E esra8484 Guru Kayıtlı Üye 2 Şubat 2010 135 39 29 Haziran 2015 Konu Sahibi VuslataDair #21 normal şartlarda iade edilmez fakat sözleşmede yazıyorsa vermek zorunda.sizi telaşlandırmak istemem ama emlakçı sözleşmeyi yırtıp atsa hiçbir hak idda edemzsiniz
normal şartlarda iade edilmez fakat sözleşmede yazıyorsa vermek zorunda.sizi telaşlandırmak istemem ama emlakçı sözleşmeyi yırtıp atsa hiçbir hak idda edemzsiniz
VuslataDair evli ve 3 cocuklu Kayıtlı Üye 15 Mart 2011 5.637 12.691 29 Haziran 2015 Konu Sahibi VuslataDair #22 Evet sözleşme yok edilse ben verdiğim parayı ıspatlayamam
balperisi Guru Kayıtlı Üye 31 Ocak 2009 2.165 777 29 Haziran 2015 Konu Sahibi VuslataDair #23 senamm .!.: Sözleşmede kredi çıkmazsa kapora iade edilecek yazıyordu Genişletmek için tıkla... Madem sozlesmede iadesinin yapilacagi yaziyordu o zaman pesini birakmayin.Dava acacaginizi soyleyin belki korkup geri verir.
senamm .!.: Sözleşmede kredi çıkmazsa kapora iade edilecek yazıyordu Genişletmek için tıkla... Madem sozlesmede iadesinin yapilacagi yaziyordu o zaman pesini birakmayin.Dava acacaginizi soyleyin belki korkup geri verir.
VuslataDair evli ve 3 cocuklu Kayıtlı Üye 15 Mart 2011 5.637 12.691 29 Haziran 2015 Konu Sahibi VuslataDair #24 Merhaba Sabah saatlerinde görüştük ve ben paramın tamamını geri aldım Şükürler olsun Rabb'ime
Meyveliturta19 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2014 4.215 7.877 29 Haziran 2015 Konu Sahibi VuslataDair #25 senamm .!.: Sözleşmeden bir kopya verilmedi istemek de aklıma gelmedi ama yayın için istedim getirecek emlakçı Genişletmek için tıkla... Nasıl böyle bir şey yaparsınız! elindekini yırtar atar ben böyle bir para almadım.. derse nasıl ispatlayacaksınız ?
senamm .!.: Sözleşmeden bir kopya verilmedi istemek de aklıma gelmedi ama yayın için istedim getirecek emlakçı Genişletmek için tıkla... Nasıl böyle bir şey yaparsınız! elindekini yırtar atar ben böyle bir para almadım.. derse nasıl ispatlayacaksınız ?
E EBRU 72 Guru Kayıtlı Üye 1 Ekim 2007 7.399 7.184 29 Haziran 2015 Konu Sahibi VuslataDair #26 senamm .!.: Merhaba Sabah saatlerinde görüştük ve ben paramın tamamını geri aldım Şükürler olsun Rabb'ime Genişletmek için tıkla... Nasıl ikna ettin parayı vermeye Senacım
senamm .!.: Merhaba Sabah saatlerinde görüştük ve ben paramın tamamını geri aldım Şükürler olsun Rabb'ime Genişletmek için tıkla... Nasıl ikna ettin parayı vermeye Senacım