Dolap Boşalttım Kızlar çok uygunnn

Mesajım görülmed sanırım !!!

canım ürünleri bana ayır o halde sana söylerim ne zman göndereceğini.başka şeylerde eklicek misin.3 ürün istiyorum.ama bi kaç güne kadar haber verebilirim bi kaç ürün sattım haber bekliyorum

.................................

Son düzenleme:
Canm leoparli babetle ilgileniyorm ekliycegn baska seyler varsa onlarada bakiym babet naylinmu bu arada canm

hiç kullanılmadı çok hoş kokuyo 6 tl
avon resimdeki kadar kullanıldı ikisi 7.5
çok güzel mıknatıslı anahtarlık öpüşen çift mıkantıslıdır kutusuyla braber gönderilecek 5 tl
çok şık şapka 7.5 tl
hiç giyilmedi s ve m bedene olur çok şık deri detaylı harikadır üsttede çok güzel durur 20 tl
sadece 45 dk giyildi mezuniyet balomda pişti olunca hemencecik çıkardım 40 beden yazıyo ama 38 ve 36 ya göre daha iyi olur mağaza adresi bile veririm 220 tl ye aldım indirimsiz direk 100 tl
38 beden ama 36 yada göğüsü küçük olan 40 da olur :) 15tl

İsteyenler ayırtsınlar arkadaşlar :))

pembe gömlek ve 6 tl lik kokuyu alayım canım

Canm leoparli babetle ilgileniyorm ekliycegn baska seyler varsa onlarada bakiym babet naylinmu bu arada canm

canım 36 numara plastik değil vizyon kısmı rugan leoparlı bölümleri süet giibi ekledim yeni şeyler bakın :)

tamamdır canımm :)

canım alacaklarım şunlar xq 5 tlil olan 6 tl ye olan parfüm kokusu nasıl onun bilmiorum hiç?çiçeksi mi baharatlıysa sewmem.bi de 15tl lik gömlek .bunlara son fiyat ver canım kargoda var daha uygun bişi yap 3ünü alayım.ben 36-38 giyiyorum gömlekte olur mu ki bana rengi tam nedir?büyük olması sonra.

canım o 6 tllik parfümü koyarken inan aklımda sen vardın yurt dışından alınma o hiç kullanılmadı baya bi uygun fiyat verdim çünkü orjinal uygun dedin diye uygun yazdım parfüm 5 tl diğer parfüm 6 tl ferahtır gömlek tam olur sana arkası çok şık yine hiç giyilmedi şöyle yapalım bide turuncu askılıyıda ekliyip 30 yapalım 33 tl yapıyo normalde inan parfümü yüksek söyleyipte indirim yaparım diye düşünmedim neyse o olsun dedim umarım anlamışsındır beni

canım alacaklarım sadece iki parfüm ve gömlek.bunlar için fiyat istemiştim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…