- 3 Ekim 2010
- 11.454
- 3.694
-
- Konu Sahibi Son Edebiyat
Yok zaten yabancının su sesi olsa batmaz da görümcem çok gürültü yapınca kasıtlı yapıyormuş gibi geliyor nasıl olsa altında oturuyorum ya. çocuklarıda çok yaramaz gürültü yapıyor zırt pırtta bize gönderiyor müsait olup olmadığımızı sormadan
Canım benim sen çok bunalmışsın belli birde kocanın böyle kendi ailesine düşkünlüğü ama senin ailene gelince ilgisiz oluşu gerçekten çok yanlış malesef her erkek genelde böyle biz nasıl onların ailesine kendi ailemiz gibi pek yaklaşamıyoruz ki ister istemez bi mesafe oluyor onlar içinde öyle. biz mecburiyetten ve yüzyüze bakıyoruz diye daha ilgiliymiş gibi davranıyoruz daha çok eşimizin ailesine düşkün olmaya çalışıyoruz buda zamanla yıpratıyor. Birde aileyle iç içe olunca evler yakın olunca dahada zor gerçekten. Bence eşinle konuş seni rahatlatacak ve kafandaki soruları cevaplayacak o
Kabul etmeyeceğinizi biliyordum zaten:) neden bulunduğunuz yerin iyileştirici gücü olmayı tercih etmiyorunuz. Bu sadece size özgü bir şey değil biliyorum ama kocam böyle olmasa , başka bir yer evim olsa, kaynanam şöyle olsa yerine , varolanı iyiye dönüştürmeyi deneseniz.Yapmayın ne demek imtihanı yaşananların içinde olmadıkça kimin imtihanı olduğunu bilemezsiniz.Kendi aileme giderken eşim gitmek istemiyor ama kendi ailesine hep çok yakın olmamı istiyor.Ben mesafeyi seven bir insanım her hareketimde acaba gördüler mi duydular mı diye diken üstündeyim ayrı olmak demek ailesine kötü davranmak demek değil başka evde olsamda gider gelirim saygı gösteririm sadece ıcığımı cıcığımı bilsinler istemiyorum aşırı samimiyet istemiyorum mesafe istiyorum ayrıca bana laf da sokan bir aile bunlar yaşadıkça soğuyorum bana görede ben imtihandayım.Nankör falan da değilim ben rezidans istemiyorum sadece rahat bir evde kafamı dinlemek istiyorum gelmedi aramadı yukarı çıkmadı ilgilenmedi bu beklentileri karşılamak da zor.Çalışıyorum kirayı bile ödemeye razıyım
Kesinlikle erkekler bunu cok kullaniyk "bi girelim begenmezssen cikariz... ev alir cikariz...." hepsi yalan valla.bunu anlaman biraz gec olmus ama uzulme ins halledersin sorunlariniBeni eve sokana kadarmış demekki nasıl olsa artık çıkmayız diye düşünmüştür kavga etsek ses gider eminim bütün kavgalarımızı dinledi görümcem dünyada ev mi yok ya tüm özelimi öğrendiler.
Allah aşkına başınızı sokacak eviniz var daha ne istiyorsunuz?
Aylik 2000kira verebilen insan zengindir zaten ev alabilir?keske aylık 1000 2000 kıra odeseydın o zaman gorurdun kocanın naldıgı evı begenıyormusun begenmıyormusun
o zaman ben bu evi istemiyorum evi beyenmiyroum deme kaynanamla yakın olmak beni deli ediyo diye konu ac yanlıs yerden girmissinMerhabalar yeni üyeyim.6 aylık evliyim ama bir gün huzur bulmadım.içinde oturduğumuz ev eşimin beni tanımadan almışlar.Ben bu eve hiç girmek istemedim kendim isteğime göre ev almak istedim.Olmadı.Eşim gir beğenmezsen çıkarsın dedi.Üstelik masrafda ettik bizden önce bir kiracı vardı temiz kullanmamış pek.Üst katımda görümcem karşı apartmanımda kaynanam var.Birbirlerine bağlılar kaynanam hep gidip gelin der görümcem yemek falan getirir.Bende vicdansız değilim bende iyi olmaya çalışıyorum ama onların orda olması yüzünden BOĞULUYORUM çocukları üstümüzde gürültü yapınca deliriyorum sinirden üstümüzde olup tuvaletteki su seslerini duymayı çekemiyorum.Evinde boğucu bir havası var koridoru falan dar ben geniş antreli evlere ferah bayılırım.Kendi evimi seçme hakkım olmadı.Lütfen nankörsün demeyin kan kusuyorum eşimle her gün kavga ediyoruz ailesine bu kadar yakın olduğundan aklı fikri hep onlarda ben hayatında o kadar önemsizim ki hiç bir şeyim .Ben bu evden nasıl çıkarım nolur yardım edin nasıl ikna ederim eşimi bir uzaklaşsak iyileşecek bütün yaralarımız yoksa boşanmanın eşiğindeyiz.
arkadasın askeri ücretten bilgisi yok heralde 2000 lira kira püfff nerdeymıs o zenginlikAylik 2000kira verebilen insan zengindir zaten ev alabilir?
neyini ornek verdiniz bunun ?
evet kesinlikle katılıyorum sizeBir evden sebep mi bosancaksiniz insanlarin ne dertleri var doldum tastim bittim dicek ne var bunda sen kendine dert ariyirsun