- Konu Sahibi Son Edebiyat
ben yan dairemiz de oturan teyzeme gidemezdim yahu milletteki de ne rahatlik.Nasilsa alt katta dayi var ses olsada onemli degil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basta ailesine yakin olacagini bilmiyormuydun?
Allah aşkına başınızı sokacak eviniz var daha ne istiyorsunuz?Merhabalar yeni üyeyim.6 aylık evliyim ama bir gün huzur bulmadım.içinde oturduğumuz ev eşimin beni tanımadan almışlar.Ben bu eve hiç girmek istemedim kendim isteğime göre ev almak istedim.Olmadı.Eşim gir beğenmezsen çıkarsın dedi.Üstelik masrafda ettik bizden önce bir kiracı vardı temiz kullanmamış pek.Üst katımda görümcem karşı apartmanımda kaynanam var.Birbirlerine bağlılar kaynanam hep gidip gelin der görümcem yemek falan getirir.Bende vicdansız değilim bende iyi olmaya çalışıyorum ama onların orda olması yüzünden BOĞULUYORUM çocukları üstümüzde gürültü yapınca deliriyorum sinirden üstümüzde olup tuvaletteki su seslerini duymayı çekemiyorum.Evinde boğucu bir havası var koridoru falan dar ben geniş antreli evlere ferah bayılırım.Kendi evimi seçme hakkım olmadı.Lütfen nankörsün demeyin kan kusuyorum eşimle her gün kavga ediyoruz ailesine bu kadar yakın olduğundan aklı fikri hep onlarda ben hayatında o kadar önemsizim ki hiç bir şeyim .Ben bu evden nasıl çıkarım nolur yardım edin nasıl ikna ederim eşimi bir uzaklaşsak iyileşecek bütün yaralarımız yoksa boşanmanın eşiğindeyiz.
Canım bende aile apartmanındayım. En sevmediğim şey gizlilik kalmamsımonun dışında ilk başlarda bende çok rahatsız oluyordum ve çok kavgalar edip evlilğimin ilk yıllarının içine ettim.. şimdi onlarda zaman için de benim özelime düşkün olduğumu anladılar ve uygunsuz gelip gitmiyorlar. Birazdan ben alıştım ve eşimede açık açık özelim olsun istiyorum deyince kv herşeyin hesqbını vermekten uzak duruyor. Artık ben giderken gidiyorum diyorum... canım senin konjna gelince imkan ı n varsa hay hay değiştirisin amambunu sakın kırarark yapma yoksa hep önüne gelir. Eğer evine uygunsuz gelip gitmiyorlarsa seni inciltecek söz söylemiyorsa cidden boşuna üzersin birbirinizi. Ha evden hoşlanmıyorsan o ayrı. Ama canım oda nankörlük olur. Yeni evlisin bırak zamana yayılsın. Su sesi çocuk sesi herkesden gelir onkara dur diyebilirsin ama komşuna zor. Ayrıca seninde çocukların olucak ilerde. Ve onların yardımları çok olucak bu dönemde sana. Dediğim gibi eğer mesafeyi koruyabiliyırlarsa seni üzcek laf söylemiyorsa evini sev canım... bir ev için güzelim aylarının içine etme...
Merhabalar yeni üyeyim.6 aylık evliyim ama bir gün huzur bulmadım.içinde oturduğumuz ev eşimin beni tanımadan almışlar.Ben bu eve hiç girmek istemedim kendim isteğime göre ev almak istedim.Olmadı.Eşim gir beğenmezsen çıkarsın dedi.Üstelik masrafda ettik bizden önce bir kiracı vardı temiz kullanmamış pek.Üst katımda görümcem karşı apartmanımda kaynanam var.Birbirlerine bağlılar kaynanam hep gidip gelin der görümcem yemek falan getirir.Bende vicdansız değilim bende iyi olmaya çalışıyorum ama onların orda olması yüzünden BOĞULUYORUM çocukları üstümüzde gürültü yapınca deliriyorum sinirden üstümüzde olup tuvaletteki su seslerini duymayı çekemiyorum.Evinde boğucu bir havası var koridoru falan dar ben geniş antreli evlere ferah bayılırım.Kendi evimi seçme hakkım olmadı.Lütfen nankörsün demeyin kan kusuyorum eşimle her gün kavga ediyoruz ailesine bu kadar yakın olduğundan aklı fikri hep onlarda ben hayatında o kadar önemsizim ki hiç bir şeyim .Ben bu evden nasıl çıkarım nolur yardım edin nasıl ikna ederim eşimi bir uzaklaşsak iyileşecek bütün yaralarımız yoksa boşanmanın eşiğindeyiz.
insna derya bazen 1 göz evim olsun huzurum olsun..derdin ev değil cnm bu belli bu kaynanalar varya allh onları bildiği gibi yapsın keske en basında hiç girmeseydn o eeve ama olan olmus cnm kocanı ikna et baska yere geçinMerhabalar yeni üyeyim.6 aylık evliyim ama bir gün huzur bulmadım.içinde oturduğumuz ev eşimin beni tanımadan almışlar.Ben bu eve hiç girmek istemedim kendim isteğime göre ev almak istedim.Olmadı.Eşim gir beğenmezsen çıkarsın dedi.Üstelik masrafda ettik bizden önce bir kiracı vardı temiz kullanmamış pek.Üst katımda görümcem karşı apartmanımda kaynanam var.Birbirlerine bağlılar kaynanam hep gidip gelin der görümcem yemek falan getirir.Bende vicdansız değilim bende iyi olmaya çalışıyorum ama onların orda olması yüzünden BOĞULUYORUM çocukları üstümüzde gürültü yapınca deliriyorum sinirden üstümüzde olup tuvaletteki su seslerini duymayı çekemiyorum.Evinde boğucu bir havası var koridoru falan dar ben geniş antreli evlere ferah bayılırım.Kendi evimi seçme hakkım olmadı.Lütfen nankörsün demeyin kan kusuyorum eşimle her gün kavga ediyoruz ailesine bu kadar yakın olduğundan aklı fikri hep onlarda ben hayatında o kadar önemsizim ki hiç bir şeyim .Ben bu evden nasıl çıkarım nolur yardım edin nasıl ikna ederim eşimi bir uzaklaşsak iyileşecek bütün yaralarımız yoksa boşanmanın eşiğindeyiz.
Ay sen ne yaptın canım ya ne bisanmasi sen artık evliliginin yoneticisin hangi odads ses yapiyolarsa diver odaya geç orayi kullanin çoğunlukta. Daha sonra ina misagirlige gittiginde cocuklarin sesindrn uyuyamadihini basının agridigini söyle. Kayinvalidene git arada az da olsa . Bunin anliyorum surekki hürmet etmek zorunda olmak çok zor bi durum bunaltici çözümler bul görümcenle gezmelere git yani evi bulmussun çok şükür artik kaçma kavga ile birsey olmaz sen başka çözümler bulmalisinMerhabalar yeni üyeyim.6 aylık evliyim ama bir gün huzur bulmadım.içinde oturduğumuz ev eşimin beni tanımadan almışlar.Ben bu eve hiç girmek istemedim kendim isteğime göre ev almak istedim.Olmadı.Eşim gir beğenmezsen çıkarsın dedi.Üstelik masrafda ettik bizden önce bir kiracı vardı temiz kullanmamış pek.Üst katımda görümcem karşı apartmanımda kaynanam var.Birbirlerine bağlılar kaynanam hep gidip gelin der görümcem yemek falan getirir.Bende vicdansız değilim bende iyi olmaya çalışıyorum ama onların orda olması yüzünden BOĞULUYORUM çocukları üstümüzde gürültü yapınca deliriyorum sinirden üstümüzde olup tuvaletteki su seslerini duymayı çekemiyorum.Evinde boğucu bir havası var koridoru falan dar ben geniş antreli evlere ferah bayılırım.Kendi evimi seçme hakkım olmadı.Lütfen nankörsün demeyin kan kusuyorum eşimle her gün kavga ediyoruz ailesine bu kadar yakın olduğundan aklı fikri hep onlarda ben hayatında o kadar önemsizim ki hiç bir şeyim .Ben bu evden nasıl çıkarım nolur yardım edin nasıl ikna ederim eşimi bir uzaklaşsak iyileşecek bütün yaralarımız yoksa boşanmanın eşiğindeyiz.
Sizin gibi biriyle evli olmak eşiniz için büyük imtihan olmalı. Mutsuzluklarınızın sebebini başkalarına yüklemek yerine kendinizle uğraşın bence biraz. Çocukları sevmemenizden, aramız iyi olsun diyen kayınvalidenin size batmasından, iletişim dili olarak kavgayı seçmenizden belli bu. Ben biraz iğneyi kendinize batırmanızdan yanayım. İstediğiniz evde yine aynı bakış açısıyla mutlu olamayacağınıza eminim. Bu söylediklerimden çok hoşlanmayacağınızında farkındayım ama biraz evlilikle ilgili kitap filan okuyun hiç olmazsa onlar size yanlışlığınızı gösterir