- 24 Haziran 2011
- 23.301
- 48.375
-
- Konu Sahibi Son Edebiyat
Senelerce calisip cabalayip gezmesinden yemesinden icmesinden arttirip yine de ev sahibi olamayan kisiler okumasin bu konuyu. Zira morallerinin bozulmasini istemem. Elle tutulur bir sorununuz bile yok hazir ev yahu. Ne diyim Allah aratmasin.
ne alakası var simdi?biz sadece bunun abarttığın kadar büyük bir dert olmadığını söylüyoruz,hic ev sahibi olamayanlar da var?Ben zaten kaynanam görümcemden uzak olmak istiyorum bunu inkar etmiyorum ki evimde emri vaki olduğu için gönlümce olmadı kimi arkadaşlar sırf muhalefet olsun diye yazmış.Ben kötüyüm madem hadi siz koşun o zaman aile apartmanlarında kalın da sonra göreyim sizi çok seviyosunuz kaynanaları görümceleri
ayrıca sana kötüsün diyen olmadı neden öyle birsey diyen de olmadı ki sadece bukadar dert etme diyoruz hemen bi parlamıssın.Ben zaten kaynanam görümcemden uzak olmak istiyorum bunu inkar etmiyorum ki evimde emri vaki olduğu için gönlümce olmadı kimi arkadaşlar sırf muhalefet olsun diye yazmış.Ben kötüyüm madem hadi siz koşun o zaman aile apartmanlarında kalın da sonra göreyim sizi çok seviyosunuz kaynanaları görümceleri
Önemli olan ev değil içindeki huzurdur.
Kendi huzurunuzu kendiniz bozuyorsunuz ama. Ben elle tutulur bir problem goremedim her apartmanda yasanan sorun bunlar. Sirf huzur diye sifirdan ev sahibi olmaya calisin bakalim huzur neymis.
iyide cogunluk kısı zaten eslerinin daha önceki aldıgı evde oturuyo yani sen mi normalsin acaba bizmi anormal
simdi 0 bi ev 300 milyardan baslıyo yeni ev almak akıl karı degil tabi maasın coktur o ayrı
iyide sen basta kabul etmissin ordan cıkman cok zor yani kimin esi olsa cıkmaz bastna olur herseyEvet çoğunluk eşlerinin önceki evlerinde oturuyorda bu alınan evlerin hepsi aile apartmanı dib dibe değil
mısal2000 lıra dıyorum ama ıstanbuldada kusura bakma a ama 1000 lıradan asagı ew yok canım rahatlık batıyo başka bırsey degıl çalışan anlar paranın nasıl kazanıldıgınıarkadasın askeri ücretten bilgisi yok heralde 2000 lira kira püfff nerdeymıs o zenginlik
senın kocanda senın ananenı ıstemıyorum deseydı acaba cvbın ne olurdu bende bunu merak ettım ınsanları gazlıyosun böleo zaman ben bu evi istemiyorum evi beyenmiyroum deme kaynanamla yakın olmak beni deli ediyo diye konu ac yanlıs yerden girmissin
Tatlım bence sen evlenmeden önce çok fazla yeni evli sıkıntısı dinlemişsin. anlattıklarına bakılırsa yeni evlisiniz ve görümcen ya da hayın validenle aranda bir kavga gürültü yok. sadece ön yargıdan dolayı herşeyleri batıyor. bulunduğun evden çıkmak istemen gayet doğal fakat bunun yolu eşine ailesinden uzaklaşmak için olduğunu hissettirmekle olmaz. aksine eşin ısrarla ordan ayrılmak istemez. bence eşinin ailesiyle iyi geçinip bir taraftan da eşine evle ilgili sıkıntılarından bahsederek sorunu çözebilirsin. mesela yeni bir eve taşınsak çocuklar için bir oda annesi için bir oda planlarından bahsedip cazip hale getirebilirsin. bence bu yol daha iyi.Yok zaten yabancının su sesi olsa batmaz da görümcem çok gürültü yapınca kasıtlı yapıyormuş gibi geliyor nasıl olsa altında oturuyorum ya. çocuklarıda çok yaramaz gürültü yapıyor zırt pırtta bize gönderiyor müsait olup olmadığımızı sormadan