Belden itibaren boyu 92 cm sadece bacaktan 69 cm cnm kargo alıcıya ait fiyatı ayarlarız
turuncu askılı body ve parfümü ben istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belden itibaren boyu 92 cm sadece bacaktan 69 cm cnm kargo alıcıya ait fiyatı ayarlarız
parfüm takası düşünür müsünüz.xq ile elinizdeki
turuncu askılı body ve parfümü ben istiyorum
Tamam canım bakıyım bi bişey bulursam anlaşırız
Olur canımm hoş ferah kokulu bişey varsa takas olur ben parfümün fiyatını çok ucuz tuttum ama senn fiyatlar nasıl bilemem
Tamam canım özeldende yaz tam istediklerini
ewet canım yeşil olan ..15 tl lik parfümle turuncu ve XQ Parfümü takaslarmısın.ya da yanına başka bişi istersen bakabilirsin çok ürün var.
bi de yeşil bluz gömlek gibi.olan.
canım baktımda takaslık pekbişey bulamadıım istersen dediklerini ayırıyorum sana parfümü turuncu askılı badiyi ve koyuyeşil tül gibi olan gömleği okeyse bana bi okey ver cnm düşeyim satıştan :)
canım baktımda takaslık pekbişey bulamadıım istersen dediklerini ayırıyorum sana parfümü turuncu askılı badiyi ve koyuyeşil tül gibi olan gömleği okeyse bana bi okey ver cnm düşeyim satıştan :)
canım napıyoruz?
canım parfümler kalsın eğer sen bendekileri istersen sana gönderirim canım
son fiyat ne olur?3 ürüne .turuncu body yeşil tül olan.
parfümü uygun tuutuğum için canım normalde 19 yapıyo 3ü en fazla yapacağım 17 olur cnm lütfen kusuruma bakma
istanbulun neresindensiniz elden alma imkanım olabilir belki
bahçelievler siz nerdensiniz
çok uzakmış kartal.aslında en çok farfümü istiyordum.isterseniz sadece parfüm takası yapalım sizede uyarsa kokuları freshtir.
canım takastada kargo ücreti ödemek istemiyorum açıkçasıı senin için yapacağım en son 15 olur dahada bişey yapamam canım çünkü askılı badi falan hiç giyilmedi parfüm hiç kullanılmadı
leoparlı babete bayıldım ama mümkün değil ayagıma olmaz begendiğim ayakkabı botlar ya pahalı oluyor yada numara tutmuyor böyle bol satışlar sizee