Selam canlar nasılsınız?
Hay. Olsun Haksever hadi bakalım Rabbim Hayırlısını Versin inşşş
Ayşem sen nasılsın tatlımmm
İnşallah sonuçların hepsi iyidir de Rabbim sanada tez zmnda bir yavrucak versin..
Beryalim Allah Kavuştursun Tatlım senide eşine
Baban için neler hissettiğini bilmiyorum ama eminim çok zordur..Rabbim analarımıza babalalarımıza uzun ömürler versin..
Belenay ablam sen nasılsın demek bızdık 1 yaşına basıyor..Oyy oyy günler ne çabuk geçiyor ve bizde halen tık yok(
Divişim sende maşallah doğum yapalı 15 gün oldu hee..Pelin halen miss gibidir..Kokusunu benim için içine bol bol çek; Buda Neslihan Teyzen için diye diye çek olur mu? Vildan a maşaallahh büyük olmasının faydaları ne kadr çok yardımcın oluyordur kimbilir..
Çitosum sende iyisindir inşşş
Sinemis canım seninde hay. Olsun ikinciyide büyütmüşün nerde ise
Maşallahhh
Hakçam Sen nasılsın bacummm
Mavişim gözün aydın 2. Geliyormuş hemide kızmış..Ohhh ohhh Maşaallahhh..Rabbim hay. İlede kucağına almayı nasip eder inşş..
Aklıma ismi gelmeyen tüm kızlar herkese selam olsun bendennnn
Gelelim Bana
Hiç iyi değilim diyecem sizide üzücem ama iyi değilim..
Bu aralar hiç mutlu değilim; her şey kötü gidiyor işler berbat hep üst üste geldi..Rabbim sınıyor beni hemde öyle böyle değil..
Bu işyeri benden çok şey çaldı..Nefret ediyorum son 9 ayım kaldı istifamı vereceğim inşş..
Ayrıca dr. Gitmeye bile zamanım yok o derece yoğun işler evede götürüyorum artık gece yarılarına kadar çalışıyorum
Kızlar bende
telefondan FAce girebiliiyorum ama telefondan Buraya giremiyorum eski bir sistem var telefonda öyle her siteyi açmıyor..O yüzden Bence face ile burayı karşılaştırmayın..Orada yazışmak mesajlaşmak buraya göre çok çok daha basit
.Benimde bir sürü ark. Var ve bir çoğu ile oradan iletişim kurabiliyorum
Her fırsatta giriyorum buraya her fırsatımda..Girip de okuyup çıktığım yazamadığım çok oluyor..Tam yazacam biri geliyor falan..Bunu bile şuanda saatlerdir yazıyorum; Önce Word sonrada buraya kopyalıyorum..Yoksa kk biliyorsunuz hemen şifre istiyor bu arada yazılanlar hemen gidiyor