Doldum taştım bittim bir çare

ben yan dairemiz de oturan teyzeme gidemezdim yahu milletteki de ne rahatlik.Nasilsa alt katta dayi var ses olsada onemli degil.

Basta ailesine yakin olacagini bilmiyormuydun?

Biliyordum ama dedi ki onlardan ne kötülük gördün önyargılı olma falan bilmem ne ikna etmeye çalıştı diyorum ya kavga çıkardım bir sürü ne kavgalar hemde satamam dedi yapamam dedi nişan atamadım bu yüzden keşke atsaymışım

güzel bir tatile çıkın. 10 gün gelmeyin. tatilde de onlardan bahsetmeyin.keyfinize bakın oohh misss... eve gelince laf söylemeye devam.boğulduğunuzu burayı istemediğinizi en doğal hakkınızın olduğunu söylersiniz. internetten yeni evlere bakın.gerekirse bazen ekranıda açık bırakın.eşiniz görsün

Eşiniz yokken gönderiyorsa çocukları bir kaç kere açmayın. Duştaydım, ağda yapıyordum, duymadım... Bahane mi yok? Eşiniz evdeyken de o ilgilensin. Dayının evine tabi gelinir ama öyle zırt pırt olmaz. Konuşmadan bazı kurallar koyup kabul ettirebilirsiniz. Onun dışında ben de eşinizin bu evden taşınacağını düşünmüyorum. Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz. İşe girmek az da olsa çözer bazı şeyleri. Gürültüyü yakınlığı kafaya takmazsınız belki bu kadar. Sifon sesini vs takıntı olmuş...

Allah aşkına başınızı sokacak eviniz var daha ne istiyorsunuz?

haklısınız. size katılıyorum.
bir de insanlar "yeni evlilere" karşı acayip takipçi ve meraklı oluyolar.
kavga mı etti, küstü mü, evine ne almış. nereye ne koymuş? vs..

konu sahibesi Son Edebiyat , seni rahatsız eden şey bence yakın olmak. içiçe olmak, bunu içine atıp , eşine farklı yansıtıyor olabilirsin. artık siz de bir ailesiniz.. eşinle oturup güzelce konuşmanı tavsiye ederim.

Konuyu boşanma noktasına getirdiğinize göre iş büyümüş. Boşandıktan sonra herkesden uzak bir sakin bir yerde ev alın. Kafanızı dinleyin

Onlara yakın oturması aklının fikrinin onlarda olduğunu göstermez ki.

Ha olabilir de eşini tanımadığım için..

Ama anlattığın ortamı kasan sensin sanki.

Adamlar sana bir şey yapmıyor ama sen kendi içinde hırslanıp, sinirleniyorsun.

İstediğin gibi bir evde oturmak tabi ki hakkın ama atışı yanlış noktadan yapıyorsun.

Bu size zarar verir.

insna derya bazen 1 göz evim olsun huzurum olsun..derdin ev değil cnm bu belli bu kaynanalar varya allh onları bildiği gibi yapsın keske en basında hiç girmeseydn o eeve ama olan olmus cnm kocanı ikna et baska yere geçin

eşiniz size söylemiş beğenmezseniz oturmayız die ona evi begenmediğinizi söyleyin aileleri karıştırmayın size büyük bişi yapmadıkları sürece...

Ay sen ne yaptın canım ya ne bisanmasi sen artık evliliginin yoneticisin hangi odads ses yapiyolarsa diver odaya geç orayi kullanin çoğunlukta. Daha sonra ina misagirlige gittiginde cocuklarin sesindrn uyuyamadihini basının agridigini söyle. Kayinvalidene git arada az da olsa . Bunin anliyorum surekki hürmet etmek zorunda olmak çok zor bi durum bunaltici çözümler bul görümcenle gezmelere git yani evi bulmussun çok şükür artik kaçma kavga ile birsey olmaz sen başka çözümler bulmalisin

Hadi anlamaya çalışacağım merak ediyorum sana zararları varmı mesela evine çok müdahilllermi, görümcen sana gıcıkmı? eğer öyle bir durum yoksa ve sırf sadece yakın oldukları için söylüyorsan bunları nankörsün arkadaşım, ama yok bana çok kötülükleri dokunuyor diyorsan eşini ikna et ve taşın ordan

Sizin gibi biriyle evli olmak eşiniz için büyük imtihan olmalı. Mutsuzluklarınızın sebebini başkalarına yüklemek yerine kendinizle uğraşın bence biraz. Çocukları sevmemenizden, aramız iyi olsun diyen kayınvalidenin size batmasından, iletişim dili olarak kavgayı seçmenizden belli bu. Ben biraz iğneyi kendinize batırmanızdan yanayım. İstediğiniz evde yine aynı bakış açısıyla mutlu olamayacağınıza eminim. Bu söylediklerimden çok hoşlanmayacağınızında farkındayım ama biraz evlilikle ilgili kitap filan okuyun hiç olmazsa onlar size yanlışlığınızı gösterir

bende sevmediğim bir evde oturuyorum ve evime hergün ayaklarım zor gidiyor temizlik bile yapmak içimden gelmiyor hep mecburiyetteb zorla yapıyorum ama bu hiç bir zaman eşimle kavgalar etmemiz için bir sebep değil. bence sen çok dolmuşsun biraz değişik hava iyi gelir bence o evden biraz uzaklaş bir kaçgün bile olsa ayrıl o evden gidecek birileri varsa tabi. psikolojik olarak mutsuzluğu sürekli çekiyorsun herşey gözünde büyüyor.

Yapmayın ne demek imtihanı yaşananların içinde olmadıkça kimin imtihanı olduğunu bilemezsiniz.Kendi aileme giderken eşim gitmek istemiyor ama kendi ailesine hep çok yakın olmamı istiyor.Ben mesafeyi seven bir insanım her hareketimde acaba gördüler mi duydular mı diye diken üstündeyim ayrı olmak demek ailesine kötü davranmak demek değil başka evde olsamda gider gelirim saygı gösteririm sadece ıcığımı cıcığımı bilsinler istemiyorum aşırı samimiyet istemiyorum mesafe istiyorum ayrıca bana laf da sokan bir aile bunlar yaşadıkça soğuyorum bana görede ben imtihandayım.Nankör falan da değilim ben rezidans istemiyorum sadece rahat bir evde kafamı dinlemek istiyorum gelmedi aramadı yukarı çıkmadı ilgilenmedi bu beklentileri karşılamak da zor.Çalışıyorum kirayı bile ödemeye razıyım

huzur şu hayatta her şeyden önemli.
huzursuz olup kendi evinde oturacağına git kirada otur huzurunla daha iyi.
bir şekilde eşini ikna edeceksin başka çaren yok.

Canım benim sen çok bunalmışsın belli birde kocanın böyle kendi ailesine düşkünlüğü ama senin ailene gelince ilgisiz oluşu gerçekten çok yanlış malesef her erkek genelde böyle biz nasıl onların ailesine kendi ailemiz gibi pek yaklaşamıyoruz ki ister istemez bi mesafe oluyor onlar içinde öyle. biz mecburiyetten ve yüzyüze bakıyoruz diye daha ilgiliymiş gibi davranıyoruz daha çok eşimizin ailesine düşkün olmaya çalışıyoruz buda zamanla yıpratıyor. Birde aileyle iç içe olunca evler yakın olunca dahada zor gerçekten. Bence eşinle konuş seni rahatlatacak ve kafandaki soruları cevaplayacak o

Sen orda oturdukça psikolojin bozuluyor anlaşılan. Bu şekilde bir ömür yasamak istemezsin herhalde. Eşin bencilce düşünüp kendi istediği yerde yaşıyor sende kendini düşün psikolojinin için. Ailenle konuş aracı olurlar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…