- 15 Ocak 2021
- 154
- 97
- 33
-
- Konu Sahibi yesilgozlumelek
Mevla Allah demek. Sizinki meblağ.Kızlar mayis ayinda yüklü bi mevla dolandırıldık başıma gelmez sanırdım ama insanin basireti bağlanıyor. Dosya savcılığa yeni geçti avukatimiz icra takibi baslatacak. Icra takibiyle alabilir miyiz sizce. Kendimi çok kötü hissediyorum
Kızlar mayis ayinda yüklü bi mevla dolandırıldık başıma gelmez sanırdım ama insanin basireti bağlanıyor. Dosya savcılığa yeni geçti avukatimiz icra takibi baslatacak. Icra takibiyle alabilir miyiz sizce. Kendimi çok kötü hissediyorum
Evde paketleme isi yapalim derken parca parca istediler iade edeceklerini söyleyerek. Hala aklim almiyor nasil inandim diye ama oluyormuş işteOlay nasıl oldu
kimliğiniz ellerine geçti mi ? ne kadar dolandırıldınız? kendiniz rızanız ile mi gönderdiniz onlar mı çekmiş bankadanEvde paketleme isi yapalim derken parca parca istediler iade edeceklerini söyleyerek. Hala aklim almiyor nasil inandim diye ama oluyormuş işte
Kimliğim ellerinde degil 90 bin kadar parca parca ben gönderdim. Kendimi aptal gibi hissediyorum böyle biŕ tuzağa düştüğüm için.kimliğiniz ellerine geçti mi ? ne kadar dolandırıldınız? kendiniz rızanız ile mi gönderdiniz onlar mı çekmiş bankadan
Nasil almiyor yahu? Senelerdir evde paketleme işlerinin dolandırıcı tuzagi oldugu biliniyor, yani yeni bi sistem olur dolandirilirsiniz anlarim da, sizinki bile isteye dolandirilmak olmus artik.Evde paketleme isi yapalim derken parca parca istediler iade edeceklerini söyleyerek. Hala aklim almiyor nasil inandim diye ama oluyormuş işte
Çok özür diliyorum yanlış anlama da evde paketleme işinden ne kadar para gelebilir ki 90 bin gonderdin ! Zaten 90 bin verebilen adam o işi niye kovalasin ? Gerçekten basiret baglaniyormus.Kimliğim ellerinde degil 90 bin kadar parca parca ben gönderdim. Kendimi aptal gibi hissediyorum böyle biŕ tuzağa düştüğüm için.
Evde paketleme işi 90bini gözden çıkaracak kadar kazandırıyor mu ? Yani vaad edilen miktar ne ?Nasil almiyor yahu? Senelerdir evde paketleme işlerinin dolandırıcı tuzagi oldugu biliniyor, yani yeni bi sistem olur dolandirilirsiniz anlarim da, sizinki bile isteye dolandirilmak olmus artik.
Gecmis olsun.
Basiretim baglandi zaten. Yoksa insan neden göndersin ki. Yeterince üzgün ve pişmanımÇok özür diliyorum yanlış anlama da evde paketleme işinden ne kadar para gelebilir ki 90 bin gonderdin ! Zaten 90 bin verebilen adam o işi niye kovalasin ? Gerçekten basiret baglaniyormus.
Valla ben bilmem konu sahibi cevaplasın 90 bini nasil bir rakamin karsiliginda kaptirdi acaba?Evde paketleme işi 90bini gözden çıkaracak kadar kazandırıyor mu ? Yani vaad edilen miktar ne ?
Evde paketleme isi yapalim derken parca parca istediler iade edeceklerini söyleyerek. Hala aklim almiyor nasil inandim diye ama oluyormuş işte
Geçmiş olsun. İnsan kanmam demesin basiretin ne zaman baglanacagi bilinmez. Büyük konuşmasın kimse. Cana geleceğine mala gelsin diyin bir sekilde alırsınız paranızi er veya geç. Alamazsaniz da dünyanın sonu değil. Allah can sağlığı versin. Siz hasta olsanız 90 bin neye yarar.Kızlar mayis ayinda yüklü bi mevla dolandırıldık başıma gelmez sanırdım ama insanin basireti bağlanıyor. Dosya savcılığa yeni geçti avukatimiz icra takibi baslatacak. Icra takibiyle alabilir miyiz sizce. Kendimi çok kötü hissediyorum
Desteğiniz icin teşekkür ederim Allah razı olsun. Evet çok fazla dolandirilan var malesef.Geçmiş olsun. İnsan kanmam demesin basiretin ne zaman baglanacagi bilinmez. Büyük konuşmasın kimse. Cana geleceğine mala gelsin diyin bir sekilde alırsınız paranızi er veya geç. Alamazsaniz da dünyanın sonu değil. Allah can sağlığı versin. Siz hasta olsanız 90 bin neye yarar.
Oluyor öyle şeyler. Canan Karatay bile dolandirildi ne var yani. Kendinizi kötü hissetmeyin kimlerin başına neler geliyor.
Yokmuş bizde dolandirilinca anladikEvde paketleme diye bir iş yok yalan...
Çok duyuyoruz böyle şeyler. Bundan sonra dikkatli olursunuz. Yapacak bişey yok . Düşünüp kendinizi dert sahibi yapmayın. Üç günlük dünya. Hakkınız elbet çıkar o hırsızlardan. Allah'a havale edin. Burdaki olumsuz yorumlari da dikkate almayın. Gafil avlanır insan bazen. Hele şu ülkede paranız gitmiş boşverin. Hastaneler bile can almak için uğraşıyor. İnsanlar neler yaşıyor Allah'ım esirgesinDesteğiniz icin teşekkür ederim Allah razı olsun. Evet çok fazla dolandirilan var malesef.