Dolaptaki giysilerin kokusu

semyxixl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2007
672
3
118
İstanbul
merhaba arkadaşlar merak ettiğim birşey varki oda yıkanmış dolapta olan giysilerin güzel kokmasını istiyorum bunu nasıl elde edebilirim acaba dolap kokularındanmı yoksa deterjanlardanmı bilgisi olan tavsiyede bulunursa sevinirim

faydası olurmu bilmem ama kendi yöntemimi yazayım sana....Ben açmış olduğum deterjan torbaların açık olarak dolapta bekletiyorum.Hatta arkadaşlarım nasıl bu kadar yoğun deterjan kokusu kalıyor giysilerinde diye soruyorlar.İstersen.

hmmmm ilginc bi bulus bende utu suyu kullaniyorum utuye bolca koyuyosun sonra utu yapiyosun koku kalici oluyo
:hooray: şakkıdı :icecream: :sm_cool: sengözlerimebaksanab
ama daha baska fikri olan varsa yazsin haa bekliyorum kizlar :1rolleyes:

ben biten parfüm şişelerini özellikle iç çamaşırı çekmecemi koyuyorum ama kalıcı olmuyor. Garip gelebilir ama ben naftalin kokusunuda çok seviyorum

Yumoş'un şu kokulu fısfısları var ya,dolabın içine onlardan sıkıyorum,elbiselerin üzerine falan.Kapaklarını da kapatınca koku içeri hapsoluyor.Ama kendi giysilerime yapmıyorum çünkü ben giysilerimin kendi parfümüm dışında birşey kokmasından hoşlanmıyorum.Sadece,havlu,nevresim koyduğum dolapların içine yapıyorum.

ben de nefret ederim o kokudan o yüzden her markata girdiğimde sabun alırım ve galiba 100 yakın dolabımda sabun var ama harika kokuyor.rendeleyenler de var ama ben rahat edemedim istersen sabunları rendelemeden 4 falan ayırıp koyabilirsin

marketlerde yumoşun spreyi satılıyor. bir kaç koku çeşidi var hemde lavanta kokulu, çiçek kokulu vs. ayrıca koltuk, halı, döşeme gibi eşyalardada kullanılıyor. yıkanmış ütülenmiş kıyafetlerimede sıkıyorum. fazla yıkamaya dayanmayan hassas kıyafetlerimide giydikten sonra sıkıyorum. bir deneyin derim.

her gün evi havalandırıken mutlaka dolap kapaklarını hatta büyük çekmecelerimi de açıp havalandırırım

ayda bir de bazamın altınıda havalandırırım arada sonra çamaşır spreylerinden dolabın içine sıkıp kapatırım

sabunlar ise banyonun hakkı onlar banyoyu güzel kokutuyor .....

deterjanı ağzı açık eşyaların içine koymak ne kadar sağlıklı bence dikkat .....

kışlıkları dolaba kaldırmıştım katlayıp şu anda onları çıkarıyorum ama koku sinmiş dolap kokusu. yazlıkları kaldırıyorum onlarıda yazın çıkardığımda dolap kokacak yıkamak istemiyorum bi dünya elbise. ne yapabilirim

bende verneli sulandırır sprey şişesine koyarım sonra aklıma geldikçe sıkarım dolap içlerine bunu evede sıkaırm tüllere özellikle mis gibi kokar
sabunu rendeleyip salona koymuştum ama bi müddet sonra koku kalmıyo
kışlık yazlık ayırımı yaaprkende kıyafetlerin arasına koyarım sabunu

Bende sabunları paketten çıkarır çıkarmaz dolaba dağıtırım,biten parfüm şişeleri koyarım,açık parfüm aldıysam ve beğenmediysem dolabın içlerine giysilere değil mobilyasına sıkarım oda spreyi sıkmam nem yapıp çürük gibi koku yapabilir diye,lavanta keseleride aldım ama etkisi çabuk geçti. eskiden migrostan aldığım lavanta kokusu vardı dolap için maalesef şimdi yok senelerce o koku etkisini göstermişti. neyse işte benim yöntemlerimde bu.Birde asla giyilmiş şeyi asmam dolaba eşimin cekeltlerini havalandırmadan bikaç gün dolaba atmam o zaman dolaplarda kötü koku oluşur diye, bazı kişilerin dolapları kötü kokar elbieleride yıkanmış konsa bile değişik kokuyla çıkar dolaptan.Tanıdıklarımdan biliyorum onlar bir kere giydiği şeyi hemen dolaba asarlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…