Dolap Boşalttım Kızlar çok uygunnn

abiye ihtiyacı olan kesinlikle abiyeyi kaçırmasın erdem mağazalarından 220 tl ye aldım gidip bakabilirsiniz 40 dk giyildi

canım mesaj gönderemedim sana mesaj kutun dolu
gömleği ölçtüm koltukaltından 40 cm boyu 60 cm arka ksımı birazcık daha uzun rengide resimdeki gibi çok tatlı bi renk kesin kararkıldıysan yarın kargo yapıcam ona göre ayarlayalım adresi ödemeyi falan

Canm leoparli babetle ilgileniyorm ekliycegn baska seyler varsa onlarada bakiym babet naylinmu bu arada canm

canım yeni şeylerde eklemiştim babetten sonra bi bak istersen bugünde satış olmazsa konumu kapattırıcam canım son saatler

Güceldir kıZlar ara sayfalara bakın muhakkak parfümler satıldı sadece

Koton olan satıldı canım bu koyu kahve olan hiç kullanılmadı gerçekten çokta kaliteli 35cm eni 30 cm boyu ama daha hacimli duruyor düşünürsen özelden watsap kullanıyosan ordan detay resim gönderebilirim

Kızlar ihtiyacını olan bişey varsa ekleyebilirim konuma yazın

bir de 40 42 bedene olurmu? bedene uyarsa ve 10 tl yaparsan almak istiyorum. ürünlerni takip ederim toptan kargolarsın.

Son düzenleme:
bir de 40 42 bedene olurmu? bedene uyarsa ve 10 tl yaparsan almak istiyorum. ürünlerni takip ederim toptan kargolarsın.

Canım 40 bedene olur 42 yede olabilir ölmüştüm bi arkadaş için kaç kilosun cnm

collezione m beden 2 defa giymişimdir 40 liraya almıştım 15 liraya veriyorum kalitesi çok iyidir kızlar
iyi bi markaydı etiketini kesmiştim incecik tiril tiril 8 tl
m ve l bedene uyumlu güzeldir kumaşı 5 tl
3ü 5 lira :)
versace rimel hiç kullanılmadı çok hacimli gösteriyor kirpikleri 9 tl
5 li askı elimde daha 4 paket var paketini 6 liradan vericem kızlar

PAZARLIK PAYI VARDIR KIZLARR

ekledim canım cekette olur sana canımm ben 64 kiloyum ama boyum kısa yani sana tam olur cnm ayırıyım mı

evet canım puantiyeli siyah kazağı da istiyorum bana olcaksa:) ikisi kaç tl olur (aslında her seferinde sormak istemiyorum sen ekle hızlı hızlı da toplu güzel bir indirim alırsam alayım.) yine takip ediyorum seni

evet canım puantiyeli siyah kazağı da istiyorum bana olcaksa:) ikisi kaç tl olur (aslında her seferinde sormak istemiyorum sen ekle hızlı hızlı da toplu güzel bir indirim alırsam alayım.) yine takip ediyorum seni

oda olur canım :) ekleyeceklerim şimdilik bunlar canım bide 6. sayfaya gözat istersen cnmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…