Dokuz Doğuranlar

Selamlar canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

allah evinizin neşesini daim etsin.vildoşumuda unutmayın bu arada .kızımı ikinci plana atmayın
Poposu boklu cadı geldi diye pabuçları dama atılmasın benim prensesimin

a slm cnm hoşgeldin...uzayan mmmmm lerden çok mutlu olduğunu anladım..yanılıyormuyum acaba

amin...Allah bozmasın inşallah
vildan ilk gözağrım teyzesi onun yeri başka..kucağıma alıp sevemiyordum çok büyüdüydü
babasının ilk aşkı, benim ilk gözağrım,pelinin hem ablası hem küçük annesi
onun rolü daha çok bu evde ..yalnız şu var yenisi gelince ben eskiyi hemen satarım

slmm kızlarr gündüz giremedim sağlık durumumuz çok iyi çok şükür 17 haftalıgız cinsiyetimizzz kızz olacak teyzeleri darısı size inşallah canlarım meltemcim 4 ayın bitmesine bir hafta var biz 12 haftalıkken ikili test için ultrasona girdiğimizde dr yüzde seksen kız demişti o yüzden öyle dedim canım ya yazacaklarımı unuttum kızlar gerçekten yorumlara cvp yazacaktım ama onuda unuttum kime yazacagımı beni biraz mazur görün hepiniziii öpüyorumm belenay ablaa senide o minik senayıda öpüyorum bu arada kızlar kızımızın ismini elanur koymak istiyorum kısmetse nasıl sizcee ben çıkıyom şimdilik yakında yıne girerim inş allaha emanet olunn

hayırlı olsun cnm ..oğlan kız mühim değil hayırlı ve sağlıklısını versin rabbim
maviş kk da yeni uygulama hamilelik takvimi var onu yapsana gün gün takip edersin

selamlar canlarım..biz bugün 15 günlük olduk (soran yok ama ben söyleyim )
son 2 gündür geceleri uykumuz yok...sabaha kadar mızmızlanıyor pelin hanım
kocik çoğu zaman beni uyartmıyormuş kendisi sallıyormuş gazını alıyormuş
banada sorarsanız sabaha kadar başını bekliyorum gibime geliyor
bazen beni uyartmaya çalışıyor herşeyin farkında oluyorum ama gözlerimi bir türlü açamıyorum..çok zorlanıyorum...yıllarca totoyu devirip uyumaya alışmışım ..bünyem kaldırmıyor
el kadar bebek bizi parmağında oynatıyor valla

kanka erken pes etmişin uykusuzluğa daha dur yeni başlıyoz diş zamanı var dahapelişimi kocaman öpüyorum mis kokulum benim

oyy cnaım ne kadan güzel şeyler ohh onca sne e istedin nolcadı uyuya uyuyamı büyücekti acık cadolozluk yapsın annesi potansiyel bu tam cadaloz olsun saglıklı olsunda düzelir daha yenia nnesi 40ı cıkcınca pek güzel oluyo cocuklar hem daha ele avuca geliyolar hem mamasını uykusunu saatiyle yapıyolar inaşşallah sizinde düzene girer vildanıda tahmin edebiliyorum küçük anne değil küçük kaynana olmuştur sana

kızlar hepinizi öpüyorum yarın bursa topiğinden bi arkadaşım kahvaltıya uğrucak bana sonrada kemalpaşaya anneme gidicem kendinize cici bakın

geldim yine sessiz bir topik herkes uykuda sanırım kimsecikler olmasada farketmez gelip bakıyorum havadisleri alıyorum en azından hadi baş baş bende yatayım yarın yolculuk var köye gidiyoruz daha valiz hazırlamadım sabaha inşallah bu arada eltimin kızını hastaneye yatırmışlar dua edin canlarım kusma şikayeti ve yüzünde şişlik var diye götürmüşler doktor akciğerler su toplamış demiş hemen üniversite hastanesine göndermiş ordada kalbinde delik olduğu ortaya çıkmış yavrum çok üzüldüm 6 yaşında hiç anlaşılmamış bu güne kadar doktor eğer küçük olsaydı ilaçla hallederdik demiş anjio olacak galiba insanın başına ne geleceği hiç belli değil rabbim şifa versin sizde dualarınızı eksik etmeyin olurmu öpüyorum hepinizi

maşallah peline inşallah hep böyle uslu uslu büyür vildanıda yabana atman hata olmuş aferin kızıma kardeşine sahip çıkıyor maşallah ne güzel

ayşecim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

canım benim maşallah bir cimcime daha geliyor desene aramıza hayırla ve sağlıkla al kucağına inşallah

kızlar hepinizi öpüyorum yarın bursa topiğinden bi arkadaşım kahvaltıya uğrucak bana sonrada kemalpaşaya anneme gidicem kendinize cici bakın
he ya sorma evde 2 cadı vardı 3 oldu
darısı senin başına inşallah..ben seni biliyom sen herşeye razısın ..benim gibi şikayetlenmezsinde uykusuzluktan
ben en çok bu hallerini seviyorum bebeklerin...yürüyene kadar istisnasız her bebeği severim ama yürümeye başlayınca benim için bitmiştir çok meraklı oluyorlar sağ sol karıştırıyorlar
bi yiğenim var sürünmeye başladı belki bugün bize gelirler ..açmadığı çekmece yok sıpanın
kulpları sökmeyi düşünüyom eğer gelirlerse

geçmiş olsun beloşum rabbim şifa versin inşallah...Allah dermansız dert vermesin..ailesinede bol sabır diliyorum
en zor imtihan insanın çocuğuyla olan galiba

ablamında kızı bibucuk yaşında bütün dolapalr cekmeceeler kara kilit yada bezle baglıben gidincede benim çantayı boşaltıyo cüzdanımda ne var ne yok cıakrtıyo bakıyo bakıyo saatlerce inceliyo sonra totosunu dönüp gidiyo yirim ya onalrı kızların yeri baka bende daha cilveli oluyolar ne bilim

bu arada adet oldum kızlar yarın ararım oldum die çarşamba çarırlar yine başlıyo maraton inşallah bu sefer olumlu ilerler geçenkinde sonuç için dua etmiştim demek önce tedavi için etmek gerekiyomuş

Selam canlar nasılsınız?

Hay. Olsun Haksever hadi bakalım Rabbim Hayırlısını Versin inşşş…
Ayşem sen nasılsın tatlımmm…İnşallah sonuçların hepsi iyidir de Rabbim sanada tez zmnda bir yavrucak versin..
Beryalim Allah Kavuştursun Tatlım senide eşine… Baban için neler hissettiğini bilmiyorum ama eminim çok zordur..Rabbim analarımıza babalalarımıza uzun ömürler versin..
Belenay ablam sen nasılsın demek bızdık 1 yaşına basıyor..Oyy oyy günler ne çabuk geçiyor ve bizde halen tık yok(
Divişim sende maşallah doğum yapalı 15 gün oldu hee..Pelin halen miss gibidir..Kokusunu benim için içine bol bol çek; Buda Neslihan Teyzen için diye diye çek olur mu? Vildan a maşaallahh büyük olmasının faydaları ne kadr çok yardımcın oluyordur kimbilir..
Çitosum sende iyisindir inşşş…
Sinemis canım seninde hay. Olsun ikinciyide büyütmüşün nerde ise…Maşallahhh…
Hakçam Sen nasılsın bacummm…
Mavişim gözün aydın 2. Geliyormuş hemide kızmış..Ohhh ohhh Maşaallahhh..Rabbim hay. İlede kucağına almayı nasip eder inşş..
Aklıma ismi gelmeyen tüm kızlar herkese selam olsun bendennnn…

Gelelim Bana…
Hiç iyi değilim diyecem sizide üzücem ama iyi değilim..

Bu aralar hiç mutlu değilim; her şey kötü gidiyor işler berbat hep üst üste geldi..Rabbim sınıyor beni hemde öyle böyle değil.. Bu işyeri benden çok şey çaldı..Nefret ediyorum son 9 ayım kaldı istifamı vereceğim inşş..

Ayrıca dr. Gitmeye bile zamanım yok o derece yoğun işler evede götürüyorum artık gece yarılarına kadar çalışıyorum…

Kızlar bende telefondan FAce girebiliiyorum ama telefondan Buraya giremiyorum eski bir sistem var telefonda öyle her siteyi açmıyor..O yüzden Bence face ile burayı karşılaştırmayın..Orada yazışmak mesajlaşmak buraya göre çok çok daha basit….Benimde bir sürü ark. Var ve bir çoğu ile oradan iletişim kurabiliyorum…

Her fırsatta giriyorum buraya her fırsatımda..Girip de okuyup çıktığım yazamadığım çok oluyor..Tam yazacam biri geliyor falan..Bunu bile şuanda saatlerdir yazıyorum; Önce Word sonrada buraya kopyalıyorum..Yoksa kk biliyorsunuz hemen şifre istiyor bu arada yazılanlar hemen gidiyor…

saol tatlım içini ferahlatmak isterdim ama doktora gitmedikçede nsan yıpranıyo maleseff

hayırlı akşamlar kızlar ya kızlar ben 4444 tefriciyye ye başladım şu an 175 oldu bana yardım edermisiniz okuyanlar özelden faceden yazsın allah rızası için haksever neslihan divinim bunu kim okursa öptümm sizleri kızlarım

slm cnm nasıl gidiyor annelik
pelin hanım nasıllar bugün
a.slm citosum annelik iyi gidiyor..pelini kucağa alıştırdık ..hiç kucaktan inmeyim istiyor
bu ara gaz sancılarımızda çoğaldı
uğraşıp duruyoruz bakalım..sen napıyon ne var ne yok..senin bahar ,serdoşunda 2 yaş sendromunuz ne alemde
bu arada adet oldum kızlar yarın ararım oldum die çarşamba çarırlar yine başlıyo maraton inşallah bu sefer olumlu ilerler geçenkinde sonuç için dua etmiştim demek önce tedavi için etmek gerekiyomuş
hakkında hayırlısı olsun cnm...aradılarmı seni çarşamba günü..
a.slm neslişim canım hoşgeldin...biz iyiyiz pelinde büyüdü 23 günlük oldu teyzesi ellerinden öper
senin için kocaman öptüm cnm

canım keşke birgün buraya çok iyiyim yazsan...her mesajını gördüğümde inşallah bu sefer iyidir diyorum..senin için hayır dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimizden
rabbim kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş..hayırlısıyla şu dokuz ayıda atlatırsın inşallah..işten çıkar biraz kafa dinlersin..
tedaviye gitmeyi düşünüyormusun işten ayrıldıktan sonra
kendine iyi bak Allaha emanet ol...
Allah kabul etsin cnm
ben okumak isterim senin için ama hala kanamam devam ediyor...lohusayken okunuyormuymuş bi öğren ona göre okuyum fırsat buldukça
ayrıca tefriciye yerine tüncina 1000 tane okusaydın o daha kolaydı

Kizlar biZ iyiyiz kizdan firsat bulup giremiyorum insallahepiniz iyisinizdir

slm cnm..şahsım adına ben iyiyim
bende seni merak ediyordum..kızın nasıl adını ne koydunuz
artık ne zaman gelirsin birdaha , gelince burayıda okurmusun onuda bilemem...Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…