Dolap Boşalttım Kızlar çok uygunnn

1. sayfadakii ceket ve 7. sayfadki siyah puantiyeli kazak ve bileklikler satılmıştır arkadaşlar haydi bakalım :)

tamam canım hatta eğer istersen özelden numaranı yola watsabın varsa ordan konuşalım ne zaman yollayacağımı falan :)

canım mesaj attım sana. whatsup yok:) telefonum da ekranı kırıldı hafataya elimde olacak inşallah. bir kuru internetim var şuan:9::9: burdan mesaj atarsan sevinirim.

Son düzenleme:
canım mesaj attım sana. whatsup yok:) telefonum da ekranı kırıldı hafataya elimde olacak inşallah. bir kuru internetim var şuan:9::9: burdan mesaj atarsan sevinirim.

tmm canım 5 dkkika engeli var atıcam canım benim ptt hesabım yok iş bankası var cnm internet bankacılığı kullanıyosan 1 tl havale ücreti oluyo cnm

pembe arkası kalpli gömlek satıldı :)) yenilerede bakın

$IMG_4579.jpg xl beden hiç giyilmemiş tunik çok şık penye ve kumaş değil çok hoş bi kumaşı var 15 tl
$IMG_4587.jpg s beden likralı m bedened olu önü taşlıı 5 tl
$IMG_4268.jpg 1 defa giyildi tertemiz 40 liraya almıştım 15 liraya düşürdüm m bedene olur deri detaylı
$IMG_4253.jpg hiç giyilmemiş tiril tiril iyi bi markanın m bedenede olur s yede 7 tl
$IMG_4590.jpg collezione sezon çok severek aldım ama olmuyo s beden 40 tl ye aldım 12 tlden fiyat veriyorum
$IMG_4264.jpg kutuyudagöndericem mıknatıslı anahtarlık öpüşen sade alırsanız 5 lira ürün alana hediye vericem

PAZARLIK PAYI VARRRRR

Back