Doldum taştım bittim bir çare

Senelerce calisip cabalayip gezmesinden yemesinden icmesinden arttirip yine de ev sahibi olamayan kisiler okumasin bu konuyu. Zira morallerinin bozulmasini istemem. Elle tutulur bir sorununuz bile yok hazir ev yahu. Ne diyim Allah aratmasin.

Senelerce calisip cabalayip gezmesinden yemesinden icmesinden arttirip yine de ev sahibi olamayan kisiler okumasin bu konuyu. Zira morallerinin bozulmasini istemem. Elle tutulur bir sorununuz bile yok hazir ev yahu. Ne diyim Allah aratmasin.

Önemli olan ev değil içindeki huzurdur.

ne alakası var simdi?biz sadece bunun abarttığın kadar büyük bir dert olmadığını söylüyoruz,hic ev sahibi olamayanlar da var?

ayrıca sana kötüsün diyen olmadı neden öyle birsey diyen de olmadı ki sadece bukadar dert etme diyoruz hemen bi parlamıssın.

iyide cogunluk kısı zaten eslerinin daha önceki aldıgı evde oturuyo yani sen mi normalsin acaba bizmi anormal
simdi 0 bi ev 300 milyardan baslıyo yeni ev almak akıl karı degil tabi maasın coktur o ayrı

Kendi huzurunuzu kendiniz bozuyorsunuz ama. Ben elle tutulur bir problem goremedim her apartmanda yasanan sorun bunlar. Sirf huzur diye sifirdan ev sahibi olmaya calisin bakalim huzur neymis.

Ben bozmuyorum huzurumu bana laf sokuyorlar iğneliyorlar bende uzaklaşmak istiyorum bu kadar evimde her konuşulan duyulmasın akıllarına esince gelmesinler istiyorum .Kaynanam karşı daireden ışığım yanıyor mu diye kesmesin.Siz neden anlamak istemiyorsunuz huzurlu olsam çıkmak istemem zaten.

iyide cogunluk kısı zaten eslerinin daha önceki aldıgı evde oturuyo yani sen mi normalsin acaba bizmi anormal
simdi 0 bi ev 300 milyardan baslıyo yeni ev almak akıl karı degil tabi maasın coktur o ayrı

Evet çoğunluk eşlerinin önceki evlerinde oturuyorda bu alınan evlerin hepsi aile apartmanı dib dibe değil

Valla canım hem gelinim hem gorumce yim hem de kv adayiyim ogullarim buyuyecek kv olacaz..yani bu konulari okurken üzülüyorum. Sende ilerde kv olacan bu kadar sorun yapma kabul etmissin mutlu olmaya güzel yönlerini düşünmeye bak.guzel gecindikce sen kazanirsin. Nacizane fikrim bu..

Bence hiç düşünüpte kendine dert etme.dünyada sağlıktan daha önemli dert yok.sağlığını kaybedipte hastanelerde kalmak zorunda çok insan var.evlerine gidemiyorlar bile.sağlığın yerinde olduktan sonra gerisi hiç dert değil.gününü kendine güzel yap.boş ver onu bunu.

Allah aşkına evliliğinizin en güzel günlerinde hiç yok yere neden kavga çıkarır huzur bozarsınız hiç anlamam.. başka eve çıksanız çocuk sesleri, sifon sesleri olmayacak mı ??
her şey istediğiniz gibi olmaz olamaz bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek...

arkadasın askeri ücretten bilgisi yok heralde 2000 lira kira püfff nerdeymıs o zenginlik
mısal2000 lıra dıyorum ama ıstanbuldada kusura bakma a ama 1000 lıradan asagı ew yok canım rahatlık batıyo başka bırsey degıl çalışan anlar paranın nasıl kazanıldıgını

o zaman ben bu evi istemiyorum evi beyenmiyroum deme kaynanamla yakın olmak beni deli ediyo diye konu ac yanlıs yerden girmissin
senın kocanda senın ananenı ıstemıyorum deseydı acaba cvbın ne olurdu bende bunu merak ettım ınsanları gazlıyosun böle

Tatlım bence sen evlenmeden önce çok fazla yeni evli sıkıntısı dinlemişsin. anlattıklarına bakılırsa yeni evlisiniz ve görümcen ya da hayın validenle aranda bir kavga gürültü yok. sadece ön yargıdan dolayı herşeyleri batıyor. bulunduğun evden çıkmak istemen gayet doğal fakat bunun yolu eşine ailesinden uzaklaşmak için olduğunu hissettirmekle olmaz. aksine eşin ısrarla ordan ayrılmak istemez. bence eşinin ailesiyle iyi geçinip bir taraftan da eşine evle ilgili sıkıntılarından bahsederek sorunu çözebilirsin. mesela yeni bir eve taşınsak çocuklar için bir oda annesi için bir oda planlarından bahsedip cazip hale getirebilirsin. bence bu yol daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…