aynı ilde olduğumuz için kargo ücreti 4,5 tl kilo başına fazla bişi tutmuyo
canım takastada kargo ücreti ödemek istemiyorum açıkçasıı senin için yapacağım en son 15 olur dahada bişey yapamam canım çünkü askılı badi falan hiç giyilmedi parfüm hiç kullanılmadı
5 liralık parfüm satıp üstüne 4.5 tl lik kargo ücreti veremem canım ya öğrencilik zor malum :)
Çantalara talibim :) Özellikle siyah olana :)
ben sana 2 parfümüde veriyim tek parfüme karşılık peki?
başka ürünler eklerim belki canımm sana ayırdım şuan 3 güne haber verirsin bana elimde parfüm çok var hatta birazdan yine ekliycem parfüm :)
tamam parfüm ekle bakayım.uygun olsun ama fiyatları yine
tamam canım ben uygun tuttarım :) :)
.................................
Eki Görüntüle 971666 hiç kullanılmadı çok hoş kokuyo 6 tl
Eki Görüntüle 971669 avon resimdeki kadar kullanıldı ikisi 7.5
Eki Görüntüle 971670 çok güzel mıknatıslı anahtarlık öpüşen çift mıkantıslıdır kutusuyla braber gönderilecek 5 tl
Eki Görüntüle 971678 Eki Görüntüle 971678 Eki Görüntüle 971666 çok şık şapka 7.5 tl
Eki Görüntüle 971680 hiç giyilmedi s ve m bedene olur çok şık deri detaylı harikadır üsttede çok güzel durur 20 tl
Eki Görüntüle 971684 sadece 45 dk giyildi mezuniyet balomda pişti olunca hemencecik çıkardım 40 beden yazıyo ama 38 ve 36 ya göre daha iyi olur mağaza adresi bile veririm 220 tl ye aldım indirimsiz direk 100 tl
Eki Görüntüle 971688 Eki Görüntüle 971686 38 beden ama 36 yada göğüsü küçük olan 40 da olur :) 15tl
İsteyenler ayırtsınlar arkadaşlar :))
Canm leoparli babetle ilgileniyorm ekliycegn baska seyler varsa onlarada bakiym babet naylinmu bu arada canm
pembe gömlek ve 6 tl lik kokuyu alayım canım
tamamdır canımm :)
canım alacaklarım şunlar xq 5 tlil olan 6 tl ye olan parfüm kokusu nasıl onun bilmiorum hiç?çiçeksi mi baharatlıysa sewmem.bi de 15tl lik gömlek .bunlara son fiyat ver canım kargoda var daha uygun bişi yap 3ünü alayım.ben 36-38 giyiyorum gömlekte olur mu ki bana rengi tam nedir?büyük olması sonra.
canım o 6 tllik parfümü koyarken inan aklımda sen vardın yurt dışından alınma o hiç kullanılmadı baya bi uygun fiyat verdim çünkü orjinal uygun dedin diye uygun yazdım parfüm 5 tl diğer parfüm 6 tl ferahtır gömlek tam olur sana arkası çok şık yine hiç giyilmedi şöyle yapalım bide turuncu askılıyıda ekliyip 30 yapalım 33 tl yapıyo normalde inan parfümü yüksek söyleyipte indirim yaparım diye düşünmedim neyse o olsun dedim umarım anlamışsındır beni
canım alacaklarım sadece iki parfüm ve gömlek.bunlar için fiyat istemiştim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?