Doldum taştım bittim bir çare

Gönül neler ister? Antresi geniş, odaları büyük, mutfak büyük vs. vs. ama hepsini aynı anda bulabilmek mucize bence, siz eşinizin ailesinden rahatsızsınız yoksa wc' den gelen su sesi her evde oluyor. Aile apartmanını zaten hiç onaylamıyorum. Arkadaşımdan biliyorum, özelin yok, misafirin çok zor işler..

eşinize böyle bir şikayette bulunmayın.
evi beğenmezdiğinizi, secme hakkını neden elde edemedıgıni, basta verdıgı sözü şimdi tutmasını bu evden cıkmak ıstedıgınızı her gun s bu evde mutsuz oldugunuzu söyleyin.
ailesini vs karıştırmayın şikayetlerinize. yoksa bir inada bindi mi ömür billah çıkmaz.

Ya gerçekten beni o kadar iyi anlamışsınız ki teşekkür ederim.çok haklısınız ama eşim evden taşınsak ailesene hakaret etmişim gibi bu seferde diyecek sen neden onları istemiyorsun diye onlar sana naptı da kalkıp ev taşıyorsun diye bik bik konuşacak anlamıyor özelim olsun diyorum sanki aynı evde misin ki diyor ya çıkmaz sokaktayım.eşimle aynı dili konuşmuyoruz evimizin bir odası da hiç güneş görmüyor karanlık ya hem ailevi hem evin yapısıyla alakalı o kadar çok sebebim var ki aslında çıkmak için

Maalesef bazen her istediğimiz olmuyor. Bence siz evi değil eşinizin ailesinin yakın olmasını beğenmiyorsunuz.
Kafanıza takmazsanız tek göz odalı köy evi bile saray gelir gözünüze. Sürekli şikayet ederseniz eşiniz bunalır.
Bence dua edin eviniz var. Çünkü kirada olsaydınız evinizi seçecektiniz ama yine aynı sıkıntılar olacaktı.
Bir kaybınız yok yani üzülüp kendinize sıkıntı yaratmayın

Kabul etmeyeceğinizi biliyordum zaten:) neden bulunduğunuz yerin iyileştirici gücü olmayı tercih etmiyorunuz. Bu sadece size özgü bir şey değil biliyorum ama kocam böyle olmasa , başka bir yer evim olsa, kaynanam şöyle olsa yerine , varolanı iyiye dönüştürmeyi deneseniz.
Allah başka keder vermesin bazen bulunduğumuz halin kıymetini başımıza daha kötüsü gelince farkedeiyoruz
Nankör demedim size ama şükürsüz olduğunuz kesin. Elinize bir kalem kağıt alıp eşinizin iyi yanlarını yazaanız bir dolu sebep çıkacakken salt ailesine düşkünlüğüne takılmak hayat ecemiliği birazda
Gerçekten kendinize ve evliliğinize faydanız olsun istiyorsanız sema maraşlı inci yeşilyurt ve adem güneş kitaplarını okumakla başlayım derim adım atmaya

Çok bunalmışsınız bana gıcıklığına su döküyor dediğinize göre

Dip dibe olmak zor ama bir süre sonra onlar alışır gitmeden önce mutlaka arayın uygun musunuz diye onlardan beklediğiniz gibi çat kapı gelince de şuraya gidecektim tam da deyip giyinin kusura bakmayın deyip çıkın

Haberli gelmeyi öğrenirler belki

Benim görümcemden de karşı apartmanda ama gidip gelmeden telefon ediyoruz kimse de kimseye akşam nerdeydin demiyor canı isteyen anlatıyor

Kesinlikle erkekler bunu cok kullaniyk "bi girelim begenmezssen cikariz... ev alir cikariz...." hepsi yalan valla.bunu anlaman biraz gec olmus ama uzulme ins halledersin sorunlarini

o zaman ben bu evi istemiyorum evi beyenmiyroum deme kaynanamla yakın olmak beni deli ediyo diye konu ac yanlıs yerden girmissin

Kusura bakmayın ama size resmrn rahat batmış insanlat senelerce kredi ödüyorlat küçücük evlet için sırf kendi evim olsun diye siz hazır ev borç yok ama yok kolidoru dar yok çocuklar ses yapıyor sifon sesi geliyor diye cehennem azabı yaşıyormuş gibisiniz Allah aşkına başka ev alsanız üstünüzfe yabancı biri olsa ne yapacaksınız. Ev sizin istediğiniz tadikatı yaptırın onlar size sifon sesi çocuk sesi geliyor dese hoşunuza gider mi.biliyordunuz evlemeden önce şimdi mi sorun oldu bu hangi eve gitsrniz yaşayabileceğiniz şeyler apartman hali ama görümcr olunca adı gözünüze batıyor yazık eşinizr evlenmeden ev yapmış ama yaranamıyor

Kaynana görümcenin yaptığı bariz birşey olsa hak vericem yinr ortada bitşey de yok sırf niye eşimin ailesiyke yakınım tabi hele bir evleneyim nadılsa ikna ederim dediniz diretseydiniz asla deseydiniz ayrılır diyr korktunuz o kadat masraf yapmadan diyecektiniz

Aile apartmanı deyince hani kara kedi görünce bir his oluşurya o his oluşuyor bende yani çok zor canım
Eşine tatlı dille anlatmaya çalış sakın kavga yapma ailesini kötüleme

Sanırım sen bişeylerden ötürü aileye sinirlisin o yüzden uzak olmak istiyorsun gibi geldi bana ... Kaldı ki ne kadar uzak olursa o kadar iyi bana göre de .... Eşinle Konuş burayı kiraya verelim başka eve çıkalım de sen bana beğenmezsen çıkarız demiştin diyebilirsin ...

Ben zaten kaynanam görümcemden uzak olmak istiyorum bunu inkar etmiyorum ki evimde emri vaki olduğu için gönlümce olmadı kimi arkadaşlar sırf muhalefet olsun diye yazmış.Ben kötüyüm madem hadi siz koşun o zaman aile apartmanlarında kalın da sonra göreyim sizi çok seviyosunuz kaynanaları görümceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…