Dolandırıcılık

Üzerine taşınır,taşınmaz mal varsa haciz koyulur.Ki var mıdır ? Sanmıyorum.Maaşı varsa ona belirli bir oranda el koyulur,sanmıyorum onuda.Bir işte çalışsa dolanırıcı olmazdı.Bir bardak soğuk su için.Zaten nitelikli dolandırıcılık 3 sene,3 senenin yatarıda yok,hapsede girmez.Türkiyede adalet yok :)

ben de kedimi uçağa bindirmek için arama motorunda çıkan ilk sayfadan 1500 tlye bilet almistim. (kendi biletim 1200 falandı) sonra thy arayınca 175 tl olduğunu söylediler. gitti param

dolandırcıların işi bu ama öyle bir konusuyorlar ki insan bi anda kendini olaya ikna olmus buluyor çok gecmis olsun. ama bu işi yapıyorlarsa üzerlerinde icra edilebilecek bir sey yoktur büyük ihtimalle.

Nasil almiyor yahu? Senelerdir evde paketleme işlerinin dolandırıcı tuzagi oldugu biliniyor, yani yeni bi sistem olur dolandirilirsiniz anlarim da, sizinki bile isteye dolandirilmak olmus artik.

Gecmis olsun.
Ben ilk defa duydum ornegin, orgu ıcın para ıle malzeme aldıranları duymuştum ama..
İnsanlar 3 kurus kazanma umudunda, baslarına gelene bak:/
Instagramda corap paketleme goruyorum, acayıp kazançlı sözde, oyle bir sey mi konu sahıbı, ne sebeple para istediler ki, cok gecmiş olsun

Ben de bir kez tren bileti almıstım, aldım görünmüyordu, tcdd iletişimi birbirine kattımBaska site oldugunu ve dolandırıldıgımı düşündüm,sorun yokmuş bilgiler önüme düştü

Ben de bir kez tren bileti almıstım, aldım görünmüyordu, tcdd iletişimi birbirine kattımBaska site oldugunu ve dolandırıldıgımı düşündüm,sorun yokmuş bilgiler önüme düştü
bir de thydeki kadın da bir dahakine direkt bizi arayın evcil hayvan için dedi aptal gördü beni üstüne bir de son anda kedimi götüremedim. bastan sona rezaletti yani

acenteler zaten bu sekilde bilet satabiliyor ama 175 tllik bir seye 1500 lt almak nedir. sanki sırtında tasıyıp götürecek kediyi

Bana da dedi şu sekilde olan sıteden alın, oradan aldım dedim, üstüne basa basa belirtti nazikçe, ben de aptal gibi hissetmiştim kendimi, bir de bir kac kişi içindi biletler, neyseki dogruymusta utancımı cabuk unuttum

Peki merak ettiğim şey, paketlemeniz için bir şeyler gönderdiler mi size?
Hayir göndermediler ilk basta evraklar falan atip güven kazanıyorlar sonra sigorta ruhsat islemleri derken sürekli para istiyorlar iade edecegiz diyerek. Kafanizi cok karıştırıyorlar watsahaptan sesli arama yaptilar. Normalde inanmam böyle şeylere ama agzim dilim baglandi. Icra takibi baslatilacak ama umudum yok.

dolandirici konusunda büyük konusmak asla istemem çünkü pislikler insanları manipüle etmenin yolunu biliyorlar.
cok gecmis olsun konu sahibi. adamin ustune bir sey olacagini düşünmüyorum ama inşallah alabilirsiniz yasal faiziyle beraber.

Donem donem is modeli degisse de ozu hep ayni "evde paketleme"

Bazen sabun, bazen deterjan, bi ara nikah sekeriydi, bi ara kutu hazirlamaydi, bi ara poset katlamaydi.

Sistem su, ben sana malzeme yolluyorum sen bana malzemelerimi calmayacagina dair guvence veriyorsun, sonra is bitince ben sana 0.10 liradan verdigim malzemenin paketlenmis haline 0.25 lira verecegim diyorum, guvence parami aldiktan sonra vinnn.

Peki merak ettiğim şey, paketlemeniz için bir şeyler gönderdiler mi size?
Hayir göndermediler ilk basta evraklar falan atip güven kazanıyorlar sonra sigorta ruhsat islemleri derken sürekli para istiyorlar iade edecegiz diyerek. Kafanizi cok karıştırıyorlar watsahaptan sesli arama yaptilar. Normalde inanmam böyle şeylere ama agzim dilim baglandi. Icra takibi baslatilacak ama umudum yok
Insallah desteginiz icin cok teşekkür ederim

Büyük geçmiş olsun. Umarım icra yoluyla alabilirsiniz.
Bir lira da olsa insanın kanına dokunur o ayrı, ama 90 bin hiç az bir para değil, çok üzüldüm, Allah'larından bulsunlar!

Üç sene önce, mesleğini aktif olarak 30 senedir yapan ODTÜ mezunu psikologu , hesabının olduğu bankanın adını vererek telefonda iki dakikada dolandırıp, tüm hesaplarını boşalttılar. Şahit olmasam, ben de inanamazdım. Maalesef oluyor, insanın basireti bağlanıveriyor.

Ben artık bir şey de diyemiyorum; dolandırıcılığın en acımasız en şiddetli haliyle nerelerde organize olup neler yaptığını izlerken donakaldık son haftalarda... Allah esirgesin.

Ben de ilk üniversitemi okurken paketleme işi için başvurmuştum. Konuştuk, işkur güvencesi vs. sonra size 200 yollayacağız bize geri gönderin kargo işlemleri için dedi.

Ben de iban falan vermiştim maaş yatacağını söylediklerinden ama bunu diyince biraz saçma değil mi dedim. İstemiyorum göndermeyin bu işlem bana doğru gelmiyor dediğim halde 100 100 olarak gönderdiler.
Ben geri göndermeyeceğimi, istemediğim halde gönderdiklerini söyledim, savcılığa suç duyurusunda bulunacağız dediler.
Nereye istiyorsanız bulunun celp gelsin öyle inanırım dedim göndermedim.
Aklıma hep güldür güldürdeki dolandırıcılık skeci gelir, gülerim bu olaya.

Size çok geçmiş olsun 90 bin göndermeniz çok şaşırtıcı. Nasıl bir teklif sundular ki böyle.

Teklif sunmadilar ilk basta kapora olarak 200 tl istediler sonrasında sigorta ruhsat işlemleri derken parca parca istiyorlar insani nasil manipüle edeceklerini iyi biliyorlar. Cok sasirirdim dolandirilan insanlara ama insanin basireti gercekten bağlanıyor. Rabb im kimsenin başına vermesin çok zor

200ü geri istemeleri ne sebeple, bir de güldür güldür hangi bolum, izleyeyim bu gece, izlemedim sanırım merak ettim

Son düzenleme:
Bu 200 tlde birsey var, cok ilginc, diger kişiden de 200 istenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…