• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DOLANDIRILIR MIYIM ?

Kirmizilisiyahlikadin

21 Agustos baslangic=64.6 hedef= 55 güncel-61,2
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
1.291
1.105
63
37
Merhaba bayanlar... Bir sorum var. Biraz önce ekşi sözlükte yapılan imza kampanyasına katıldım. Change.org da imza attım. Eşim bana anlayamadığım bir tepki gösterdi. Elinden herşeyini alırlar dedi. Belge düzenleyip imzanı orada kullanırlar dedi. Korkuttu beni. Böyle birşey olabilir mi ?

Merhaba bayanlar... Bir sorum var. Biraz önce ekşi sözlükte yapılan imza kampanyasına katıldım. Change.org da imza attım. Eşim bana anlayamadığım bir tepki gösterdi. Elinden herşeyini alırlar dedi. Belge düzenleyip imzanı orada kullanırlar dedi. Korkuttu beni. Böyle birşey olabilir mi ?

Daha neler artık. Sanki gerçekten imza atmışsınız gibi. Eşinizin bu tip şeylerden haberi yok anlaşılan.

Daha neler artık. Sanki gerçekten imza atmışsınız gibi. Eşinizin bu tip şeylerden haberi yok anlaşılan.
yani burdaki amaç insanların ne kadar çok istediğinin göstergesi gibi düşünmesi lazımdı. bilemediğini düşünemedim.

Oradaki imza kampanyalarına sürekli dahil olurum.Zaten orada imza atmak şahsi imzamızı elle atmak değilki.Onaylamak imza atmak oluyor.Bence eşiniz meselenin ne olduğunu imza derken neyin kastedildiğini anlamamış.
olabilir. gönderdim linki. gösterdim birçok şey. hala ne olursa olsun neden imzalıyosun diyo.

elektronik imza yerine geçmiyor demi?
Yok gecmez siz olayi cok yanlis anlamissiniz kari koca korkmayin.
E imza parayla satiliyor siz bir tiklamayla olusmaz zaten.
Gercek imzanizi dahi atsaniz imza sirkinuz yoksa normalde imzanizin bir anlami yaptirimi yok.

benim attığım imzaları toplasam buradan köye yol olur. İmzam da taklide çok müsaittir. Ama adli tıp diye birşey var değil mi? imzanın sahte olup olmadığının tespitini kolayca yapıyorlar. Benim imzam o kadar kötü ve tutarsız ki, kendi banka şubeme gittiğimde onlar bile şüphelniyor bu imza sizin değil diye kılı kırk yarıyorlar; düşün kaç yıllık müşteriyim.

Back
X