• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolabınızda yazlık kışlık kıyafet düzenlemesini hangi ayda yapıyorsunuz?

womanme

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
174
-220
13
33
Ben İstanbul'da yaşıyorum. Kışlıkları şmdi tamamen kaldırsam erken olur mu diye düşünüyorum.

Bu geçiş dönemi akşamları için 1 2 sweat bir iki hırka/trenc/fermuarlı sweat gibi bir şey yeterli olur bence.

Artık çok da soğuyacağını sanmıyorum ben. Zaman vermek pek mümkün değil. Yalova'da yaşıyordum geçen yaza kadar. Çocuğa mayısta şort giydirdiğim de olmuş t-shirt üzeri fermuarli sweat de.

Ben İstanbul'da yaşıyorum. Kışlıkları şmdi tamamen kaldırsam erken olur mu diye düşünüyorum.
Kaldırın bi tane hurca hava serınlerse acil lazım olma durumu olursa kenara belli bi şekilde koyun bazanın altına hava dönerse alıverirsiniz . Ben öyle yapıyorum mesela .

Nisan sonu yapıyorum ben yazlık kışlık değişimini İstanbul’da. Hatta genelde 23 Nisan tatil olduğu için 23 nisanda yaparım :) Mevsimlik kıyafetler yeterli oluyor mayısta.

Ben kaldırmıyorum her şey gardrobda. Çocuklar küçük olduğu için onlarınkini kaldırıyorum, küçülüyor seneye giymezler diye

Merhabalar. Giysi dolaplarım oldukça geniş, kıyafetleri bir yerlere kaldırmam gerekmiyor. Ama artık giyilmeyecek olanları Mayıs ayının ikinci haftasında kuru temizlemeye götürerek veya kendim yıkayıp utuleyerek, yerlerine asıyorum..

Yazlıklar için de yine aynı işlemi Ekim ayının son haftasında yapıyorum. Herkese kolay gelsin. 🙃

İstanbul’daki havalardan dolayı hala kışlıkları kaldırmadım ama yazlık gömleklerimden çıkardım

Back
X