- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Oh bunları duyduguma sevındım rahatladım ya
canım safişimmmm yaaa
Demek doldurula gelmiş he cocom
Eline sağlık renk cümbüşü olmuş
Canimin içi demek diyete başladın coookk sevindim kuzum sabrın sonu selamet devam et insallah hedefine ulasabilirsincanım cocom ellerine sağlık muhteşem görünüyor
allahim diyet yapıyorum oyle açım kibu bana yapılır mı cocooooo
hamarat arkadaşım herşey gönlünce olsun takipteyim opuyorum seni
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor.baligin her halini seviyorum.cok güzel bir tarifMerhaba arkadaslar
Uzun bir aradan sonra yeniden burda sizin gibi becerikli hatunlarla yarışmak cok heyecan ve mutluluk verici,herkese bol şans diliyorum öncelikle
Size bugün dolduruşa gelmis Çipura yaptim:) doğuda yaşadığım icin burda cok balık alternatifleri yok ne yazıkki.gönül isterdi ki guzel bi levrek yapıp sunayım sizeama ne maalesef burada yok.Çipura da cok sevdigim bi balik cesididir.fazla uzatmadan tarifime geceyim..
Ben yemeklerimi 2 kisilik yapiyorum,siz dilerseniz kisi sayisina göre cogaltabilirsiniz.ben 1 tane cipura yaptim,oda eşimle bana yeter de artar zaten :))
Malzemeler
1 büyük boy patates
2 tane havuc
1 kapya biber
1 yesil biber
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 cay kasigi karabiber
1 cay kaşığı kekik
1 cay kaşığı pulbiber ve tuz
1 adet büyük boy Çipura balığı
Süslemek icin maydonoz
Limon
Mor soğan
Eki Görüntüle 2074480
Hazırlanışı
Yıkayıp soydugumuz patates ve havuclarimizi küp küp dogruyoruz.ardindan kapya biber ve yeşil biberimizi de dograyip küçük bir legenin icine koyuyoruz.üstüne baharatlarimizi ve zeytinyagini ilave edip hepsini harmanliyoruz
Eki Görüntüle 2074483 Eki Görüntüle 2074484
Temizlettigimiz balığı tekrar yıkayıp tuzluyoruz ve yağlı kağıt serdigimiz firin tepsisine yerlestiriyoruz.ardindan hazirlamis oldugumuz iç malzemesini içine dolduruyoruz.dilerseniz tamamini dilerseniz de yarısını doldurabilirsiniz.ben yan tarafini doldurdum sadece.
Eki Görüntüle 2074488 Eki Görüntüle 2074489 ic malzemesini doldurduktan sonra,kalan zeytinyagli karışımı fırça yardımıyla baligimizin ustune sürüyoruz ve 180 derecelik firinda 45 dk pisiriyoruz.pistikten sonra dilediginiz gibi susleyebilirsiniz..
Sunum
Eki Görüntüle 2074495 Eki Görüntüle 2074497
Afiyet şifa olsunn
Guzel ve keyifli bir yarış olmasını diliyorum ve bütün yarismaci arkadaslarima tekrardan başarılar diliyorum
Cok tesekkur ederim canim benimEllerine sağlık çok güzel görünüyor.baligin her halini seviyorum.cok güzel bir tarif
evet başladım cnm 10 gun oluyor bende seni seviyorum bebegimmmmmmCanimin içi demek diyete başladın coookk sevindim kuzum sabrın sonu selamet devam et insallah hedefine ulasabilirsincok teşekkür ederim kiymetlim cok seviom seni canim arkadasim bende coookk coookk opuyorumm
Canim benimevet başladım cnm 10 gun oluyor bende seni seviyorum bebegimmmmmm
Cok teşekkür ederimCok tatli bir tabak olmus ellerine saglik basarilar dilerim
Cok tesekkur ederim canim korem kıymetli arkadaşımÇiçegim ellerine saglık. Enfes gözüküyor.
Başarılar dilerim.
Tesekkur ederim canimsebze ve balık daha ne olsun ki ellerine sağlık canım başarılar dilerim
Cok tesekkur ederim canim begenmene cok sevindim,hatta ic harcina sogan koyarsan cok daha lezzetli olurDün akşam tarifinizi denedim, son derece lezzetli ve başarılıydı.
tekrar ellerinize sağlık.
Aklıma geldi ama tarifin dışına çıkmak istemedim. Bir daha ki sefere deneyeceğim.Cok tesekkur ederim canim begenmene cok sevindim,hatta ic harcina sogan koyarsan cok daha lezzetli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?