Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım alacaklarım şunlar xq 5 tlil olan 6 tl ye olan parfüm kokusu nasıl onun bilmiorum hiç?çiçeksi mi baharatlıysa sewmem.bi de 15tl lik gömlek .bunlara son fiyat ver canım kargoda var daha uygun bişi yap 3ünü alayım.ben 36-38 giyiyorum gömlekte olur mu ki bana rengi tam nedir?büyük olması sonra.
Canm leoparli babetle ilgileniyorm ekliycegn baska seyler varsa onlarada bakiym babet naylinmu bu arada canm
Eki Görüntüle 971041 koyu kahverengi yurtdışından hediye geldi taş gibi çanta hiç kullanılmadı 17 tl
Canım çantanın büyüklüğü ne kadar olcebilir mısın bir de koton çanta satıldı mı
ceket satıldımı canım?
bir de 40 42 bedene olurmu? bedene uyarsa ve 10 tl yaparsan almak istiyorum. ürünlerni takip ederim toptan kargolarsın.
Canım 40 bedene olur 42 yede olabilir ölmüştüm bi arkadaş için kaç kilosun cnm
daha ekleyeceklerin varmı arkadaşım..
ekledim canım cekette olur sana canımm ben 64 kiloyum ama boyum kısa yani sana tam olur cnm ayırıyım mı
evet canım puantiyeli siyah kazağı da istiyorum bana olcaksa:) ikisi kaç tl olur (aslında her seferinde sormak istemiyorum sen ekle hızlı hızlı da toplu güzel bir indirim alırsam alayım.) yine takip ediyorum seni