izin senin buyur canım hakkındır sırnaşık şeykızlar izninizle bugün şimaracam şutarafagitti
kendimi çok seviyorum ben opuyorumnanaktan
çok beğeniyorum zemuszemus
ben bitaneyim bitane :sm_cool: :jeyyar: delikafadulden sırnaşık şey lülülülülülü kaydirigubbakcemile3 Şeniz :roflol: :dance: :teytey:
izin senin buyur canım hakkındır sırnaşık şey
bugün ikizlerin şımarma günü
mafoldumben
ben bi çay içmeye mutfağa iniyorum ..
kızlar bugün içime oturan bişi var aklıma geldikçe sinir oluyorum..sabah arabayla radara girdim 270 milyon ceza yedim gacırt diye...bide 15 puanımı silmişler((((((((((((off offf....
o 270 milyonla neler alırdım ben yaaaa eşşek kafam..sinir oldum kendime....
bide polise diyorum ki biraz çabuk olurmusunuz acelem varda....iyi ikinci defa ceza kesmedi yaaa...ordan çıkıp yine bascam gaza der gibi(((((((((nasıl sinir olduysam...
moral verin kızlar bana ya gitti paracıklar offff....
mopsy nbr gülüm sen hamile halinde hızmı yapıyosun bide çok ayıp kullanmaman bile gerekli bak bana araba kapıda yatıyo ama neye yarar 3. aydan sonra yasakladılar bana
hoşgeldin kayraben geldim :sinifsinif:
ulen vildoo senden bişi kaçmıyor..bi bakayım napıyor bizim çıtırlar dedim beni yakalamış deşifre etmişin bile....
kız paracıklar gittiiii gittiiii içim yanıyo:gitme:
vildo çok gülesim geldi ya kriz bastı bana kızım ne ajansın sen ya vallahi korkulur senden cingözzzz seni...kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin kayra
kalbim çok temiz kayra gelse keşke hiç uğramıyor bizi unuttu dedim ve sen geldin
Allahtan hamile kalmayı dileseydim keşke :roflol: :roflol: :roflol:
klişe bir teselli ama olsun........cnm canım sağolsun nasipten çıkmış o para öyle böyle gideceği varmış
şükürki başka birşekilde çıkmadı şutarafagitti
mal canın yongası naparsın verecen mecbur onu hız yapmadan önce düşüneceedin
kızım dr yasakladı ne bilim süşük riskimden sanırım hehe radar seni fena yakalamış valla ni demek olum ben senmiyim kocaman göbeğim olabilir ama hala fit ve çıtırım hıhh