- 8 Temmuz 2012
- 1.403
- 951
- 323
yeşil karton hediye kutusu tekli mi canım.elinde hiç parfüm yok mu
yeşil olan tekli ama büyük boy diğerlerine nazaran parfümde yok cnm ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeşil karton hediye kutusu tekli mi canım.elinde hiç parfüm yok mu
canımcım gönderdiğin o sıfır ayarında ki kotlar için için çokk çokk teşekkür ederim eşime gösterdiğimde yeni mi aldın dedi düşün artıkokadar yeniydi hediyelerin için ayrıca teşekkür ederim en güzeli kapımız için gönderdiğin öyle işime yaradı ki anlatamam
![]()
Belden itibaren boyu 92 cm sadece bacaktan 69 cm cnm kargo alıcıya ait fiyatı ayarlarız
Fiyatı ayarlarız dedin en son ne olur bu koron pantolon
6.sayfadaki avon 2 tanesi 7buçuk olan parfümler satıldımı acaba:26:
Eki Görüntüle 971026 siyah s beden 5 tl
Eki Görüntüle 971027 c/a dan almıştım resimde de görüldüğü koltukaltında leke var 7 tl
Eki Görüntüle 971029 lcw şort diz üstü rengi görüldüğü gibi 38 beden 10 tl 1 defa tatilde giydim
Eki Görüntüle 971032 36 beden gömlek tül gibi ama iç göstermes çok koyu yeşil rengi 38 bedende giyer kollunu içe doğru çekersen yarım kolda olur 7 tl
Eki Görüntüle 971038 Eki Görüntüle 971037 x side 30 beden boyunu kısalttım isteyene ölçerim buz mavisi 10 tl benm boyum 159 ona göre kızlar :)
Eki Görüntüle 971041 koyu kahverengi yurtdışından hediye geldi taş gibi çanta hiç kullanılmadı 17 tl
Eki Görüntüle 971046 Eki Görüntüle 971047 hiç giyilmedi tertemiz 36 numara 5 tl
1. ve 2. resimdeki ürünler duruyormu acaba
Siyah ve mor gömlek mi duruyor onlar :))
evet uzunlukları nedir onların tunik tarzı gömleklermi acaba
Çok uzun değil ancak kalçayı örtee