrendim. Bir kaç uzman doktorla görüşmeme rağmen İşlem sonucu kendi dokum zarar görür mü çökme gibi durumlar meydana gelir mi emin olamadım. Bazı hocalar çok kolay bir işlem olduğunu söylerken bir kaç hoca dokuda tahribat ve çökme yapabilir dedi. Emin olamıyorum. Yaptırıp sonucunu gören var mı ?tecrübelerinizi yazar mısınız bana
Bu konuda zamaninda cok dusundum , fazlasiyla arastirdim ve yaptirmamaya karar verdim. Insan vucudunun cok akilli oldugunu ve disaridan bir maddeyi kabul etmeyecegini dusunuyorum.Merhaba dolgunuzu ertirdinizmi ettirdiğiseniz sıkıntı oldumu lütfen cvp yazin
Hadi ya:/ ben ışık dolgumu eriştirmiştim 4 5 yıl önce sorun yok.bugün de jawline eritirdim tabi dr farklıydı insallah kötü sonuç almam.üzüldüm sizin adınızaÇok iyi yaptınız ben eritme işleminden sonra 1 buçuk yıl geçti hala çekiyorum o kadar pisanimki dokum eridi yüzümde yanmalar sizlama batma anlatam gitmedigim doktor kalmadı hala çözüm bulamadim
Peki su an durum nedir?Hadi ya:/ ben ışık dolgumu eriştirmiştim 4 5 yıl önce sorun yok.bugün de jawline eritirdim tabi dr farklıydı insallah kötü sonuç almam.üzüldüm sizin adınıza
Meraba tamamen kurtulabildinizmi memnun musunuz eritme işlemindenBen carsamba günü bu işlemi yaptırdım. Göz altımdaki ışık dolgum akmıştı. Bugün cuma çok hafif de olsa bir erime oldu, umarım tamamen kurtulurum.
Eritme yaptırdınız mı memnun kaldınız mı acabamerhabalar
dolgu eritme işlemi yaptıran var mı? hyaluronik asit bazlı 1 -2 yıl kalıcı dolgumu eritmek için hyaluronidase enzimi enjekte edilerek kısa sürede eriyebilecegini öğrendim. Bir kaç uzman doktorla görüşmeme rağmen İşlem sonucu kendi dokum zarar görür mü çökme gibi durumlar meydana gelir mi emin olamadım. Bazı hocalar çok kolay bir işlem olduğunu söylerken bir kaç hoca dokuda tahribat ve çökme yapabilir dedi. Emin olamıyorum. Yaptırıp sonucunu gören var mı ?tecrübelerinizi yazar mısınız bana
Evet birkaç hafta sürdü ama şimdi tamamen eridi çok şükürMeraba tamamen kurtulabildinizmi memnun musunuz eritme işleminden
Yapyırmadım bir iki haftaya tamamen geçti etkisiwEritme yaptırdınız mı memnun kaldınız mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?