Dolandırıcılık

Alamazsınız çünkü dolandırıcıda para olmaz.

İcra da zaten maaşın 3-1 i alınıyor 10-20 yıl sürüyor tek icra bile, o bitmeden diğer icraya geçilmiyor, onun daha önceden icraları vardır.

Sırf 1. Derece yakınına danışıklı icra başlatan var başkalarından borç almadan önce. Sıra gelmesin diğer icralara diye.

Yasal haklarınızı kullanmanız iyi olmuş ama. Dosyaları çok olsun. Bi yerde başına bela olur elbet.

Mevla Allah demek. Sizinki meblağ.
Adamın üzerinde mal mülk para geliri olması lazım icradan para alabilmeniz için. Onu da biz bilemeyiz

Evde paketleme isi yapalim derken parca parca istediler iade edeceklerini söyleyerek. Hala aklim almiyor nasil inandim diye ama oluyormuş işte
kimliğiniz ellerine geçti mi ? ne kadar dolandırıldınız? kendiniz rızanız ile mi gönderdiniz onlar mı çekmiş bankadan

kimliğiniz ellerine geçti mi ? ne kadar dolandırıldınız? kendiniz rızanız ile mi gönderdiniz onlar mı çekmiş bankadan
Kimliğim ellerinde degil 90 bin kadar parca parca ben gönderdim. Kendimi aptal gibi hissediyorum böyle biŕ tuzağa düştüğüm için.

Evde paketleme isi yapalim derken parca parca istediler iade edeceklerini söyleyerek. Hala aklim almiyor nasil inandim diye ama oluyormuş işte
Nasil almiyor yahu? Senelerdir evde paketleme işlerinin dolandırıcı tuzagi oldugu biliniyor, yani yeni bi sistem olur dolandirilirsiniz anlarim da, sizinki bile isteye dolandirilmak olmus artik.

Gecmis olsun.

Kimliğim ellerinde degil 90 bin kadar parca parca ben gönderdim. Kendimi aptal gibi hissediyorum böyle biŕ tuzağa düştüğüm için.
Çok özür diliyorum yanlış anlama da evde paketleme işinden ne kadar para gelebilir ki 90 bin gonderdin ! Zaten 90 bin verebilen adam o işi niye kovalasin ? Gerçekten basiret baglaniyormus.

Nasil almiyor yahu? Senelerdir evde paketleme işlerinin dolandırıcı tuzagi oldugu biliniyor, yani yeni bi sistem olur dolandirilirsiniz anlarim da, sizinki bile isteye dolandirilmak olmus artik.

Gecmis olsun.
Evde paketleme işi 90bini gözden çıkaracak kadar kazandırıyor mu ? Yani vaad edilen miktar ne ?

Geçmiş olsun. İnsan kanmam demesin basiretin ne zaman baglanacagi bilinmez. Büyük konuşmasın kimse. Cana geleceğine mala gelsin diyin bir sekilde alırsınız paranızi er veya geç. Alamazsaniz da dünyanın sonu değil. Allah can sağlığı versin. Siz hasta olsanız 90 bin neye yarar.
Oluyor öyle şeyler. Canan Karatay bile dolandirildi ne var yani. Kendinizi kötü hissetmeyin kimlerin başına neler geliyor.

Desteğiniz icin teşekkür ederim Allah razı olsun. Evet çok fazla dolandirilan var malesef.

Desteğiniz icin teşekkür ederim Allah razı olsun. Evet çok fazla dolandirilan var malesef.
Çok duyuyoruz böyle şeyler. Bundan sonra dikkatli olursunuz. Yapacak bişey yok . Düşünüp kendinizi dert sahibi yapmayın. Üç günlük dünya. Hakkınız elbet çıkar o hırsızlardan. Allah'a havale edin. Burdaki olumsuz yorumlari da dikkate almayın. Gafil avlanır insan bazen. Hele şu ülkede paranız gitmiş boşverin. Hastaneler bile can almak için uğraşıyor. İnsanlar neler yaşıyor Allah'ım esirgesin

Arkadaşlar yanluz bu evde paketleme dolandırma işi olayı çok yaygınlaştı lütfen herkes etrafına yaysın kimse inanmasın. Geçenlerde eşimle iskelede balık tutarken bir genç orta yaşlı birine anlatıyordu ayda 90bin kazanıyoruz sabun çorap paketlitoruz dedi.. Ertesi günü adam geldi gene dediği aradık ama para istiyorlar falan dedi. Çocukta abi bu iş iskur güvencesinde dedi. Eşim adamı kenara çekip uyardı abi inanma böyle şeylere kim kime paketleme için 90bin verir heleki internetten falan olmaz. Çok istiyorsan yarın git işkur ofisine sor diye . Bence heryerde adamları var özellikle kahvehane sahil cs orta yaş grubu hedef alınıyor. Hepimiz çevremize yayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…