nasılsınız kızlar yine gece girmiş olduğumdan kimsecikleri göremiyorum kış geldi grip mevsimi başladı bende sezonu açtım senada peşimden geldi ana kız hasta hasta dolaşıyoruz ortalıkta bide senayı düşürdük geçen gün hastaneye götürdük röntgen çektiler bişey yok ama bide tomografi çektirin dediler hadi ordan çıkıp daha büyük bir hastaneye gittik tomografi çekildi bişey çıkmadı ama sevinemedim bile herkes keşke çektirmeseydiniz iyi değil diyor zeka gelişimini engellermiş ilerde lenf kanserine yol açarmış Allah korusun ya kaç gündür huzursuzum içim içimi yiyor inşallah bişey olmaz ne zormuş çocuk büyütmek bir yandan hastayım bir yandan senanın hastalığı bir yandan ev işleri yemek çamaşır dermanım kalmıyor bunada şükr
hamişlerimiz nasıl bakalım bebişler ne alemde herkes iyidir inşallah hepinize kocaman sevgiler
bebeklerimize ve annelerimize sağlık sıhhat diliyorum hamişlerimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum ve evlat sahibi olmak isteyen tüm canlarada tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum sizi çok seviyoruz öpüldünüz
evet canım ilçedeyim.günaydın canım naber
sen ilçedemisin ..hemen google earth açtım bakıyorum güzel yermiş
izmir zaten cennet gibi inşallah o kadar adam yığılıp batırmazlar şirinceyi
ne kadarda batıl inançlı insan varmış meğerse gerçi çoğuda reklamını yapıyor bedavadan
firdevsle aramız 10 hafta ..37. haftasında olması lazım
benim haberim yok zaten nerden olsun ne tlf var ne msn kimsenin
ancak buraya girersem haber alıyorum
"tamam canım ekledim listeyecanım Beryal ciğim listeyi her güncellediğinde bilgilerimi ekleyim diyorum bi kısmet olmuyorsat : 26 mayıs beklenen doğum tarihi ( listede yok ama ) 2 mart 2013 cinsiyet tam göstermesede bebeğim dr kıza benziyor diyor
nasılsınız kızlar öpüldünüz kocamannn
nasılsınız kızlar yine gece girmiş olduğumdan kimsecikleri göremiyorum kış geldi grip mevsimi başladı bende sezonu açtım senada peşimden geldi ana kız hasta hasta dolaşıyoruz ortalıkta bide senayı düşürdük geçen gün hastaneye götürdük röntgen çektiler bişey yok ama bide tomografi çektirin dediler hadi ordan çıkıp daha büyük bir hastaneye gittik tomografi çekildi bişey çıkmadı ama sevinemedim bile herkes keşke çektirmeseydiniz iyi değil diyor zeka gelişimini engellermiş ilerde lenf kanserine yol açarmış Allah korusun ya kaç gündür huzursuzum içim içimi yiyor inşallah bişey olmaz ne zormuş çocuk büyütmek bir yandan hastayım bir yandan senanın hastalığı bir yandan ev işleri yemek çamaşır dermanım kalmıyor bunada şükr
hamişlerimiz nasıl bakalım bebişler ne alemde herkes iyidir inşallah hepinize kocaman sevgiler
bebeklerimize ve annelerimize sağlık sıhhat diliyorum hamişlerimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum ve evlat sahibi olmak isteyen tüm canlarada tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum sizi çok seviyoruz öpüldünüz
evet canım ilçedeyim.
çok güzel bizim buralar
beklerim her zaman
bu arada firdevs doğum yaptı sanırım hiç gelmiyor
doğum bu belki biraz erken olmuştur
inşallah sağlıkla olmuştur doğumu
kızlar ben daha doğum yapmadım bekliyorum son haftam net yok giremiyorum ama doğum yaptığımı bir şekilde haber veririm dua edin sağlıkla sıhhatle kızımı kucağıma alayım gelemesemde tüm dualarımda varsınız sizde dualarınızda beni unnutmayın
inşallah cnm kısmet
hayırlısıyla kurtarmıştır inşallah eğer doğum yaptıysa
ben doğuma gitmeden önce size yazarımsezeryan olacağı için önceden belli olur benim tarihim
bu arada cuma dr gittim..bebiş büyümüş 850 gr olmuş ..herşey yolunda çok şükür
sadece kan değerlerim düşük çıktı onun içinde demir ilacını değişti doktorum
alışverişe başlayacaz bizde.. şimdilik piyasa araştırması yapıyorum...ufak tefek bişeyler aldık..beşik bakıyoruz karar veremiyorum bi türlü :18: çok cici modeller var seçmek çok zor
kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum...
sağ sağlim kucağına alırsın inşallah firdevskızlar ben daha doğum yapmadım bekliyorum son haftam net yok giremiyorum ama doğum yaptığımı bir şekilde haber veririm dua edin sağlıkla sıhhatle kızımı kucağıma alayım gelemesemde tüm dualarımda varsınız sizde dualarınızda beni unnutmayın
maşallah pelin hanıma
kocaman kız olmuş büyümüş
ayyyy ne güzel yaaa
tatlı telaş dedikleri şey işte tam da bu bebiş alışverişine bayılırım
çok şanslısın canım
o minnacık kıyafetlere bakma bil-e insana keyif veriyor
inşallah içine sinen şeyleri bulursun ve alırsın
beşik olarak ben halen defnede park yatak kullanıyorum çok rahat
chicco ve kraftı öneririm
bebek arabasıda chicco çok iyi
emzik bireron ve suluk avent kullandım ben çok memnunum
pişik kremi sebamed
ıslak mendil şampuan ve sabun nivea
bez prima
alt açma bezi canbebe
kıyafet aziz bebe diye bir marka var bulabilirsen ondan al pamuklu ve yumuşacık
ben tüm kıyafet havlu ağız mendili gibi
tekstil ürünlerimi azizi bebe aldım çok memnunum
halende hep bu yazdıklarımı kullanıyorum 2 çocuğumdada hep bu markaları kullandım
yılbaşı cocu olcak maşşallah hadi allah bi avazda kurtarsın sag salim al kucana
ellerine sağlık canımm hamdolsun canımm iyiyim diyeyim iyi olayım ufak-tefek tatlı şikayetler dışında iyiyim bebişte iyi tekmeliyoo"tamam canım ekledim listeye
nasılsın bu arada bebiş nasıluğramaz oldun
canım dualarımdasın sıkıntısız doğum anı yaşayıp sağlıklı evladını kucağına alman dileğiylekızlar ben daha doğum yapmadım bekliyorum son haftam net yok giremiyorum ama doğum yaptığımı bir şekilde haber veririm dua edin sağlıkla sıhhatle kızımı kucağıma alayım gelemesemde tüm dualarımda varsınız sizde dualarınızda beni unnutmayın
bu tavsiyeler için çok çok sağol canım bende nasipleneceğimmaşallah pelin hanıma
kocaman kız olmuş büyümüş
ayyyy ne güzel yaaa
tatlı telaş dedikleri şey işte tam da bu bebiş alışverişine bayılırım
çok şanslısın canım
o minnacık kıyafetlere bakma bil-e insana keyif veriyor
inşallah içine sinen şeyleri bulursun ve alırsın
beşik olarak ben halen defnede park yatak kullanıyorum çok rahat
chicco ve kraftı öneririm
bebek arabasıda chicco çok iyi
emzik bireron ve suluk avent kullandım ben çok memnunum
pişik kremi sebamed
ıslak mendil şampuan ve sabun nivea
bez prima
alt açma bezi canbebe
kıyafet aziz bebe diye bir marka var bulabilirsen ondan al pamuklu ve yumuşacık
ben tüm kıyafet havlu ağız mendili gibi
tekstil ürünlerimi azizi bebe aldım çok memnunum
halende hep bu yazdıklarımı kullanıyorum 2 çocuğumdada hep bu markaları kullandım
off geçmiş olsun inşallah şu an daha iyisinizdirnasılsınız kızlar yine gece girmiş olduğumdan kimsecikleri göremiyorum kış geldi grip mevsimi başladı bende sezonu açtım senada peşimden geldi ana kız hasta hasta dolaşıyoruz ortalıkta bide senayı düşürdük geçen gün hastaneye götürdük röntgen çektiler bişey yok ama bide tomografi çektirin dediler hadi ordan çıkıp daha büyük bir hastaneye gittik tomografi çekildi bişey çıkmadı ama sevinemedim bile herkes keşke çektirmeseydiniz iyi değil diyor zeka gelişimini engellermiş ilerde lenf kanserine yol açarmış Allah korusun ya kaç gündür huzursuzum içim içimi yiyor inşallah bişey olmaz ne zormuş çocuk büyütmek bir yandan hastayım bir yandan senanın hastalığı bir yandan ev işleri yemek çamaşır dermanım kalmıyor bunada şükr
haksever o avatarın ne kız öyleüstüne bide keyif sigarası yakıyolar utanmazlar çok beğendim avatarını sakın değişme
geçen sene bu zamanlarda defne hanımı bekliyorduk..dansöz izlemeye gelecekti yılbaşına yetişip
şifa nerden buluyon bunları gülmekten ölüyorum iki gündürellerine sağlık canımm hamdolsun canımm iyiyim diyeyim iyi olayım ufak-tefek tatlı şikayetler dışında iyiyim bebişte iyi tekmeliyoo Eki Görüntüle 587977
benim gibiler oy verir kesinçok seksüü dimi en güzel avatar yarışmasında birinci olcam seneye kocikim görmesin valla
kızlarrr günaydınnnnnnnnnnnnnn
ben işe gitcem birazdannnnnnnnn
Selam Canlar..
Divişimm hazırlıklar bitiyor deseneee..Ay benim öyle birşey olsa koyacak gram yerim yok:)) Ama o olsun ben fazlalıklarımı etrafadağıtırım yer açarım yavrumun eşyalarına yeterki o olsun:))
Bernacım Sen nasılsın..Defnemede geçmiş olsun..Rabbim korumuş valla..Anneciğinde ne üzülmüştür şimdi
Öpüyorum sizi..
Haksever Maşallahh diyorum sana çalışmak iyi geldi hep böyle mutlu ol kader arkadaşım :))
Şifacımm sende ne güzle gidiyorsunn..Rabbim sanada bebeğini kucağına sağ salim almayı nasip etsin..Hep dua ediyorum sizlere..
Valem sen nerelerdesin..
Ayşem Özledim senide..
Hani çok girmiyorum ama herkesin burada olduğunu görmeyince üzülüyorumm..Sonra diyorum sen girebiliyormusun ki her zmn..Hep vakit ayırıcam diyorum..Ya işlerden ya eve gelen gidenden ya hastalıklardan bir tülrü giremiyorum..Ama hep aklımdasınız...
evet bende bayıldımm avatarınaçok seksüü dimi en güzel avatar yarışmasında birinci olcam seneye kocikim görmesin valla
kızlarrr günaydınnnnnnnnnnnnnn
ben işe gitcem birazdannnnnnnnn
çok sağol canım aminn inşallah aynen benimde dualarımdasınız hepimizin müjdeli sağlıklı keyifli bol paylaşımı olsun diyeSelam Canlar..
Şifacımm sende ne güzle gidiyorsunn..Rabbim sanada bebeğini kucağına sağ salim almayı nasip etsin..Hep dua ediyorum sizlere..
Hani çok girmiyorum ama herkesin burada olduğunu görmeyince üzülüyorumm..Sonra diyorum sen girebiliyormusun ki her zmn..Hep vakit ayırıcam diyorum..Ya işlerden ya eve gelen gidenden ya hastalıklardan bir tülrü giremiyorum..Ama hep aklımdasınız...
facede görüyorum ekliyorummm kk yaşifa nerden buluyon bunları gülmekten ölüyorum iki gündür
başınız sağolsun tatlımbugün beşikle bebek arabası almaya gidecektik..sabah tlf geldi cenazemiz var..kocik cenazeye gitti..bende 3 gibi gidecem yiğenlerimi alıp getirecem 2 gün bende kalacaklar
bu hafta yatar alış veriş
canım modeli görsem daha iyi olur sankişifaaaaa burayı okursan acil cevap yaz
bebek şapkası başlıycam 4 numara şişle nako vizon iple kaç ilmek başlamalıyım
50 tane iş başlı duruyor bitirmem lazım her gördüğümüde başlayıp kenara koyuyom
ne zaman bitireceksem
öreceğim şapkada çok şirin örüyümde resmini ekleyim
evet bende bayıldımm avatarınaseneye rekor sende
çok sağol canım aminn inşallah aynen benimde dualarımdasınız hepimizin müjdeli sağlıklı keyifli bol paylaşımı olsun diye
facede görüyorum ekliyorummm kk ya
başınız sağolsun tatlımRabbim mekanını cennet eylesin olsun tatlım haftaya yaparsınız alışveriş
canım modeli görsem daha iyi olur sankieee bende de var ki yarım yamalak işler güçler olsun başlayalım arkası gelir nasıl olsa
40 -50 arası başlasaol cnm Allah razı olsun :) çok yakınım değil kardeşimin eşinin babannesi öldü..aynı evde yaşıyorlardı ..
alışverişin acelesi yok..sabaha kadar nasılsa yapıyorum rüyamdageç olsunda güç olmasın :)
hemen ekleyim
Eki Görüntüle 588728 1-2 yaş için
ayrıca modelim nasıl beğendinmi
40 -50 arası başlatam sayı veremedim ama bahsettiğin ip çok ince de değil kalın da değil bence model çok tatlı bu arada hem de basit