Yani bende öyle düşündüm başta ama burnumu resmen eğri gösteriyor. Minik minik enjektelerle geçicekse geçsin gitsin istiyorum. Bi çaresini bulabilsem. Doktorların hepsi uzman Prof ama kesin hem fikir oldukları bir sonuç yok..
Yani nerenize yaptiracaksiniz?ben dudaklarimda dolgu var her sene duzenli yaptiririm.bazilari erimiyor onu eritiyorlar yenisini yapiyorlar bunda birsey yokmerhabalar
dolgu eritme işlemi yaptıran var mı? hyaluronik asit bazlı 1 -2 yıl kalıcı dolgumu eritmek için hyaluronidase enzimi enjekte edilerek kısa sürede eriyebilecegini öğrendim. Bir kaç uzman doktorla görüşmeme rağmen İşlem sonucu kendi dokum zarar görür mü çökme gibi durumlar meydana gelir mi emin olamadım. Bazı hocalar çok kolay bir işlem olduğunu söylerken bir kaç hoca dokuda tahribat ve çökme yapabilir dedi. Emin olamıyorum. Yaptırıp sonucunu gören var mı ?tecrübelerinizi yazar mısınız bana
Burnuma yaptırdım ama eğri durdu çok pişmanım. Eritmeyi ve bi daha yaptırmaması düşünüyorum. Eritme işlemini nasıl yapıyorlar dudağınıza doku kaybınız oluyor mu yoksa yalnızca dolgu maddesi mi eriyorYani nerenize yaptiracaksiniz?ben dudaklarimda dolgu var her sene duzenli yaptiririm.bazilari erimiyor onu eritiyorlar yenisini yapiyorlar bunda birsey yok
Burun ucumda değil iki gözümün arasında sol gözüme yakın tarafta dolgu var diğer tarafta Yok çok saçma bir görüntü. Burun derim çok ince bu yüzden doku kaybından korkuyorum. İşlemden sonra yanma oluyor mu peki şişme morarma yara olması gibiBirsey yapmiyor bur enjekte ignesi var icinde yakici madde.normalde nasil dolguyu yapiyorsa yine ayni sekilde enjekte ediyor icine verdigi madde icindeki dolguyu eritiyor.benim dudaklarima oyle yapti.seninki daha kolay burun ucu yani.benim dudak.damar dolu. Bi kayip yasamadim
Oraya neden yaptrdin merak ettim hani incemiydi burnun. Hayir hayir birsey olmuyor uc defa yapti bana o islemi sadece o an biraz yakiyor.ama doktorun sana bahsettigi burun bolgesine giriyor yine iki gozunn arasi dimi.coker diye korkuyodurBurun ucumda değil iki gözümün arasında sol gözüme yakın tarafta dolgu var diğer tarafta Yok çok saçma bir görüntü. Burun derim çok ince bu yüzden doku kaybından korkuyorum. İşlemden sonra yanma oluyor mu peki şişme morarma yara olması gibi
Ah doktor bana bir sorsaydı oraya yaptığımıydım hiç. Doktor gazabına uğradım resmen bi çare düzeltmeye çalışıyorum. Resmen sol gözümün tarafında dolgu var diğer tarafta Yok.Oraya neden yaptrdin merak ettim hani incemiydi burnun. Hayir hayir birsey olmuyor uc defa yapti bana o islemi sadece o an biraz yakiyor.ama doktorun sana bahsettigi burun bolgesine giriyor yine iki gozunn arasi dimi.coker diye korkuyodur
Istediginiz her seyi sorabilirsiniz animda eriyor.yani bakti eline geldi dolgu eritelim canim bunu dedi yok ben memnunum dedim yok olmaz dedi enjekte etti biraz yakar dedi eritti.Ah doktor bana bir sorsaydı oraya yaptığımıydım hiç. Doktor gazabına uğradım resmen bi çare düzeltmeye çalışıyorum. Resmen sol gözümün tarafında dolgu var diğer tarafta Yok.
İnternette okuyorum körlüğe kadar yan etkisi var diyen olmuş.
Penisiline alerjim var bide bundan korkuyorum. Ters teper bişeyler diye.
İşlemden sonra hemen geçiyor mu dolgunuz yoksa beklemek mi gerekiyor çok sordum farkındayım ama dolgu işlemi hakkında çok bilgi var eritme konusunda hiç bilgi Yok malesef... çok teşekkür ederim yanıtlarınız için.
Teşekkür ederim yanıtlarınız içinIstediginiz her seyi sorabilirsiniz animda eriyor.yani bakti eline geldi dolgu eritelim canim bunu dedi yok ben memnunum dedim yok olmaz dedi enjekte etti biraz yakar dedi eritti.
Merhaba bende yeni dolgu yaptırdım çok az yanına ve ucuna hiç beğenmedim 6 aylık Ne zaman erir acaba hızlı bir şekilde çünkü hiç beğenmedim sizin ki gittimiYani bende öyle düşündüm başta ama burnumu resmen eğri gösteriyor. Minik minik enjektelerle geçicekse geçsin gitsin istiyorum. Bi çaresini bulabilsem. Doktorların hepsi uzman Prof ama kesin hem fikir oldukları bir sonuç yok..
Teşekkür ederim yanıtlarınız için
Bende uygulanan dolgu maddesi teosyal global action sizin dolgu malzemesinin adını biliyor musunuz ?
Bi de işlem görmesem dolgu maddesinin sitesini okudum 12 ayda etkisi geçer diyor. Tamamen geçer mi ? Sonra burnumda dolgu geçtiğinden sarkma olur mu sizce yani dudakta gördüğünüz etkiye göre soruyorum.
Yok benim dudaklarim ayni.aslinda soyle oluyor ben senede bir defa yaptiriyorum.o bir sene icerisinde biliyosunuz eriyor.ama benim dudaklarim hicbizaman erimedi tam.yani hep yaptira yaptira artik dogal bi kalinliga geldi.hic ince gormedim kac senedir.her sene yaptrdgmda az da olsa kaliyor icinde.gecem bi topaklanma oldu bunu alalim dedi alma dedim olmaz eritelim dedi.eritti.kendisi eliyle masaj yapti.bi baktim gercekten orasi bosaldi.sonra komple yeniden doldurdu.yani bana yaptigini hatrlamiyorm ama son cikan dolgudan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?