casperi bilmiyom
ama yeteeeerrr geçen gün tüp bebek yaptırdı ama tutmadı dedi o infertilite bölümne takılıyor onlar inşallah görüşürsünüz gene dediğim bölümlere bakta ulaşırsın inşallah kendine
azracığım kusura bakmasan ben çıkayım artık inşallah daha sık görüşürüz kendine iyi bak kaynanm dişçiye gitti şimdi gelir burda görürüse dellenir en iyisimi çıkayım hemde 2 tane cüzüm var onları okuyum tamammı canım öpüyom seni bayy
evet canım yeter tüp yaptırdı ama olmdı biz onunla hem telefonla hem yüzyüzede görüşüyoz biz bi site var çider uzun zamandır orda taklıoz orda görüşüoz dediğin bölüm ne canım nerden bakcem nasıl cahilim ben ya offff
tamam canım sen işine bak aaa senin bide kaynanan vardı dimi hatırladım Allah kabul etsin canım bende pazara gidecem zaten öğlene yemek yapcem görüşürüz canım bye
evet canım ne yazıkki bide kaynanm var olacak hah hatırlamaya durdun az adaha hatırlamasan seni akırköye göndecektim neyse yırttın gariii
kuzum ben seni biliom zaten unutmadım sen aklımda kalmışsın gece yarısına kadar konuşurduk biliom
hayırlı olsun haksever 4 martta geldi geçti
sadece beloşla citostanmı dua bekliyon onlar sordu diye aşkolsun ..
senin içindeki bu çocuk sevgisinede hayranım...inşallah rabbim sanada nasip eder bütün ilgini sevgini kendi çocuğuna verirsin ..yani o şanslı bebeğe
haberi olsa gelecek seni bekletmiycek ama senin nasıl biri olduğunu bilmiyor heralde
biri ona söylesin
olurmu cnaım hepinizin duasını sitiyorum onlar yazdı diyem öyle didimbiz söylüyoruz dualarımızla bakalım duyar sesimizi inşallah meleğimiz umut heycan korku telaş herşey var içim fıkır fıkır hayırlısı neyse o olsun hakkımızda özellikle yatağa yattıgımızda tek konumuz bu hayal kurup kurup hayırlısı diyip uyuyoruz sonra rüyalar rüyalalarrrr inşallah gerçek olurlar
doktordan geldim..hiç iyi haberler getirmedim
suyum azalmış alt sınırdaymış..bebek hiç gelişmemiş...plesenta yaşlanmış
sadece nst normal çıktı
cuma ve pazartesi yine nst ye girecem...haftaya ameliyatnst de sorun çıksa acil alacaktı ameliyata neyseki onda sorun çıkmadı
artık yataktan çıkmıycam...soluna yatarak dinlen dedi...1 hafta içinde ne beslenirse o kar
doktordan geldim..hiç iyi haberler getirmedim
suyum azalmış alt sınırdaymış..bebek hiç gelişmemiş...plesenta yaşlanmış
sadece nst normal çıktı
cuma ve pazartesi yine nst ye girecem...haftaya ameliyatnst de sorun çıksa acil alacaktı ameliyata neyseki onda sorun çıkmadı
artık yataktan çıkmıycam...soluna yatarak dinlen dedi...1 hafta içinde ne beslenirse o kar
kızlar uzun zamandır giremiyordum misafirlerim vardı.bu bir bahane değil aslında ama kusura bakmayın. geçmişide okuyamadım gelişmeler var mı?
beryal canım sen nasıl oldun,doruk paşamız,defnemiz nasıl?
citos sen nasılsın serdar paşamız nasıl?
diğer kızlar hamile olanlar ve hamile kalmak isteyen arkadaşlarımız sizler nasılsınız?
kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir.
günaydın azra sanada günaydın nasılsınız kızlar
divinim sen gönlünü ferah tut kız bebiş kaç kiloki acaba hayırlısı ile doğurcan inşalah daha doğana kadarda alırsın
teyzemin gelinide sezeryan olackmış ama onun bebeği son zamanlar gelişmemiş 2.500 olmuş ancak başkada almamış kilo
günaydın canım ben iyi sayılırımsen nasılsın canım kaynananın dişi nasıl oldu