Dokuz Doğuranlar

Buraya her uzun zamandan sonra gelişimde bir hesap sorma mevcut emin olun bende burda iyi vakit geçirmek vede güzel seyler paylaşmak istiyorum evet Facebook hep açık genelde odayım çünkü annem sinopta vede hep oradan görüşüyorum onunla yani bir unutmuştuk vede bosvermislik yok yanlış anlaşılmasın

yanlış anladın canım kimse kimseye hesap sormuyor sadece merak ediyoruz merak etmekde suçsa etmeyelim işte ben diğer kızlar gibi değilim merak ediyom buraya gelen bi arkadaşa ulaşamıyıncaz kafayı yiyecektim ama şimdi kendisine ulaştım bu aralarda ilter çakırı merak ediyom ameliyat olacam dedi bi gitti gidiş o gidiş
sakın yanlış anlama gelen gelir gelmeyene de yapacak bişey yoktur kimseyi zorlamayız

Yapamadım ayse sen yapabiliyorsanız fareden alabilirmisin buraya yapıştırrrr resmi zahmet olmazsa tabi

abıyyy ben ha ben hiç becerememki öyle şeyleri
becerseydim şimdiye kadar ne resimler yüklerdim aman boşver canım görmesinler
poyrazı karası işte yiğitte:KK52:

neyse çıkayım kızlar kendinize iyi bakın buraları ihmal etmeyelim hakseverle vale neslihanda gelseler ne güzel olur belki neslihan gelir bugün diye umuyom hakkımızda hayırlısı olsun herkes kendine iyi baksın bayyy:nazar:

Herkese hayırlı cumalar

Kizlar sizi çok özledim ben ikinci bebigi doğurdum 7aralikta adımız yiğit Aras 4aylik olduk bile e duşunun halımı 2'5yasinda bitane 4aylik bitane çok zorrrrrrrrrrr
hayırlı uğurlu olsun ..Allah analı babalı büyütsün
nasılsınız divinim prensesler naıl büyüyormu pelin hanim
doktorun sistemi çökmüşte hıncını bizden almaya çalışıyor bide kalabalık iğne atsan düşmaz yere aman geçecektir bugünlerde napalım sağlık olsun:KK43:
ben bayılmam özel günlere aman sexy falan değil ben regliyim hahah:KK52:

iyiyim ayşecim herşey yolunda çok şükür..sadece uykusuzluk zor..uykuya dayanamıyom
pelin uyuyunca uyuyum diyom zırt telefon çalıyor :KK35:bırakmıyorlarki bi uyuyum güzelleşiyim kendime geliyim :KK37:

canım kalabalıktan yılma
benim doktorumda çok kalabalıktı..saatlerce beklediğim oluyordu sıranın bana gelmesini..bazen kocikle gidiyorduk o hiç tahammül edemiyordu..bende de amma sabır varmış ..yılmadım usanmadım gittim çok şükür Allah emeklerimi boşa çıkarmadı
çarşamba günü son kontrole gittim ..dr baktı herşey yolunda hiçbir sorun yok artık kadın doğumla ilginiz kalmadı sizinle işimiz bitti deyince bir boşluğa düşmüş gibi oldum:KK30:
yok ben alıştım rezilliğe sizi bırakmam diyesim geldi :KK9:
gerçi o boşluğu pelinle dolduracam..artık boş gezenin boş kalfası değilim ama ne biliyim dile kolay 5 yıl gittim geldim hastanelere yılmadan bıkmadan
alışkanlık oldu bende :KK14:
kız sivasta olsan kesinlikle benim doktorumu tavsiye ederdim sana o kadar iyi ,sabırlı , canayakın ve güler yüzlüki anlatamam:KK16:

bak pazartesi doktordan gelince ilk fırsatta gir yaz merak ederim tamammı

:nazar: :123: :KK19::KK19::KK19:

22 / 03 / 2013

SAAT : 10:45

CUMA

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA
70.sinemis84 : _______ ERKEK __________________YİĞİT ARAS
71. firdevs2006: ______ KIZ ____________________
72. sifaa: ____________ KIZ ____________________ AZRA
73.divinity:KK43: vildangel ):_ KIZ____________________ PELİN

:KK49::KK49: CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.rufeyde serra: ______ 22 TEMMUZ ______________
2..ÖZLEMİMSİN _______________________________ KIZ
3.nurcan1980 ________________________________
4.mavı_gozlü ________________________________

:KK76::KK76::KK76: UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.haksever
6.hira64
7.PinkRose
8.iltercakir
9.vale14 (osmaniye 80)
10.azra2

:94::94::94::94::94::94:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

a slm cnm hoşgeldin
üzülme 4 ay çabuk geçer yine gelir inşallah...
Allah rahmet eylesin babana cnm ..

dorukla defne nasıl..sen ne zaman gidecen kistlerin için doktora
HEPİMİZ İYİYİZ ŞÜKÜR CANIM SEN NASILSIN
VİLDOŞ PELİN NASILLAR
KİSTİM İÇİN İLAÇ KULLANACAKMIŞIM 3 AY SONRASINDA KONTROLÜM VAR AMA ARADA ÇOK SANCIM OLUYOR
Herkese hayırlı cumalar

Kizlar sizi çok özledim ben ikinci bebigi doğurdum 7aralikta adımız yiğit Aras 4aylik olduk bile e duşunun halımı 2'5yasinda bitane 4aylik bitane çok zorrrrrrrrrrr

HAYIRLI CUMALAR CANIM
HOŞGELDİN
tebrik ederim ikinci kez anne olmuşsun
yiğit aras adıyla sağlıkla büyüsün inşallah

herkese mutlu haftasonları :21:
sinemis84 bebeğin hayırlı ömürlü olsun benim dünkü face lafım gücüne gitti sanırım ben tek sana değil genelleme yaptım benimde facede hesabım var isteyen istediği yerde takılır vakit geçirir ona lafım yok yalnız bebek sahibi olmadan önce buraya hergün gelen arkadaşlar anne olduktan sonra bi gelip hal hatır sormaya durumlarını bildirmeye erinir oldular isteyen yazdıklarıma darılır isteyen küser düşüncelerim bunlar:KK14:

günaydınnn kızlarrrr cumamız mubarek olsun nasaılsınız kızlar
çitoss divinim sizler gelmişsiniz kız divin senin doğurmana daha iki var ya hamilelik tekvimine de el at bi zahmet
eee çitos sen nasılsın oğluşun nasıl bu arada dışarı çıkmak isterdir başka napacak ta
kızlar adet oldum sonunda pazartesi hem endokrine hemde doğum doktoruna gitmeyi düşünüyom endokrine mecburen gidicezde doğum doktorunu napacaz bilmiyom geçen sefer gittiğimde çok dellemişti bakalım bu kez nolacak hayırlısı olsun bakalım daha beimmm çok yolummmm varrrr çokkkkk hayırlısını istiyorum her zaman için :KK43:
oğluşta bende çok şükür iyiyiz cnm sağol sorduğun için:KK16:allah gönlüne göre versin:KK34:

selamlar canlarım
dün eşim fransaya gitti uçakla.orada gemiye katılacak :KK14:
4 ay sonra gelecek kısmetse
dün aynı zamanda babamın 10.yıl ölüm yıldönümüydü.of offfffffffff ağlamaktan şiştim .gözlerim hala ağrıyor
Allah kavuştursun beryalim babanada Allah rahmet eylesin cnm:KK50:

günaydın cnm hayırlı cumalar

valla citos akşama kadar hiç fırsat bulamasam bile akşam kocik pc kapatırken soruyor bakacanmı diye bende hemen o ara girip bakıyorum
faceyi bir ben sevemedim ..:KK19: ne fark var orayla bura arasında
orda da paylaşım var burda da

günaydın ayşe sanada hayırlı cumalar cnm
takvimi hergün okuyom ayşe 2 gün sonra kendiliğinden gider nasıl olsa

hadi hayırlısı cnm inşallah hakseverle senden güzel haberler gelir

kim dellenmişti doktormu eşinmi
her zaman hakkımızda hayırlısını versin inşallah rabbim..

ayy ne kadar sexy..bayılırım böyle özel tarihlere :KK14:
facede herkes birbirinin resmini görüyor kimle konuştuğunu biliyor burası kapalı kutu gönlü olan resmini paylaşyor cnm fark bu :KK14:

HEPİMİZ İYİYİZ ŞÜKÜR CANIM SEN NASILSIN
VİLDOŞ PELİN NASILLAR
KİSTİM İÇİN İLAÇ KULLANACAKMIŞIM 3 AY SONRASINDA KONTROLÜM VAR AMA ARADA ÇOK SANCIM OLUYOR

Allah iyilik versin cnm bizde iyiyiz

kızlarda iyiler çok şükür...
pelin doğdu doğalı evimiz daha bi neşeli daha bi yaşanılır oldu
meğerse ondan önce ne kadar boşmuşuz..Allah eksikliğini vermesin inşlallah

ilaçlar işe yarar inşallah cnm..Allah şifa versin sanada öpüyorum hepinizi :KK16:
facede herkes birbirinin resmini görüyor kimle konuştuğunu biliyor burası kapalı kutu gönlü olan resmini paylaşyor cnm fark bu :KK14:

anladım :KK14: bana göre değil yani :KK37:

nasılsınız canlarım ciğerlerim :KK16:ösledim nete giremiyorduk babamız sınava hazırlanıyordu lablob ona aitti şükür sınav bitti kaptık lablobu havalardan mı nedir hiç bişey yapasım yok bahar sendromu yaşıyorum galiba temizlik yapılacak alışverişe çıkılacak ama bende hiiiiç gidecek yapacak hal yok kıslar doğum günümüz yaklaştı maşallah ne çabuk geçti zaman anlamadım doğum günü kutlaması yapim diyorum eşim yeter yapma mevlüt kınası diş buğdayı derken adam bunaldı bide doğum günü dicem evden kaçacak ama ilk doğum günü ufacık bi kutlama yapayım bari fazla kalabalık yapmadan:KK9:ee bide evlilik yıl dönümümüzde geliyor yok kutlama mutlama kocadık artık 7 yılı devirmişiz :KK53:
beryal Allah kavuştursun eşinle babacığınada rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun unutulmayan en büyük acı oluyor anne baba acısı paşamla cimcime nasıl
divicim taze çıtır anne napıyorsun pelin hanım nasılla vildoşum ne yapıyor ablalık nasıl gidiyor kokla kuzucuğumuda ohh mis gibi cennet kokusu maşallah
sinemis canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün paşayı maşallah 4 aylık olmuş bile zaman ne çabuk geçiyor
ayşe canım sen nasılsın doktordan inşllah hayırlı haberlerle gelirsin rabbim tez zamanda kavuştursun senide meleğine
çitos canımcım sen nasılsın serdarım ne yapıyor öptüm paşamı
herkesi kocaman öpüyorum sizi seviyoruz iyiki varsınız canlar cici teyzoşlar:KK16:

nasılsınız canlarım ciğerlerim :KK16:ösledim nete giremiyorduk babamız sınava hazırlanıyordu lablob ona aitti şükür sınav bitti kaptık lablobu havalardan mı nedir hiç bişey yapasım yok bahar sendromu yaşıyorum galiba temizlik yapılacak alışverişe çıkılacak ama bende hiiiiç gidecek yapacak hal yok kıslar doğum günümüz yaklaştı maşallah ne çabuk geçti zaman anlamadım doğum günü kutlaması yapim diyorum eşim yeter yapma mevlüt kınası diş buğdayı derken adam bunaldı bide doğum günü dicem evden kaçacak ama ilk doğum günü ufacık bi kutlama yapayım bari fazla kalabalık yapmadan:KK9:ee bide evlilik yıl dönümümüzde geliyor yok kutlama mutlama kocadık artık 7 yılı devirmişiz :KK53:
beryal Allah kavuştursun eşinle babacığınada rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun unutulmayan en büyük acı oluyor anne baba acısı paşamla cimcime nasıl
divicim taze çıtır anne napıyorsun pelin hanım nasılla vildoşum ne yapıyor ablalık nasıl gidiyor kokla kuzucuğumuda ohh mis gibi cennet kokusu maşallah
sinemis canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün paşayı maşallah 4 aylık olmuş bile zaman ne çabuk geçiyor
ayşe canım sen nasılsın doktordan inşllah hayırlı haberlerle gelirsin rabbim tez zamanda kavuştursun senide meleğine
çitos canımcım sen nasılsın serdarım ne yapıyor öptüm paşamı
herkesi kocaman öpüyorum sizi seviyoruz iyiki varsınız canlar cici teyzoşlar:KK16:

beloşum hoşgeldin cnm
maşallah sena 1 yaşına girecek demek:nazar:
zaman ne çabuk geçiyor..biz daha 12 günlüğüz..bizde 1 yaşa gelirmiyiz acaba :KK31:
hamileliğim çok çabuk geçti ..pelin doğdu zaman durdu geçmiyor sanki
küçük doğduğu için kilo (yani gram) aldımı almadımı acaba diye gün sayıyorum nisan 15 te aşımız ve kontrolümüz var ..gelmek bilmiyor bir türlü:KK1:

sen eşini boşver doğum gününü kutla senanın
senede 1 kerecik cnm..onada ses etmez eniştemiz :)) ayrıca 7 senelik evliymişsiniz daha yeni sayılırsınız..biz Allah kısmet ederse 15. yıldönümümüzü kutluycaz :KK52: :nazar::nazar: 15 değilya 45 olsa yine kutlarım :KK9: inşallah 45- 55 yıllarıda görmek nasip olur

evimiz daha neşeli daha güzel pelin geldi geleli..kocikle ben yeni evli gibi hissediyoruz kendimizi..arayı çok açınca öyle oluyormuş:KK9:..zaten vildan sevilme yaşını çoktan geçti ..boyumuzda aynı olduğundan çocuğum değil kankam gibiydi..
şimdi yeni anne yeni gelin gibi hissediyom kendimi
bide şu var anası ben değilim sanki vildan..güya kaynanamı karıştırmadım hiçbişeye , vildanı hesaba katmamışım :KK1:kaynanam gibi tepemde :KK52:..
öyle işte
12 gün oldu doğum yaptım gelenim gidenimde çok oldu ,ev işimi kendim yaptım ve zamanımda fazlasıyla kalıyor kk ya takılmaya
ama gel görki kimse yok..pelin şimdilik akıllı..oda açılsın bana fırsat vermez heralde artık :KK53:

selam kızlar hayırlı akşamlar nasıl mış herkesler iylerdir umarım:KK16:
ben bugün gittim doktora divinim dediğim gibi doğum doktorunun yanına sokuldum dedim hocam beni endokrin bölümündeki hoca gönderdi bugün adetimin 4. günü belki sizinde isteyeceğiniz tahlil falan vardır dedim oda dedi zaten senin hocan epeyi tahlil istemiş dedi bende bi tahlil daha istiyecem dedi ama nasıl yaptım arsızlıkla eşim ağzını açmış diyorki tarih te bi ilki başardın hayatım diyor adam haklıda canım öyle işte ha bu arada 2 tane tahlil varmış ne olduğuna bakmamşım ama bu 2 tahlil konyada yapılmazmış istanbul acıbademe gitmesi gerekir o tahlillerin makinası yokmuş inşallah bişey çıkmaz her neyse 8 senedir ilk defa böyle bir tahlil isteyen oldu hakkımda hayırlısı olsun diğer tahlilerime de az önce netten baktım baktım tsh gene hiç iyi değil mubarek düştümü yükselmiyor yükselincede düşmüyor ne iş anlamadım geçen gün 9.23 bu kezde 5.53 yanlış değilsem bide kızlar siz bilirsiniz netten baksam olurya hani şu estrdaiol işte böyle bi test var o testte biraz yükselme var herhalde yumurtlama testi o bende dedim o tahlilde çıksın hepssini toplayalım öyle gidelim bugün pazarteside oluncaz çok zor oldu dolmuşlar almıyor bugün çokta yürüdüm o da iyi oldu adetim çok yoğun bi şekilde devam ediyor bugün 4. günü bakalım ne zaman bitecek ha bide tüylerden inceleyecektin dedim hocaya dedi tahlillere bi bakayımda dedi valla kıllı kllı dolaşıyom hayırlısı ile bi bitseydi şu dönem bana dua edin kızlar ben hepinze ediyom neyse çok çene çalmışım ben yav sayfa dolmuş baksana gidiyom bayyy sabah görüşürüzzz...

ben bugün gittim doktora divinim dediğim gibi doğum doktorunun yanına sokuldum dedim hocam beni endokrin bölümündeki hoca gönderdi bugün adetimin 4. günü belki sizinde isteyeceğiniz tahlil falan vardır dedim oda dedi zaten senin hocan epeyi tahlil istemiş dedi bende bi tahlil daha istiyecem dedi ama nasıl yaptım arsızlıkla eşim ağzını açmış diyorki tarih te bi ilki başardın hayatım diyor adam haklıda canım öyle işte ha bu arada 2 tane tahlil varmış ne olduğuna bakmamşım ama bu 2 tahlil konyada yapılmazmış istanbul acıbademe gitmesi gerekir o tahlillerin makinası yokmuş inşallah bişey çıkmaz her neyse 8 senedir ilk defa böyle bir tahlil isteyen oldu hakkımda hayırlısı olsun diğer tahlilerime de az önce netten baktım baktım tsh gene hiç iyi değil mubarek düştümü yükselmiyor yükselincede düşmüyor ne iş anlamadım geçen gün 9.23 bu kezde 5.53 yanlış değilsem bide kızlar siz bilirsiniz netten baksam olurya hani şu estrdaiol işte böyle bi test var o testte biraz yükselme var herhalde yumurtlama testi o bende dedim o tahlilde çıksın hepssini toplayalım öyle gidelim bugün pazarteside oluncaz çok zor oldu dolmuşlar almıyor bugün çokta yürüdüm o da iyi oldu adetim çok yoğun bi şekilde devam ediyor bugün 4. günü bakalım ne zaman bitecek ha bide tüylerden inceleyecektin dedim hocaya dedi tahlillere bi bakayımda dedi valla kıllı kllı dolaşıyom hayırlısı ile bi bitseydi şu dönem bana dua edin kızlar ben hepinze ediyom neyse çok çene çalmışım ben yav sayfa dolmuş baksana gidiyom bayyy sabah görüşürüzzz...

ayşe iyi yapmışsın ağlamayana meme vermezler...bu sefer sonuna kadar git bırakma tedaviyi
estradiol yumurtlamayla alakalı bi hormonmuş...netten araştırdım ama çokta anlamadım..
hayırlısıyla acıbademde yapılacak olan tahlil sonuçlarıda iyi gelir inşallah bir an önce başlanır tedaviye
bak sakın bırakma bu sefer ..her seferinde yeniden en baştan başlamak zorunda kalırsın...en azından beklediğine ve çektiğin eziyete değsin ..hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

:nazar: :123: :KK19::KK19::KK19:

26 / 03 / 2013

SAAT : 16:00

SALI

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA
70.sinemis84 : _______ ERKEK __________________YİĞİT ARAS
71. firdevs2006: ______ KIZ ____________________
72. sifaa: ____________ KIZ ____________________ AZRA
73.divinity:KK43: vildangel ):_ KIZ____________________ PELİN

:KK49::KK49: CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.rufeyde serra: ______ 22 TEMMUZ ______________
2..ÖZLEMİMSİN _______________________________ KIZ
3.nurcan1980 ________________________________
4.mavı_gozlü ________________________________

:KK76::KK76::KK76: UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.haksever
6.hira64
7.PinkRose
8.iltercakir
9.vale14 (osmaniye 80)
10.azra2

:94::94::94::94::94::94:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

Selamlar canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
oğluşta bende çok şükür iyiyiz cnm sağol sorduğun için:KK16:allah gönlüne göre versin:KK34:

Allah kavuştursun beryalim babanada allah rahmet eylesin cnm:KK50:

Facede herkes birbirinin resmini görüyor kimle konuştuğunu biliyor burası kapalı kutu gönlü olan resmini paylaşyor cnm fark bu :KK14:
çok teşekkür ederim çitosum sağol

allah iyilik versin cnm bizde iyiyiz

kızlarda iyiler çok şükür...
Pelin doğdu doğalı evimiz daha bi neşeli daha bi yaşanılır oldu
meğerse ondan önce ne kadar boşmuşuz..allah eksikliğini vermesin inşlallah

ilaçlar işe yarar inşallah cnm..allah şifa versin sanada öpüyorum hepinizi :KK16:
Allah evinizin neşesini daim etsin.vildoşumuda unutmayın bu arada .kızımı ikinci plana atmayın :KK47:
Poposu boklu cadı geldi diye pabuçları dama atılmasın benim prensesimin :KK9:

Anladım :KK14: Bana göre değil yani :KK37:

allah evinizin neşesini daim etsin.vildoşumuda unutmayın bu arada .kızımı ikinci plana atmayın :KK47:
Poposu boklu cadı geldi diye pabuçları dama atılmasın benim prensesimin :KK9:

Ben bugün gittim doktora divinim dediğim gibi doğum doktorunun yanına sokuldum dedim hocam beni endokrin bölümündeki hoca gönderdi bugün adetimin 4. Günü belki sizinde isteyeceğiniz tahlil falan vardır dedim oda dedi zaten senin hocan epeyi tahlil istemiş dedi bende bi tahlil daha istiyecem dedi ama nasıl yaptım arsızlıkla eşim ağzını açmış diyorki tarih te bi ilki başardın hayatım diyor adam haklıda canım öyle işte ha bu arada 2 tane tahlil varmış ne olduğuna bakmamşım ama bu 2 tahlil konyada yapılmazmış istanbul acıbademe gitmesi gerekir o tahlillerin makinası yokmuş inşallah bişey çıkmaz her neyse 8 senedir ilk defa böyle bir tahlil isteyen oldu hakkımda hayırlısı olsun diğer tahlilerime de az önce netten baktım baktım tsh gene hiç iyi değil mubarek düştümü yükselmiyor yükselincede düşmüyor ne iş anlamadım geçen gün 9.23 bu kezde 5.53 yanlış değilsem bide kızlar siz bilirsiniz netten baksam olurya hani şu estrdaiol işte böyle bi test var o testte biraz yükselme var herhalde yumurtlama testi o bende dedim o tahlilde çıksın hepssini toplayalım öyle gidelim bugün pazarteside oluncaz çok zor oldu dolmuşlar almıyor bugün çokta yürüdüm o da iyi oldu adetim çok yoğun bi şekilde devam ediyor bugün 4. Günü bakalım ne zaman bitecek ha bide tüylerden inceleyecektin dedim hocaya dedi tahlillere bi bakayımda dedi valla kıllı kllı dolaşıyom hayırlısı ile bi bitseydi şu dönem bana dua edin kızlar ben hepinze ediyom neyse çok çene çalmışım ben yav sayfa dolmuş baksana gidiyom bayyy sabah görüşürüzzz...

sağol canım bizler iyiyiz asıl sen nasılsın
tedaviye hayırlısıyla başladın sonuna kadar peşini bırakma ne gerekiyorsa yap.tahlilse tahlil kontrolse kontrol ilaçsa ilaç iğneyse iğne
bebeğine kavuşmak için bu kez sabırlı ol ve sonuna kadar git.allah yolunu açık etsin.

X