- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 63
- 37
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
-
Merhaba bayanlar... Bir sorum var. Biraz önce ekşi sözlükte yapılan imza kampanyasına katıldım. Change.org da imza attım. Eşim bana anlayamadığım bir tepki gösterdi. Elinden herşeyini alırlar dedi. Belge düzenleyip imzanı orada kullanırlar dedi. Korkuttu beni. Böyle birşey olabilir mi ?
işte isim soy isim yazıyorusun. kampanyayaı imzala diyorsun. öyle bir imza. elektronik imza yerine geçiyormuşNette imzayı nasıl attınız ki ?
bende hasta cocuklar için ilaç kampanyasına attım.yok canım eşiniz abartmış.ben orada ki imza kampanyalarına sık sık katılıyorum.(hasta çocuklar için olanlarına)orada ki imza gerçek imza değil ki.
yani burdaki amaç insanların ne kadar çok istediğinin göstergesi gibi düşünmesi lazımdı. bilemediğini düşünemedim.Daha neler artık. Sanki gerçekten imza atmışsınız gibi. Eşinizin bu tip şeylerden haberi yok anlaşılan.
olabilir. gönderdim linki. gösterdim birçok şey. hala ne olursa olsun neden imzalıyosun diyo.Oradaki imza kampanyalarına sürekli dahil olurum.Zaten orada imza atmak şahsi imzamızı elle atmak değilki.Onaylamak imza atmak oluyor.Bence eşiniz meselenin ne olduğunu imza derken neyin kastedildiğini anlamamış.
elektronik imza yerine geçmiyor demi?Sürekli imzalarım Allah aşkına hangi evrağa imza atıyorsunuz ? E-posta ve isim soy var ! İmza neresinde ben göremiyordum da
işte isim soy isim yazıyorusun. kampanyayaı imzala diyorsun. öyle bir imza. elektronik imza yerine geçiyormuş
Yok gecmez siz olayi cok yanlis anlamissiniz kari koca korkmayin.elektronik imza yerine geçmiyor demi?
benim attığım imzaları toplasam buradan köye yol olur. İmzam da taklide çok müsaittir. Ama adli tıp diye birşey var değil mi? imzanın sahte olup olmadığının tespitini kolayca yapıyorlar. Benim imzam o kadar kötü ve tutarsız ki, kendi banka şubeme gittiğimde onlar bile şüphelniyor bu imza sizin değil diye kılı kırk yarıyorlar; düşün kaç yıllık müşteriyim.Merhaba bayanlar... Bir sorum var. Biraz önce ekşi sözlükte yapılan imza kampanyasına katıldım. Change.org da imza attım. Eşim bana anlayamadığım bir tepki gösterdi. Elinden herşeyini alırlar dedi. Belge düzenleyip imzanı orada kullanırlar dedi. Korkuttu beni. Böyle birşey olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?