Dokuz Doğuranlar

izin senin buyur canım hakkındır sırnaşık şey
bugün ikizlerin şımarma günü

bak getirme beni yanına
memleket nereydi gı senin bilmiyorumkismile tee oralara nasıl geliyim yorma beni anlat hadi :teselli:

sezen canım neyin var neden bişey yazmıyorsun
anlatsana derdini
sen hamilesin hem neden üzüyorsun kendini
üzülme lütfen derdin her neyse çaresi yokmu
bebişini düşün bitanem
ah sezen ah mesele ney bilip bilmeden seni teselli ediyorum
bi anlatmadın len kı.... yırttım burda

sorun her neyse senden ve bebeğinden önemli hiçbirşey olmadığını düşün ve en az zararla atlatmaya çalış
heralde anlatamayacağın bi sorunun var

musafirnen kaldım başbaşa
bu musafir beni yer ben korkuyorum akannehir şakkıdı

kızlar ajanlık yaptım bunu buldum
bakın bizim mopsy'e basmış gaza hamile haline bakmadan yemiş 270 tl yi lmaz: cık cık biz sana böylemi öğrettik ulen yarım saat önce kalk yavaş yavaş sakin sakin git gideceğin yere
arkandan ferrarimi kovalıyo şakkıdı

mopsy nbr gülüm sen hamile halinde hızmı yapıyosun bide çok ayıp kullanmaman bile gerekli bak bana araba kapıda yatıyo ama neye yarar 3. aydan sonra yasakladılar bana

ulen vildoo senden bişi kaçmıyor..bi bakayım napıyor bizim çıtırlar dedim beni yakalamış deşifre etmişin bile....
kız paracıklar gittiiii gittiiii içim yanıyo:gitme:

mopsy nbr gülüm sen hamile halinde hızmı yapıyosun bide çok ayıp kullanmaman bile gerekli bak bana araba kapıda yatıyo ama neye yarar 3. aydan sonra yasakladılar bana

karnı burnunda çıtır ben senmiyim kızım otur oturduğun yerde senkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neden yasakmış kiii ?????
şeker boş yoldu yani düz ve boş yol 100 falandı hızım fazla değil.öndeki arabanın arkasındaydım ikimizde yedik cezayı beni öndeki aldattı aslındaabilmiyorumkismile

vildo çok gülesim geldi ya kriz bastı bana kızım ne ajansın sen ya vallahi korkulur senden cingözzzz seni...kaydirigubbakcemile3

ben geldim :sinifsinif:
hoşgeldin kayra
kalbim çok temiz kayra gelse keşke hiç uğramıyor bizi unuttu dedim ve sen geldin
Allahtan hamile kalmayı dileseydim keşke :roflol: :roflol: :roflol:
ulen vildoo senden bişi kaçmıyor..bi bakayım napıyor bizim çıtırlar dedim beni yakalamış deşifre etmişin bile....
kız paracıklar gittiiii gittiiii içim yanıyo:gitme:

klişe bir teselli ama olsun........cnm canım sağolsun nasipten çıkmış o para öyle böyle gideceği varmış
şükürki başka birşekilde çıkmadı şutarafagitti

mal canın yongası naparsın verecen mecbur onu hız yapmadan önce düşüneceedin

kızım dr yasakladı ne bilim süşük riskimden sanırım hehe radar seni fena yakalamış valla ni demek olum ben senmiyim kocaman göbeğim olabilir ama hala fit ve çıtırım hıhh

vildo çok gülesim geldi ya kriz bastı bana kızım ne ajansın sen ya vallahi korkulur senden cingözzzz seni...kaydirigubbakcemile3

dostlarımın profillerini ziyaret ediyordum ne var ne yok diye
bebişten haber alırım dedim bi tıkladım gözüme girdi mesaj :1shok:

vildo yavruş senin nickinde ne yazıor öyle gavurcaCADIARZU ..kuş dili olsa ben anlardım hemen:hulya:..küçükkenden öğrendim hiç unutmuyorum kuşdilinikaydirigubbakcemile3

ne zaman didim olum görmedim bilem ben hem keyfim yok bugün ya grip oldum yatmadan bi bakim demiştim

kızım dr yasakladı ne bilim süşük riskimden sanırım hehe radar seni fena yakalamış valla ni demek olum ben senmiyim kocaman göbeğim olabilir ama hala fit ve çıtırım hıhh

kayra gerçekten göbeğin çok devasa laa
ikiz karnı gibi
yada giydiğinmi öyle gösterdiyor acaba :uhm:
kaç tane hamile kıyafeti aldın
giyinip giyinip poz veriyon şıkır şıkır
bizim zamanımızda öyle çok kıyafet almak yoktu
ve iğrenç kıyafetler vardı...ama ben farklı bir kıyafet arayıp bulup almıştım :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…